Fikirlerinize ihtiyacım var

Hni ogretmendiniz o yüzden yapışacak biri degildiniz de ailenize gitmez yalnız yaşamaya dönersiniz

Kus gidince ailenize siginmissiniz ama naber
Yani saygı duyuyorum ama yorumunuza anlam veremedim :)
Evet öğretmenim evlenmeden önce kendim yasıyordum bir evim kurulu düzenim vardı evlendiğim için evimi bozdum evlendiğim kişiyle yaşıyorum haliyle.Eşimle problemim olunca tabii ki ilk aşamada ailemin yanına gideceğim hemen bugün küstüm yarın ev tuttum ayrıldım gibi birşey yapılamaz he gerçekten son nokta bosanıyorum derim hemen giderim bugün tutarım ailemle aram sıkıntılı vs degılki aileme sıgınırım yani geçiş süreci.
Bosandıktan sonra ailemle yaşamayacagım kendi düzenimi tekrar kurabilecek imkanım,gücüm var buna saygı duyan ailemde var eleştiriye açığım dedim ama bu eleştiri bile değil yorum yapmak için yorum yapmıssınız :)

Büyük oynamis adam büyük kandırmış belli ki bir anda olmaz aileye düşkünlük. Konuşmayı denediniz mi ciddi bir şekilde bak bu şekilde olmaz yoksa yollarımızı ayirirz diye

Büyük oynamis adam büyük kandırmış belli ki bir anda olmaz aileye düşkünlük. Konuşmayı denediniz mi ciddi bir şekilde bak bu şekilde olmaz yoksa yollarımızı ayirirz diye
Çok dedim tamam diyor sonra nolcak öyle olsam diyor nolcak kabul etsen sıkıntı cıkarmasan diyor :)

Sorması ayıp, nereden buldunuz bu hanzoyu?
Hayır yanı tanıştıran biri varsa, ne mal olduğunu bildiğinden başımıza kalmasın diye size itelemiş olabilir.
Dostu düşmanı bir daha gözden geçirim derim çünkü şu adamı insan ancak yanında bür orangutan varsa seçer, en azından konuşabiliyor der.

Gerçekten o kadar mı yaa ben eşim,kocam bilmem ne diye herhalde bir büyülendim ve bazı seyler normal geliyor o kadar sindirmişimki Çok tesekkur ederım yorumunuz ıcın :)

Gerçekten o kadar mı yaa ben eşim,kocam bilmem ne diye herhalde bir büyülendim ve bazı seyler normal geliyor o kadar sindirmişimki Çok tesekkur ederım yorumunuz ıcın :)
Üzgünüm ama bu hikayede yanan siz olmuşsunuz.
Üzerinizde gelinlikle ‘babası bunu alsın’ diyenden normal bir insan gibi bahsetmek, ona anca şeref madalyası olur.
Kadının alınıp verilen, çekiştire çekiştire her yere götürülen, hiçbir isteği talebi olmadan yanındaki adam ve ailesi için yaşaması gerektiğini düşünen kafes kuşu almış o kendine.

Aman boşverin ikinci evlilikmiş üçüncü evlilikmiş, adam olsa boşamazsınız.
Hürmüze kadar yolu var sayıların, sizden hayatınızdan mı önemli çoklu boşanma?

Son düzenleme:
O kadar rahatlatıcı ve haklıki yorumunuz ben sanırım bunları duymak istiyorum acaba mı dememek için geçer unuturum değil mi herkes unutulur

O kadar rahatlatıcı ve haklıki yorumunuz ben sanırım bunları duymak istiyorum acaba mı dememek için geçer unuturum değil mi herkes unutulur
Herkes yaşamıyor, siz yaşıyorsunuz.
Ve hakettiğiniz muameleyi görmedikten sonra elalem ne der diye düşünmek inanın çok saçma.
Evet konuşurlar, 3 ay 5 ay.
Konuşsunlar da, size ne?
Onlar ağlarken, içiniz burulurken, kalbiniz incinip hevesiniz kursağınızda kalırken yanınızdalar mı, hayır.
Başkalarının mutsuzluğundan kendine hobi çıkaran kötü kalpler onlar.
Siz unutun asıl yaşadıklarınızı, kendinizi onarın

Şahsım adına her boşanma haberi duyduğumda ‘ne yaptı acaba da kadını o raddeye getirdi, helal olsun kadın kendini ve geleceğini seçmiş, kendine değer vermiş ayakları yere sağlam basmış ki eyvallah çekmemiş, pis ellerde harcamamış ömrünü’ derim.
Çünkü insan, kendi değerini ancak kendisi belirler ve buna uygun davranılmayan ortamda ailesi olsa bulunmamalı.
Yalnız ölmek, çilekeş bir aile hayatından, değerli hissedilmeden geçen ömürden çok daha değerlidir bana göre.

Çok teşekkür ederim gerçekten umarım bana benim gibi ikilemde kalıp cesaret edemeyenlerede ışık olur yorumunuz

Çok teşekkür ederim gerçekten umarım bana benim gibi ikilemde kalıp cesaret edemeyenlerede ışık olur yorumunuz
Hakkınızda her şey sizin için en güzeli olur umarım, belli çok nahif bir genç kadınsınız.
Bundan sonra kendiniz gibi güzellikleri çekin ömrünüze, içiniz dışınız sevgi dolsun taşsın.

Çok dedim tamam diyor sonra nolcak öyle olsam diyor nolcak kabul etsen sıkıntı cıkarmasan diyor :)
Bencil . O zaman birkaç ay da sadece sizin ailenize gidin orda durun onlarla gezin hayat müşterek değil midir . Çekilecek gibi değil bence

Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve size saygısı sevgisi olmayan adamdan bir an önce boşanın.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.

Bencede Tesekkur ederım yorumunuz için
İnşallah hayatınız bundan sonra daha güzel bir hale gelir kararınız ne olursa olsun bu dünyaya bir defa geldiğimizi unutmayalım çocuğun da yok bir sıkıntı çekmezsin emin ol

Yaşınız kemale ermemişki daha 30 lu yaşlar. Size kendi keyfinize göre birşeyler yapmanıza imkan tanımıyorsa ve her seferinde ayrılmak dillendiriliyorsa sorun büyük. Bide çok garip devamlı baban alsın fln. Sanki kapıdan eşya uzatıyor.
Okurken canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…