merhaba bayanlar ,
Ben ikinci evliliğimi yaptım eşiminde ikinci evliliği çocuğumuz yok. Eşim 31 ben 28 yaşındayım
Şükürler olsun çok mutlu bir evliliğim var beni anlayan Dinleyen bir eşe sahibim sorunum şöyle ;
Kayınvalidem işi sebebiyle bizimle aynı şehirde yaşıyor evi ayrı , kayınpederim başka bir ilçede yaşıyor onunda dükkanı var orda , kv eşimle küsünce bana da küsüyor , genel anlamda büyüklerime normalde de saygısızlık eden birisi değilimdir eşimden dolayı kv biraz daha özenli davranırım , eşim hepsinin farkında eşimle küsmüşlerdi geçen hafta aradım yalnız olduğu için akşam yemeğini beraber yemek istedim konuşma aynen şöyleydi ;
Kv: Alo
Ben: Anne napıyorsun
Kv: İyiyim siz
Ben: İyiyiz bizde anne evde misin
Kv: Evdeyim
Ben: Yemek yiyelim gel
Kv: Yok yedim ben
Ben: Olsun beraber otururuz
Kv: Yok sağol oldu hadi iyi akşamlar
Ben: Çay yapayım anne çay içersin
Kv: Yok yok gelmicem oldu hadi iyi akşamlar
Ben: Ne oldu anne
Kv: Yok bişey oldu hadi iyi akşamlar
Herhalde canı sıkkın dedim üzerinde durmadım yaptığım yemeklerden koydum götürdüm biraz oturdum geldim evime 2 gün sonra aradım tekrar sonuçta yalnız yaşıyor nasılsın demek için aradım yine soğuk konuştu kapattık perşembe günü kuzenimin kınası vardı ona da davetiye verildi geldi ama yüzü hep asık yine birşey demedim oynamak için kaldırmak istedim vs kalkmadı evine bıraktık var mı bir ihtiyacın dedim bırakırken Yok dedi girdi evine cumartesi günü de düğün vardı oraya da gittik hep beraber fotoğraf çekinmek istedim hem annemle hem onunla yüzü yine asık.. ben yine tüm güler yüzümle saygımla devam ettim geceye ve pazar günü oldu aradı eşim telefonunu açmadı işlerimiz vardı onları hallettik ben aradım anne akşama geliriz demek için “ben yokum sokaklardayım dedi” eşime söyledim tabi ve akşamına artık ipler koptu eşim bana da laf söyletmedi annesiyle konuştu eşimden yana sorunum yok size sorum : ben iki gündür aramıyorum , sizce aramalımıyım sessiz mi kalmalımıyım ?
Ps: bu arada çalışmadan öncede kv hep gider o yokken bile işlerine yardım ederdim , kp evine gider ona dahi temizlik yapardım