Fikrinize ihtiyacım var

Tartışırken itekledi üstüme falan yürüdü. Ben normalde olayları büyütmem alttan alan bir insanımdır bu sefer artık patladım
Konu incir çekirdeğini bile doldurmuyor ama buna rağmen kocanın bu yaptığı resmen kıroluk.

Aranız genel olarak kötü mü ki adam böyle bir tepki verdi? Veya sen mi aşırı tepki gösterdin diye böyle davrandı?

İşte bu herkes için geçerliyse eyvallah. Ama yeğenlerinin tabaklarındaki yemeği yiyip benimle aynı tabakta baklava yemesi mesele edilmesi mi mantıklı ?

Onun bunun tabağından kalan yemekleri toplayan zatı şahanenin aynı tabağın 2 tarafına konup getirilmiş tatlıya dayılanması kesinlikle abes :KK51:

Bakın evet mevzu tatlı.
Yoksa eşinizin sizi ittirmesine “haklıdır” demez kimse.
Tatlıyı ilk o yediyse tabak temizdir,neden size tiksindiğini söyledi? Çelişkili yazıyorsunuz.
Bana da anlamsız gelen bu bana sanki başka tabak mı yoktu gibisinden sürekli o an gergin gergin söylenmesi sinir bozucu ailemin yanında olması

Ayy ben konuyu şimdi anladım.
Yemek yenilmiş kirli tabağa tatlı konulmuş.
Hem de sebze yemeği ya,öyle kuru tost vs tabağı değil.
Sebze yemeğinin suları dururken o tabağa tatlı konmaz. Eşimizle sevişiyoruz diye misal fasulye kalıntılı sütlü baklava da yemeyelim yani konu sahibi arkadaşım. Eşin şiddet göstermeseydi keşke çünkü haklıyken haksız duruma düşmüş

Bana da anlamsız gelen bu bana sanki başka tabak mı yoktu gibisinden sürekli o an gergin gergin söylenmesi sinir bozucu ailemin yanında olması
Üzgünüm,eşinize şiddet hariç hak verdim ben. Baklavayı kutusuyla getirip koyun bir dahakine,herkes önüne alsın teker teker yesin daha kolay. Sebze yemekli pis tabağa tatlı konmaz

Yemegimi ben de ortak tabaktan yerim ama tatli tabagimi kimseyle paylaşmadan yemek isterim.
Tatli tabagi yoksa kâseye koyarim, çay tabağına koyarim, yine de paylaşmam.
O benim özelim gibi bir şey, kirmizi cizgim bile diyebilirim.

Ayy ben konuyu şimdi anladım.
Yemek yenilmiş kirli tabağa tatlı konulmuş.
Hem de sebze yemeği ya,öyle kuru tost vs tabağı değil.
Sebze yemeğinin suları dururken o tabağa tatlı konmaz. Eşimizle sevişiyoruz diye misal fasulye kalıntılı sütlü baklava da yemeyelim yani konu sahibi arkadaşım. Eşin şiddet göstermeseydi keşke çünkü haklıyken haksız duruma düşmüş
Öylemiymiş ya o olayı bende hiç sevmiyorum olay karısıyla aynı tabaktan yemek yemek değilmiş ki ben mesela sabah kahvaltida çay bardağını bile değişiyorum kahvaltı yaptiğim bardakla içmem

Size bu konuda abarttığımı düşündüren ne acaba? Merak ettim çünkü bence bir insanın en tiksinmemesi gereken kişi eşi
Yani çok abartmışsınız? Tiksiniyorsa tiksiniyor, elinde olan bir şey değil. Kavga etmeniz neyi değiştirir? Sıvı şeyleri aynı tabaktan yemekten hoşlanmıyormuş, keyfi bilir. Kavga çıkaracak bir şey yok burda. Ben hiç tanımadığım rastgele birinin de tabağından yiyebilirim mesela, ama iğrenene de diyecek bir şey yok.
Yorumu yazdıktan sonra gördüm, eşiniz de üstünüze yürümüş. Konu nerden reye gelmiş. Siz biraz sakin olun bence ailecek🥲

Öylemiymiş ya o olayı bende hiç sevmiyorum olay karısıyla aynı tabaktan yemek yemek değilmiş ki ben mesela sabah kahvaltida çay bardağını bile değişiyorum kahvaltı yaptiğim bardakla içmem
Öyleymiş ben de tekrar okuyunca anladım.
Yoksa iki kişi tek tabaktan yer yani nolacak ama yemekli tabak iğrenç bana göre

Konu incir çekirdeğini bile doldurmuyor ama buna rağmen kocanın bu yaptığı resmen kıroluk.

Aranız genel olarak kötü mü ki adam böyle bir tepki verdi? Veya sen mi aşırı tepki gösterdin diye böyle davrandı?
Aramız ben alttan aldığım sürece mükemmel. Ama dayanamayıp patladığımda vaziyet bu

Ne alaka yemek yenilen tabağa tatlı mı konulur tabiki başka tarafından anlamışsınız. Tabaklar yemekte kullandığım için kirlendi iki tane de temiz tabağım kaldı onlara da tatlı koydum bi değişiksiniz

Ne yemek tabağına koyması ya mevzuyu anlamadınız sanırım tabiki yemek yenilen tabağa tatlı mı konulur o iğrençlik bi daha okuyun isterseniz
Ee siz öyle anlatmışsınız.
İlk mesajınızda tabaklar kirliydi demişsiniz.
Bana da başka bir mesajınızda eşim ilk yiyen kişiydi demişsiniz. Hangisi doğru? Eğer temiz tabağa tatlı koyduysanız eşiniz neden tabağı görünce başka tabak mı yoktu dedi?

Ne alaka yemek yenilen tabağa tatlı mı konulur tabiki başka tarafından anlamışsınız. Tabaklar yemekte kullandığım için kirlendi iki tane de temiz tabağım kaldı onlara da tatlı koydum bi değişiksiniz
Evet ya biz değişik olanız :) 2 dk tabağı suyun altina tutsaydın o zaman ne diyim :)

Üzgünüm,eşinize şiddet hariç hak verdim ben. Baklavayı kutusuyla getirip koyun bir dahakine,herkes önüne alsın teker teker yesin daha kolay. Sebze yemekli pis tabağa tatlı konmaz
Siz iyi misiniz ne okuduğunuzu bi anlayın sebze yemeğine tatlı kıyıldığı falan yok tatlı tabağına iki kişilik tatlı koydum altı üstü mevzu bu

Ee siz öyle anlatmışsınız.
İlk mesajınızda tabaklar kirliydi demişsiniz.
Bana da başka bir mesajınızda eşim ilk yiyen kişiydi demişsiniz. Hangisi doğru? Eğer temiz tabağa tatlı koyduysanız eşiniz neden tabağı görünce başka tabak mı yoktu dedi?
Aslinda bende ilk öyle anladim doyecektim bende hoşlanmam ama sonrada baska tabak gibi yazmiş sadece esiyle bir tabağa koymuş baklavalari ama buna neden tepki vermiş orasını hiç anlamadim

Back