Fikirlerinize ihtiyacım var

Bir yillik evlilikte bosanma fazlasiyla agresif bir karar bosaninca da pisman olma olasılıklari var sanirim yaslari kucuk iletisim kuramamislar ,ben dayanamaz konusurdum arkadasimla kadin kadina, emin olmak isterim kararindan

Malesef öyle Ama kendi aralarinda size anlatamadıkları bir sorun yoksa sadece aileleri yüzündense üzücü gerçekten siz de haklısınız endişede üzülmekte
Ya inanın bir şey olsa anlatırlar. Belki yanlış ama çocukluğumuzdan gelen arkadaşlığımız olduğu için utanmamız sıkılmamız yok birbirimizden. Tuhaf belki ama iki çift olarak balayında bile birbirimize yakın yerler tutup ordada görüştük ve zevk aldık bu durumdan. Bir şey varsa eminim söyleyeceklerdir. Belli olur bakalım.

Bir yillik evlilikte bosanma fazlasiyla agresif bir karar bosaninca da pisman olma olasılıklari var sanirim yaslari kucuk iletisim kuramamislar ,ben dayanamaz konusurdum arkadasimla kadin kadina, emin olmak isterim kararindan
Bende bundan emin olmak istiyorum aslında sonradan pişman olmalarını istemiyorum

Bende bundan emin olmak istiyorum aslında sonradan pişman olmalarını istemiyorum
sorun kuzum pisman olmasin sonra adami az cok tanir karsilikli sevgi varsa ayrilik cok zor oluyor anlik sinirle ama yok bitti her sey diyorsa ne diyeceksiniz

Ablacım açıkça yorum yapıp, eleştirip, müdahele ediyorsun işte. İşte 40 senelik kardeşin olsun. Bu şekilde insanların özel hayatı hakkında eleştiri yapamazsın. Ayıptır bu.

Ha dertleri dinlersin, bir kulağından gider diğerinden çıkar. Ama ne demek şu cümle *Çocuğa piskolojik destek almalarını söylediğimde, eşine soyledigini eşinin de ben deli miyim sen git vs şeklinde cevap verdiğini söylüyor. * hem sen bu iki kişiyi nasıl tanıyorsun da psikolojik destek konusunda böyle tepki vereceğini tahmin edemedin mi?

Ek olarak sende evliymişsin. Evlilik hayatını az çok bilirsin. İnsan sırf kocalarının yatak odası fantezilerinden rahatsız olup boşanıyorlar. Her şeyi sana açıkça anlatmalarını beklemen çok anlamsız. Kimse hiçbir şekilde özelini öyle 40 senelik abladına bile rahatça anlatamaz.

Bakın ben ikisininde çok iyi tanıyorum taristma esnasında kız çocuğu tahrik etmek için kendisine de saçma gelen cümleleri kullandığı çok oldu. Piskolojik destek konusunda kendisi randevu aldı sonra iptal oldu vs. Delilik olarak gören biri randevu alır mı? Ben piskolojik destek alın dediğimde bana öyle cevap vermeyecek bunu anlatmaya çalıştım o cümlede.
Eleştiri derken hangi cümlem eleştiri anlaşıldı size? Düzelteyim cümleyi böyle anlasilsin istemem. Kimsenin hayatını elestirmek bana düşmez, kaldı ki evlilik hayatı.
Anlatmak istemez ise saygı duymaktan başka çarem yok zaten. Sadece bir insan olarak elden gelen bir şey var ise yapmaya sonuna kadar hazırım.

Ben şeye takıldım hocaya gidip düzelmemişlerdir. Hocaya gidecek kadar evliliklerini düzeltmek istedikleri için o ara karşılıklı yoğun bi çaba göstermişlerdir, birbirlerine daha güzel davranmışlardır ve işe yaramıştır. Lütfen bunu hocaya bağlamayın, inanın gittikleri kişi hoca bile değildir, parayla yapılan duadan kimseye hayır gelmez ki dua ettikleri bile meçhul.

Yok para ile ilgili olan bir işlem değildi. Belki de dediğiniz gibi olmuştur bilemem. Gittiklerini biliyorum sonrasında bir problemlerinin duzeldigini. Sebep hoca mıdır kendileri mıdır bilemem

Psikolojik destek almak gayet doğal ve sağlıklı, hatta imkanı olan bir kimsenin düzenli olarak alması gerektiğini düşünüyorum. İnsanız ve hayatımızın her alanında yardıma ihtiyacımız olabiliyor ancak ben burada sizin arkadaşlığınıza hayran kaldım , arkadaşlarinizi bu kadar sevmeniz onlar için cabalamaniz çok güzel. Kendi aralarında ne olur bilmiyorum ama sizin gibi birini kaybetmemeliler :)

Yok para ile ilgili olan bir işlem değildi. Belki de dediğiniz gibi olmuştur bilemem. Gittiklerini biliyorum sonrasında bir problemlerinin duzeldigini. Sebep hoca mıdır kendileri mıdır bilemem
Neyse bence arkadaşına aile
Terapisi öner eşiyle birlikte gitmesini tavsiye edebilirsin. Belki birlikte Bi tatile gitmesini tavsiye edebilirsin. Ben sizin mutlu olmanızı isterim elimden gelen bir şey varsa yaparım diye destek ol. Asla yuvanı yıkma başkasıyla mı evleneceksin o bundan daha mı iyi olacak işte varsa çocuğu çocuğunu babasız bırakma benim eşimde şöyle (olumsuz özellik) falancanın kocası da böyle herkes de der var vs gibi sözlerle baskı yapma.

Ya çok teşekkür ederim tebessüm ettirdiniz:))

Tamamdır çok teşekkür ederim:)

Boşanmak kolay bir şey değil.
Eğitimli - eğitimsiz/ çalışan - çalışmayan fark etmeksizin, kolay kolay kimse yuvasını bozmak istemiyor.

İki kişi boşanmaya karar verdiyse, mutlaka arkasında bir şeyler vardır.
Ne kadar yakın olursanız olun , her şeyini size anlatmayabilir
Bence karışmayın.

Doğru, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…