• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi almak istiyorum kızlar

Leylaam1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
48
-48
1
Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Görümcem kuzenimi görüp güzel dedi.
Eşim de güzel ve sakin biri diye yorumda bulundu.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?

Herkese iyi geceler. Sizinle bir konuyu paylaşmak istiyorum kızlar. Ve fikirlerinizi almak istiyorum. Eşim ben ve görümcem kuzenim hakkında konuşuyorduk. Kuzenim 14 yaşlarında.
Nedense eşimin bu sözünden rahatsız oldum. Bir yanda da 14 yaşında bir kız diyorum.
Siz olsaydınız bu durumdan rahatsız olur muydunuz. Ne düşünürsünüz normal mi kızlar?
Tamam güzele güzel denir de ona neymiş öyle güzel ve sakin biri falan, kaldı ki çocuk daha, tuhaf

Nasıl rahatsız oldunuz? yani kocamı tanıyorsam niye rahatsız olayım?

Bnce eşinizle ilgili bilinç altınızda şüphe ve kaygılarınız var.
Osebepten 14 yaşındaki çocuk icjn yaptığı yorumda. Rahatsız oldunuz..
Çocuk güzel demekki güzel demiş.
Bn olsam takılmam eşimin ne niyetle dediğini bilirim

Eşinizin sapık olduğundan şüphelenmiyorsanız lalettayin söylenmiş bir cümle.
Öyle biri değil. Ama söylenmesi bana doğru gelmedi rahatsız oldum. Bir konu hakkında konuşulurken her şeye herkese katılan biri bu da hoşuma gitmiyor.

Bnce eşinizle ilgili bilinç altınızda şüphe ve kaygılarınız var.
Osebepten 14 yaşındaki çocuk icjn yaptığı yorumda. Rahatsız oldunuz..
Çocuk güzel demekki güzel demiş.
Bn olsam takılmam eşimin ne niyetle dediğini bilirim
Ne alakası var. Biz de güzel olan güzel diyoruz. Ben kendisinin bunu söylemesini hoş bulmadım. Ayrıca doğru değil

Ne alakası var. Biz de güzel olan güzel diyoruz. Ben kendisinin bunu söylemesini hoş bulmadım. Ayrıca doğru değil
Dediği kişi 14 yaşındaki çocuk...neyinden rahatsız oldunuz.apacik ortada.yani eşinizin art niyetle söylemiş olabileceğini mi düşünüyorsunuz..
Bnce szn kafa iyi dgl.hem sorduğunuz soru ortada ..

Dediği kişi 14 yaşındaki çocuk...neyinden rahatsız oldunuz.apacik ortada.yani eşinizin art niyetle söylemiş olabileceğini mi düşünüyorsunuz..
Bnce szn kafa iyi dgl.hem sorduğunuz soru ortada ..
Ben rahatsız olduğumu. Kelimenin doğru olmadığını söylüyorum. Acaba kocam şöyle şöyle mi diye bir şey yazmadım

Ben rahatsız olduğumu. Kelimenin doğru olmadığını söylüyorum. Acaba kocam şöyle şöyle mi diye bir şey yazmadım
14 yaşı da bir kız olmasa akliniza neler gelecek.neyazdiginiz ortada Bn uydurmuyorum

Bir konu hakkında konuşulurken her şeye herkese katılan biri bu da hoşuma gitmiyor.
Yani eşiniz bahsi gecen konuda görümcenize katıldı diye mi bozuldunuz ?

Alntıladığım mesajınız ile konuyu açarkenki ilk mesajınız çok farklı birbirinden farkında mısınız?

İlk mesajınız eşinizin bir çocuğu çekici bulabilecek bir pedofili olabileceğinden rahatsızsınız ( ben öyle anladım ), alıntıladığım mesajınızda ise eşinizin düşüncesi, fikri olmayan, kim ne derse desin uyan, vur başına al lokmasını tipi biri olduğundan. Hangisi?

Back