Bu konuda bende çok dertliyim

Bende bütün arkadaşlarıma nişan ve dugunlerinde geleneksel olarak ayrı ayrı ceyrek taktim. Benim nişanım evde oldu ve tr de kına yaptım. Tam pandemi dönemlerine denk gelmişti ve herkes pandemiyi, ufak çocuklarını bahane edip gelmedi. Takarken bende hiç beklenti içinde olmamama rağmen evlenirken bekledim cidden. Eee virüsten o kadar korktuysanız, bi şekilde buluşup hediyenizi verirdiniz dimi ama

Hatta bir arkadasimi arayıp nişanıma davet ettiğimde, canım çocuğum ufak virüsten dolayı gelemem ama hediyeni ulaştırırım demişti bende yok cnm olur mu oyle şey ne hediyesi gerek yok dedim, o da daha sonra aramadı

ama şaka gibi gerçekten sadece 1 arkadasim o da çocukluk arkadaşım o takmisti çeyrek. Bende o arkadaşıma hem sözünde, hem nisanın da, hemde dugununde olmak üzere 3 çeyrek taktim toplamda, o bana 1 tane

insan güceniyor gerçekten, durumu da ultra iyi. Ben cingenelik diye düşünüyorum. Ee karşılık mi bekledin hediye icin diye düşünen olabilir, tamam karşılık beklemedik diyelim ama sen evleniyorsun diye ben sana taktim, ben evlenince sen neden takmiyorsun

hele kuzenlerimden biri, o evlenirken iPhone 8 ler yeni cikmisti, telefonu bozuldu diye düğün haftası, dugun hediyesi olarak iPhone 8 aldım, annem kızmasına rağmen kuzenimi çok seviyorum diye ev hediyesi butun halilarini aldım, dugununde de yarim altın aldım. Odam da oturuyoruz, hediyeni vereyim dedi çantasını açtı, çantasından çeyrek çıktı, ahh yok bu değildi dedi, başka bir altın takti. Çeyreğin yarısının yarısı mi varmış ne, oyle bir şey takti. Onu da ilk kez o zaman öğrendim. Nasıl bozuldum anlatamam

hele iş arkadaşlarım, sevsende sevmesen de mecburen hediyesini alıyorsun, çünkü ortamlarda konuşuluyor birde organize eden biri oluyor mecburen katılıyorsun. Bir de ben yurtdışına gidiyorum diye oyle rahat takıldılar herhalde. Taktığım hiçbir hediye gelmedi. Takarken hiç planlamadım ve karşılığını da beklemedim. Ama evleneceğim zaman beklentiye girmedim degil. Demekki boyle oluyormus
Ama annemin arkadaşlarının hepsi taki takti, kadın diyordu ben boyle dügünlere gidip takiyorum diye kızıyorsunuz ama bunlarin karsiligi gelecek diye, cidden annemin bütün arkadaşları geldi ve takılarını takti.