- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
tümden iğrençler o zaman ya komple hayatınıxdan çıkarın en iyisi. en sinir olduğum insan tipi ya sevmiyosan görüşme hem görüşüp hem gazlayıp arkasından ağzına geleni söylemek iğrenç bişey.Kimse gorusmuyor kı onunla. Dedikodusunu yapan dogru soyluyor.
Habıre gorusen onu cagırmayan hatta ondan saklayan arkadas grubunun storye koydugu fotoları alıp, bu engerekler gene bensiz bulusmus diye dert yanıyor.
Hatta kadınlara neden engerek dıyosun demistim bir kere, lınc ediyorlardı beni.
Beni kıskandıkları ıcın dıslıyorlar engerek degıl de ne dıyım diye. Dıgerlerı de onu desteklemıstı. Senı kıskandıklarından degıl de bence tavırların yuzunden dıslamıslar cumlesı cebimde suan, bu cumleyı kuracağım ona.
Son zamanlarda zaten sogumustum ilk gelmek istediklerin de tamam da demedim. İkinciye söylenince yuzum tutmadı. Henuz cok ıclerıne gırmedıgımde evlerine gidip gulup eglenmıstım de. Hal böyle olunca mecburen kabul ettim. Zaten kendi kendime gelsinler gitsinler bir daha selam selam demistim.tümden iğrençler o zaman ya komple hayatınıxdan çıkarın en iyisi. en sinir olduğum insan tipi ya sevmiyosan görüşme hem görüşüp hem gazlayıp arkasından ağzına geleni söylemek iğrenç bişey.
Arkadasım gruptan seslendi bana sabah bende gruptan yazdım. Sonra direkt aradı beni konuyla alakası yok ama. İste ondan ozur bekleme onu zaten herkes dısladı minvalinde cumleler kurmaya basladı. Suan diger insanlara naaptıgı umrumda degıl Aparat bozulduysa dunya kadar para vermek zorundayım ve uzgunum ınsallah oda uzundur diyecegım ama okudu ve yazmadı bile dedım.Siz gruptan mi yazdınız, gruptan yazmadiysaniz neden gruba seni arayacağım diye yazdı ?
Birisi bir başkası hakkında konuştuğunda ondan buz gibi soğuyorum . Tehlikeli buluyorum böyle kişileri.
Hem görüşüyorlar hem kotuluyorlar.
Madem size " Anladım yavrum " yazdı. Sizde cevap verin , Ne yi anladın yavrum ?
Valla dört gözle vereceğin cevabı bekliyoruzArkadasım gruptan seslendi bana sabah bende gruptan yazdım. Sonra direkt aradı beni konuyla alakası yok ama. İste ondan ozur bekleme onu zaten herkes dısladı minvalinde cumleler kurmaya basladı. Suan diger insanlara naaptıgı umrumda degıl Aparat bozulduysa dunya kadar para vermek zorundayım ve uzgunum ınsallah oda uzundur diyecegım ama okudu ve yazmadı bile dedım.
Gruptakılerde bunun huyunu biliyor yıllardır. Ben bile ogrendıysem. Tahmin ettiler aradıgını bence. Bu da bakın aramadımı göstermek ıcın yazdı gruba. Bu sefer he dıyıp gecmedm.zaten konustuk, ne demek istedin diye sordum gordu cevap vermedi. Yeniden sordum ta kı cevap verene kadar. Cunku sebebini ben bılıyorum. Aradı acmadım yazsın istedim ve yazdırdım
Dıgerı anladım yavrum dedıgınde de keske ne anladın yavrum deseydim ama bisey demedim.
Zaten bu konu kapanmadı. Daha bunun aksami var.
Bende dogalgaz a uzuldum hem soguk evet hem pahalı.Inanılmaz sinir oldum suanda. Acaba aynısı kendisinin başına gelse naparmis. Kendi evlerinde çocukları istediğini yapsın bizene ama başkasının evinde böyle intikam alır gibi davranmakta neyin nesi?
Bu vurdumduymazlığı kendi evinde de gösteriyor mu acaba?
Asla görüşme bu insan musveddesiyle asla !
Benim başıma geldi aynısı ve cocukluk arkadasim
Cocugu 2.5 yaşlarındaydı işte evime gelmek istedi kabul ettim
Çocuğunun bezini değiştirdi yemek masamin üzerine koymus! Sari bir poşete sarıp. Tabi ben cok sonra farkettim bu ne ya deedim masada duruyor !!
Çocuğu halıma ayran döktü. Halimda koyu renk.
Ben ve kardesim siliyoruz kadın yerinde oturuyor kalkmiyor..bende o anki tepkiyle aaay diye bagirinca cocuk korktu kucagina cocugu almis . Ay korkarsan kork !
Cocugun eline ekler verdi cocuk koltuklara sürtüyor
Evde 4 kisiydik cocukla beraber.
Sanki 10 kisi yemek yemis gibiydi
Meyveyi veriyor eline yerlerde yiyor ve ben yeni evliyim o zamanda oyleydim hos esyalarim yeni nasil sinir olmustum ogun bugundur görüşmüyorum
Gecenlerde geldi zile bastı kameradan gördüm acmadim kapıyı
Bide milletin özgür adı altında yetiştirdiği gerizekalı cocuklariyla ugrasiyoruz.
O kadina selam bile verme
Gecmis olsun bu arada. En cok dogalgaz mevzusuna uyuz oldum. Hem masraf . Hem de soguk yani. Hayretler hayreti. O whatsapida engelle hepsini.
Anladim yavrum yazmis bide pişkin pişkin. Aptal.
Anladım yavrum bekledıgım bir cevap degıldı ve bisey diyemedim nasıl ya dıyıp agladım sinirden.benneyanginlargordum allah aşkına ne anladın diye sorsana
acayip uyuz oldum sinirim tepeme çıktı
ama içini dökmezsen hep hırslanıp sinirleneceksin o yüzden içini tamamen döküp rahatla
hatta cümlenin sonunda ANLADIN MI YAVRUM diye de sok lafını geç
Bende dogalgaz a uzuldum hem soguk evet hem pahalı.
Ve basıma kaldı bu de ugrasması var.
Görusmeyı zaten bunlar olmasa da dusunmuyordum gelsinler ve bitsin demistim.
Sogumustum Bı kac sebepten Bı de bu yuzlerını gorunce bende tamamen bıttı.
İnsan mahcubiyet gorsun istiyor fazlası degıl.
Ben arkadasımin bebegını gormeye gıtmıstım kırmızı lohusa serbetını halisina doktum kadının halı beyaz..
Canın sagolsun dedı ama, ya yıkatmama izin verirsen ya sana halı alacagım canın sagolsun la olmaz bu is dedım ve yıkama parasını zorla verdim, cok sukur lekede cıktı.
Budur yani. Yanlıslıkla olur her sey. Cocuga bisey olmasın dersin ama, mahcubiyet önemli ve onu asla göremedim.
Ben bıkere bosandım sen nısanlını terk etmeden ikinciye bosanmam, once senBoşanınn
Ay pardon bu öyle bi konu değildi
Neyse ben olsam kesin söylerdim sinir olurum çocuğu yapmayı bilip eğitmeyi bilmeyenlere
Çok dandik bir arkadaş grubuymuş mesafe koyun bence.
Komsum degıller hepsi cocuklu arkadasım ama ilk okuldan sonra hıcbırıyle gorusmedım. Yazdan beri yeniden bir aradayız.Allah'ım cevaba bak anladım yawrum Muş ...böyle komşu gruplarıyla neden gorusuyorsunuz ki ...evde sıkıntıdan patlamak daha mantıklı bence boyleleriyle gorusmekten...aynısı benim binamdada vardı ayn i grup bide yawrumlu konuşurdu arsız olan en son kavga yaptım daha asla gorusmuyorum zaten toplasan iki kere falan biraraya gelmiştik..asla tahammül.edemem
Kısmet.Madem haz etmiyorsun gruptan ayrıl ve hepsini engelle
Heh o zaman 2.den kurtardım siziBen bıkere bosandım sen nısanlını terk etmeden ikinciye bosanmam, once sen
Mesafe ıcın gec kaldım, görusmeyı dusunmuyorum artık bu konuda emınım
Kısmet derkenKısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?