Fikirlerinize ihtiyacım var

Karı koca aralarında ki ilişkiyi siz ne bileceksiniz belki size anlatamadıkları şeyler var aralarında. Yapmayın karışmayın

Ben karismanizi önermem.Siz onlari arkadas olarak tanıyorsunuz ikisi de arkadas olarak harika insanlardir belki.Ama eş,partner olarak kötüdürler ya da birbirleri ile uyusmamislardir bir sekilde.Benim üst katta kayinvalidem oturuyor bilirim o durumları kisitlama karismalari siz rahat evinizden yapma etme diyecekseniz kapinizi kapatacaksiniz o kiz o an rahatlayacak 3. 5gun sonra yine başlayacak esinin ailesi sorun çıkartmaya.Ben de eski sevgilime donecekken iş arkadaslarimin yapma etme vs demesi ile kafa karışıklığı duygusal boslukla onların onerdigi bir kisiye sans verdim ve bir süre sonra evlendim ve pişmanım.Elbetteki tamamen onların suçu degil yine de eski erkek arkadasima sans verebilirdim dinlemeyebilirdim onları ama boslukta idim ve malesef dinledim.Bazen diyorum keske onermeselerdi keske is arkadaslarimi dinlemese idim keske eskisine donse idim ya da tek dursaydim cok cok pismanim.Bence vebal almayın yasayip gorsunler bir sekilde sulh olacaksa boşandıktan sonra bile olur zaten.Belki kadinin esinin ailesi pismanlik korku vs duyar boşanma olacak diye hareketlerini düzeltirler bilmiyorum.Evet haklisiniz yuva yikmamak daha iyi ama hastalıklı kötü evliliktense boşanma iyi emin olun bazı seyleri malesef yaşamış biri olarak söylüyorum bunu.Medenice bosanabiliyorsa o da guzel bazıları onu da beceremiyor

Tekamül süreci ne kuzum ?

Ben çok açıkça şunu yazacağım, bir başka kadın benim ilişkime bu kadar karışma hakkını kendinde görüp, oturup eşimle sevgilimle konuşup durursa gerçekten o kadını parçalarım sinirle.

Ablaları değilsin, anneleri değilsin niye bu kadar özellerinin ayrıntılarına kadar müdahale etme hakkını görüyorsun? Çok saçma yaptığın. Ve ayıp.

Belki yatak odalarında sorun var, kendi özelleri sana bu kadarını anlatacak değiller. Niye tavsiye veriyorsun, neye ikna etmeye kalkıyorsun. Siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı deyip geçeceksin.

Uslubunuz çok saygısızca.

Ben bir seylerine müdahale etmiyorum yanlış anlaşılmışım. 10 yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez, bende evliyim. Onlar bizi biz onları çok iyi tanırız. Daha önce de birbirimize akıl verdiğimiz çok konu oldu. Benim amacım müdahale etmek değil, birazdan yanıma gelecek olan kız arkadaşıma mantıklı cevaplar verebilmek. Görüyorum ki insanlarımız yanlış anlamaya çok müsait. Teşekkürler yorumunuz için.

Kesinlikle katılıyorum yorumunuz için teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim

Aynen!

Benim kocamla olan ilişki kimi ne ilgilendirir?

Gerçi bu çift de bir acayipmiş. Kocama her gün yaptığım yemeği niye anlatayım ki elaleme ayol!
Siz dalga geçin diye konu açmadım malesef. Kusura bakmayın, iyi günler.

Kim kimi darlaya darlaya evli kalmalarına sebep olabilir Allah aşkına? Evlilik birinin demesiyle devam edecek şey değil. Siz benim sorumu yanlış anlamışsiniz. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Arkadaşlarına değer verdiğin için tavsiye vermek hakkın tabi fakat bu konu gerçekten ciddi iki yetişkin birey kendi arasında halledebilir karışmaman daha doğru olur çünkü dediğin gibi sen üçüncü kişisin laf düşmez.

Yorumunuz için çok tesekkur ederim, aydınlandım. Ben çok düşündüm onlarıj mutsuz olmasını istemem. Ancak beraberken mutlu değiller ise yolları ayırmak en mantıklısı. Zaten iki yetişkin buna karar verecek yaştalar. Olabilitesi var ise olur zaten. Benim yanıma geldiklerinde destek olmaktan başka çarem yok sanırım.

Evet. En fazla yanında olup destek olmaktan başka çarem yok sanırım

Siz dalga geçin diye konu açmadım malesef. Kusura bakmayın, iyi günler.
Aaa estağfurullah neden dalga geçeyim?

Aklıma bile gelmedi öyle bir şey inanın.

Kusura bakmayın öyle anlaşıldıysam.

Aaa estağfurullah neden dalga geçeyim?

Aklıma bile gelmedi öyle bir şey inanın.

Kusura bakmayın öyle anlaşıldıysam.
Her gün yaptığı yemeği özel olarak anlatmıyor kimse. Her gün işten gelip yemek yapmak zor olur, yapmisken 2 günlük yapmayı denesene dediğim de öğrendim bunu. Ayriyetten yılların arkadasligi var aramızda, birakın da bileyim bazı davranışlarını. Ben yanlış anlamışım o halde siz kusura bakmayın.

Estağfurullah.

Size kolay gelsin.

Malesef öyle Ama kendi aralarinda size anlatamadıkları bir sorun yoksa sadece aileleri yüzündense üzücü gerçekten siz de haklısınız endişede üzülmekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…