Tamam güzele güzel denir de ona neymiş öyle güzel ve sakin biri falan, kaldı ki çocuk daha, tuhafHerkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Nasıl rahatsız oldunuz? yani kocamı tanıyorsam niye rahatsız olayım?Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Bence deBen de rahatsız edici bulurdum açıkçası, 14 yaşında bir çocuk için 'güzel biri' denmesi gayet yanlış.
Bnce eşinizle ilgili bilinç altınızda şüphe ve kaygılarınız var.Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Öyle biri değil. Ama söylenmesi bana doğru gelmedi rahatsız oldum. Bir konu hakkında konuşulurken her şeye herkese katılan biri bu da hoşuma gitmiyor.Eşinizin sapık olduğundan şüphelenmiyorsanız lalettayin söylenmiş bir cümle.
Bndd böyle düşünüyorumEşinizin sapık olduğundan şüphelenmiyorsanız lalettayin söylenmiş bir cümle.
Ne alakası var. Biz de güzel olan güzel diyoruz. Ben kendisinin bunu söylemesini hoş bulmadım. Ayrıca doğru değilBnce eşinizle ilgili bilinç altınızda şüphe ve kaygılarınız var.
Osebepten 14 yaşındaki çocuk icjn yaptığı yorumda. Rahatsız oldunuz..
Çocuk güzel demekki güzel demiş.
Bn olsam takılmam eşimin ne niyetle dediğini bilirim
Görümcem yorum yapıyordu kendisi de bu yoruma katıldıTamam güzele güzel denir de ona neymiş öyle güzel ve sakin biri falan, kaldı ki çocuk daha, tuhaf
Dediği kişi 14 yaşındaki çocuk...neyinden rahatsız oldunuz.apacik ortada.yani eşinizin art niyetle söylemiş olabileceğini mi düşünüyorsunuz..Ne alakası var. Biz de güzel olan güzel diyoruz. Ben kendisinin bunu söylemesini hoş bulmadım. Ayrıca doğru değil
Kocanı tanırsın ama her söylediği kelime doğru olmaz ya bazen. Bu da onun gibi hanımefendi. Rahatsız oldumNasıl rahatsız oldunuz? yani kocamı tanıyorsam niye rahatsız olayım?
Ben rahatsız olduğumu. Kelimenin doğru olmadığını söylüyorum. Acaba kocam şöyle şöyle mi diye bir şey yazmadımDediği kişi 14 yaşındaki çocuk...neyinden rahatsız oldunuz.apacik ortada.yani eşinizin art niyetle söylemiş olabileceğini mi düşünüyorsunuz..
Bnce szn kafa iyi dgl.hem sorduğunuz soru ortada ..
Kocamı tanıyorsam rahatsız olmam çünkü ne söylemek istediğimi gayet iyi anlarım. Umarım saçma bir kuruntudur.Kocanı tanırsın ama her söylediği kelime doğru olmaz ya bazen. Bu da onun gibi hanımefendi. Rahatsız oldum
İçimde bir kuruntu yok. Bana yanlış geldiğini söylüyorum sadece. Ve fikirlerinizi almak istedimK
ocamı tanıyorsam rahatsız olmam çünkü ne söylemek istediğimi gayet iyi anlatım. Umarım saçma bir kuruntudur.
Sizce bu konuyu nasıl konuşmalıyımBen de rahatsız edici bulurdum açıkçası, 14 yaşında bir çocuk için 'güzel biri' denmesi gayet yanlış.
Ben rahatsız olduğumu. Kelimenin doğru olmadığını söylüyorum. Acaba kocam şöyle şöyle mi diye bir şey yazmadım
14 yaşı da bir kız olmasa akliniza neler gelecek.neyazdiginiz ortada Bn uydurmuyorumHerkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Yani eşiniz bahsi gecen konuda görümcenize katıldı diye mi bozuldunuz ?Bir konu hakkında konuşulurken her şeye herkese katılan biri bu da hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?