Fikirlerinize ihtiyacım var

Keşke babanıza yansıtmasaydınız ilişkinizi.Sevgiliniz evliliğe hazır hissetmiyor olabilir ..bana biraz baskılamışsınız gibi geldi..bu şekilde davranmaya devam ederseniz ayrılabilir demedi demeyin

Siz kaç yaşındasınız? Tahmin ediyorum 25 üstüsünüz? Hala bu aman babam ne der tavrı bana işi gücü olan yetişkin insanlar için anlamsız geliyor mesela. Kendiniz evlenmek istiyor musunuz ondan bile bahsetmemişsiniz. Babam bir şey demesin diye hareket etmek mantıklı geliyor mu? Nişan düğün ev döşeme derken hadi bunları ailesi karşılasın da iş garantisi olmadan ve asgari ücretle ev geçindiremeyeceğini düşünüyor demek ki. Ki ailesi varlıklı diye size destek olmak zorunda da değiller veya mecbur hissetmek istemiyordur. Baba baskısından çok muzdaripseniz kendi evinize çıkabilirsiniz mesela

Tatlım sen kendine de nisanlina da guvenmiyorsun nisanlinin ailesine guveniyorsun maddi olarak ama adamı ikna edemiyorsun apaçık. Müştakbel nişanlın oldukça temkinli sana karşı.Ben sana ikiniz de ailenizden ayrı kendinize ait evlere çıkıp ayrı bir hayat kurduktan ve maddi ve sosyal olarak olarak ailelerle baginizi tamamen kopardiktan sonra ilişkini yeniden gözden gecirmeni ve evlilik kararını aile baskısı ve desteği olmadan almanı tavsiye ederim ama mümkün mü bilmem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…