Fikrinize ihtiyacım var

Aslinda bende ilk öyle anladim doyecektim bende hoşlanmam ama sonrada baska tabak gibi yazmiş sadece esiyle bir tabağa koymuş baklavalari ama buna neden tepki vermiş orasını hiç anlamadim
İlk yiyen de adammış zaten,konu sahibi başka işlerle uğraştığı için sonradan yemiş.
Adam neden tiksinsin ki temiz tabaktaki tatlıdan?

Evet işte o an sataşmak istedi kendince bütün mevzu bu ve ailem de olunca sakin kalmaya çalıştım
Bakın güzelce anlatayım.
Eşinize veya herhangi başka bir kişiye servis yapma zorunluluğunuz yok.
Ama bir işi de yapmayı üstlendiyeniz de tam yapın.
Çay tabağına koyun gerekiyorsa,herkesin önüne ayrı ayrı verin. Veya hiç vermeyin. Size kimse neden tatlı getirmedin diye hesap sormamalı.

Ama adamın önüne paylaşımlı sulu tatlı tabağı getirip de laf yiyince de sinirlenmeyin.
Ben hiç anlamadım neden böyle yaptığınızı. Üşendim yıkamaya deyince evde başka tabak kalmadığı anlaşılıyor ve sizin de yemek tabağına sulu tatlı koyduğunuz anlaşılıyor. Çoğu kişi bunu böyle anladıysa sizin anlatımınızda bir sıkıntı var demektir. Konunuzu düzenleyin yeniden de yeni gelecek arkadaşlar da bizim gibi anlamasın,sizi doğru şekilde yorumlasın

Ee siz öyle anlatmışsınız.
İlk mesajınızda tabaklar kirliydi demişsiniz.
Bana da başka bir mesajınızda eşim ilk yiyen kişiydi demişsiniz. Hangisi doğru? Eğer temiz tabağa tatlı koyduysanız eşiniz neden tabağı görünce başka tabak mı yoktu dedi?
Arkadaşım eğer okuduğunu anlayamıyorsan lütfen cevap yazma sana izah etmekle uğraşamam

Basta okurken annenle babana ayip oldu tek tabakla diye dusunerek kizdigini dusunmustum. Benim.esimde annemle babam bizdeyken ayni bunun icin ayni boyle tabak mi yok evde demisti. Ama eger kendisi tiksiniyorsa bilemedim. Itiledi demissiniz sadece o konuda kizmakta haklisiniz asiri bir davranis.

Terbiye bozan yok ortada. Sen ortalığı karıştırmışsın zaten okuduğunu anlayamayarak
Annem ve babama bir tabak eşim ve bana da bir tabak yaptım. Yemek yediğimiz için tabaklar kirli idi yıkamaya üşendim.

Normal bir sebze
Buyrun size kendi mesajlarınızı ekliyorum. Ve cevaplamadığınız sorumu tekrar soruyorum.

Tabak temiz tabaksa,eşiniz ilk önce yedi ve siz sonradan gelip yediyseniz eşiniz neden sulu yiyecekleri sizinle aynı tabaktan yemekten rahatsızlık duyduğunu söyledi? Aynı anda yememişsiniz ki

Ee siz öyle anlatmışsınız.
İlk mesajınızda tabaklar kirliydi demişsiniz.
Bana da başka bir mesajınızda eşim ilk yiyen kişiydi demişsiniz. Hangisi doğru? Eğer temiz tabağa tatlı koyduysanız eşiniz neden tabağı görünce başka tabak mı yoktu dedi?

Buyrun size kendi mesajlarınızı ekliyorum. Ve cevaplamadığınız sorumu tekrar soruyorum.

Tabak temiz tabaksa,eşiniz ilk önce yedi ve siz sonradan gelip yediyseniz eşiniz neden sulu yiyecekleri sizinle aynı tabaktan yemekten rahatsızlık duyduğunu söyledi? Aynı anda yememişsiniz ki
Ya hayır orada başka konulardan da bahsedildi arada olan mesajlar muhtemelen ondan yanlış anladınız. Orada yeğeninin tabağındaki kalan sebze yemeğini yediğinden bahsetmiştim madem ondan tiksinmiyorsun aynı tabakta ikimize tatlı getirmemden mi tiksiniyor diye anlatmıştım

Ya hayır orada başka konulardan da bahsedildi arada olan mesajlar muhtemelen ondan yanlış anladınız. Orada yeğeninin tabağındaki kalan sebze yemeğini yediğinden bahsetmiştim madem ondan tiksinmiyorsun aynı tabakta ikimize tatlı getirmemden mi tiksiniyor diye anlatmıştım
Tabaklar kirli mevzusu da kalan 2 temiz tabağıma tatlı koydum biri annemler biri de bizim için ve benim küçük ikiz çocuklarım var ve yeterince gün içinde yoruluyorum

Evet tek amacı o an ailemin yanında bana sürekli laf söylemeye çalışması yani genel olarak bişeylerimi eksik bulmaya çalışması. Benim de genelde cevap vermemem. Haz duyuyor böyle davranarak. Yoksa aynı tabakta tatlı bile yemedik kendisi ben işlerle ve çocuklarla uğraşırken yedi bile

Back