Fikirlerinize ihtiyacım var

Aslında 6 sene bekledim evlenmek için tam dogru zaman dedim yanlıs secim yaptım,çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız gerçekten çocukca ,olgunlasmamıs zıhnıyetli biri.

Benim annem de öyleydi evliyken. Mesala anneme göre aldatmak asla bosanma sebebi değil. Kocamdır der hos su var etrafımda en az 30 tane aldatılıp yakalauan kadın gördüm hic birinin boşandığını görmedim o ayrı.. biz ne zaman adam oluruz biliyor musunuz konu sahibi? Canım sen ailenin yanına git benim bu hafta sonu icin yalnız kalma kendimi dinleme isteğim var. Bunu diyip arkasında durabildiğimizde.

Aslında 6 sene bekledim evlenmek için tam dogru zaman dedim yanlıs secim yaptım,çok teşekkür ederim yorumunuz için çok haklısınız gerçekten çocukca ,olgunlasmamıs zıhnıyetli biri.
6 sene beklemeniz çok iyi. Sadece tanıştığınız insanla hemen evlenmeniz çok hızlı onu söylemek istemiştim.
Naçizane tavsiyem bundan sonra ki hayatınıza almaya karar verdiğiniz insanlarla size ne katabilir şeklinde bir gözden geçirmeniz. Gencecik siniz daha . Eminim hayatınıza sizin değerinizi bilebilecek birisi çıkacaktır. Kendinizi böyle beyni olmayan insanlardan uzak tutun. Anası babasıyla otursun rahat rahat şimdi :)

Siz 2 yerde hata yapmışsınız. Birincisi ilk evlilikten kendi payiniza düşen sorumluluğu kabul edip analiz etmemissiniz. Ben nerde hata yaptım? Niye böyle bir adamı kabul ettim diye?
İkinci hata ise 30 yaş sendromu. Son 3 günde, çalışan, orta gelirli kaç kadına yazdım bilmiyorum.

Asla kabul etmem aldatmayı diyeceğim ama bunları da kabul etmem diyordum :) Aslında çok söyledim sen git bak ailenle zaman geçir güzelce diye ama nasıl anlatsam yani öyle bir duruma geliyorki ben eşime eşlik edememişim gibi suclu ben cıkıyorum nolcak gelsen mutlu olucam modunda,aylardır haftasonu olan bir kurs var gidemiyorum cunku bılıyorum bu hafta gitmesek birdahakı haftasonu gitmek isteyecek ve benım planım bozulacak :)

Aile terapisi alın derim tavsiye olarak. Bir de 2 3 seneye düzelir bu cinsler ama izleri kaliyor

hiç bir şey için geç değil, en güzel yaşınızdasınız, aileniz arkanızda hele babanızın cümlesine bayıldımm, def edin gitsin, evlilikten bile saymayın bunu. hayatın bize başka ne güzellikler getireceği hiç belli olmaz.

Evet cok hızlı oldu aklım bende değilmiş gibi davrandım.Bende öyle söylüyorum istersen anne babanla uyu diyorum umurumda değil.Çok teşekkür ederim :)

Ya ben bunu hala yapamıyorum düşünüyorum neden aynı tip insanlar cekiyorum neden bunları yasıyorum diye cevabı bulamıyorum sanırım bu konuda destek almam gerek cok haklısınız analız yapıp kapatmadan uzerıne gıbı oldu.
Öyle psıkolojim bozuluyorki bu yaş meselesine Dısarıdan bakıyorum 26 falan gösteriyorum öyle derler cevremdekiler ama 31 bılıyorum ya ve 2 evlılık herseye dıyorum gec kaldım artık yaslandım evlılıkte beceremedım bundan sonra eskısı gıbı olmaz hıcbırsey dıye kendımı yıyorum çok takıyorum bu konuya hersey ıcın iş işten gecmıs gıbı gelıyor bu durumu bıle yastan dolayı aman kabulleneyım yasayıp gıdeyım kac yasıma geldım napcam artık dıyorum bıryanımda sacmaalmaa daha kac yasındasın hayatını yenıden elıne al gencsın dıyor .Cok tesekkur ederım yorumunuz ıcın

Aile terapisi alın derim tavsiye olarak. Bir de 2 3 seneye düzelir bu cinsler ama izleri kaliyor
En güzel zamanlarımı,balayı zamanlarımı aglayarak geçirdim,hamıle vs kalıcam dıye aklım cıkıyor boyle olmamalıydı gecer belkı ama dedıgınız gıbı izi kalıyor kaldı bile.Cok tesekkur ederım yorumunuz ıcın.

Öyle mi gercekten ya suan o kadar özgüvensi ve kendime acır haldeyimki.Beni unutamazsın pişman olucaksın bosanırsan vs gibi cumleler kullanıyor ve ben kanıyorum kendı kendıme yaa pişman olursam ya ozlersem ya yapamazsam dıye dusuncelere girip yerımde sayıyorum.Çok teşekkür ederim yorumunuz ıcın :)

Biraz özel bir soru soracağım. Size bu kadar sıkıntı çektiren ve mutsuz eden biriyle nasıl sevişiyorsunuz. Nasıl size dokunmasına izin veriyorsunuz?

Öğretmensiniz güzel bir hayatınız güzel bir çevrenizin olduğunu düşünüyorum ama adamın yaptıklarını anlam veremiyorum aileden artık ayrılmış olan insanların bu kadar ailece olmalarını da mantıklı bulmuyorum hafta sonları aile yanına değil beraber eğlenebildiğiniz mutlu olduğunuz ortak bir şeyler yapabildiğiniz yerlere gitmeniz gerek bu adamla nasıl ömür geçer bilemeyeceğim. Çocuk yapmayın lütfen ben sizin yerinizde olsam asla düzeltmeye çalışmazdım kalan hayatını ailesiyle geçirmesine izin verirdim düzeleceğini sanmıyorum bu adamın kimseye boşanın demem ama bu adam sanırım bundan anlar

31 yaş , ömür verirse Allah bir 30 yıl daha yaşasanız. Sizce çekebilir misiniz hiç değişmeyen ve zamanla daha da kötüye giden birini.

Düzelme ihtimali var desek , İlk eşine de aynı şekilde davranan bir kişinin gerekli dersleri almış olduğunu varsayarız. Ama size de aynı davranışlarını sergilemeye devam etmesi bu ihtimali de bence ortadan kaldırıyor.

Biraz özel bir soru soracağım. Size bu kadar sıkıntı çektiren ve mutsuz eden biriyle nasıl sevişiyorsunuz. Nasıl size dokunmasına iz
Biraz özel bir soru soracağım. Size bu kadar sıkıntı çektiren ve mutsuz eden biriyle nasıl sevişiyorsunuz. Nasıl size dokunmasına izin veriyorsunuz?
Seviyorum diye sanırım ya özlersem ,pişman olursam,geçer miydi,düzelir miydi diye yerimde sayıyorum

O kadar güzel bir hayatım vardı ki peşimden o kadar uğrastı değicek düzenimi bozmaya dedim yeni düzen kuracagız birlikte dedim.Sevgili ve nisanlıyken ailesinim yanına adım atmazdı evlenince aileci oldum diyor :) Cok tesekkur ederım

Haklısınız,diyecek birşey bulamadım gerçekten.Tamamen aynı ilk evliliği ile aynı şeyleri yasıyorum.Teşekkür ederim :)

Öncelikle tabi ki hiç birsey için geç kalmadınız...
Keşke ailenize yansitmasaydiniz.Çünku iş aileye kadar gittikten sonra çok yüz göz olunuyor.Detaylica konuşun burada anlattığınız gibi mutsuzluğunuzu anlatın.konusamiyorsaniz yazın sağlıklı iletişim kurmaya çalışın.Aile terapisti düşündünüz mü bilmiyorum teklif edin.
Elinizden geleni yaptınız olmuyor mu ?emin olun seneler geçtikçe değişmeyecek düzelmeyecek bunu kabullenin ve bir yol çizin.Ama sakın sakın şu durumda çocuk yapmayın sorunlarınızı çözmeden iyice çıkmaza girersiniz

Aslında ben yansıtmak istemedim ama her tartısmada ara aılenı gelsın alsın söylemleri ve her aılemın yanına gittiğimde onu kabul etmıyorsan gelme buraya seklınde benı kendı evımden uzaklastırmaları artık bende gitmek şstemediğim icin söyleme gereği duydum yoksa bende siz gibi dusunuyorum ailemi hiç sokmam evliliğimin içine.Aıle terapisti cok söyledim tamam diyor yoksa biticek diyor sonrasa gerek yok sen al bende sorun yok diyor :) Cok tesekkur ederım yorumunuz ıcın

Hni ogretmendiniz o yüzden yapışacak biri degildiniz de ailenize gitmez yalnız yaşamaya dönerdiniz

Kus gidince ailenize siginmissiniz ama naber

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…