Fikirlerinize ihtiyacım var.

O zaman gideyim mi ben haha

Sahi bana dun yatak odana giremedim kapısını kıtlemıssın hayırdır altınların mı var dedi gulerek

Yo yatagım acık ve buyuzden kapadım kapısını dedım.
Hayır sen yatak odamın kapısına neden gittin ki ne bulmayı umuyosun, sısme erkek falan mı.
Dun meraktan demistim kendı kendime, iticı gelmemistı ama simdi sen kitlemek diyince asırı iticı geldi su tavrı da.

Kavgaya çok teşvik etmek istemiyorum. Siz nasıl rahat hissedecekseniz, öyle yapın artık diyeyim.
Beni kotu olan hıcbısey tesvık etmiyorsunuz.
Buraya konuyu acarken zaten saldırmak uzereydım ve amacım kavgaydı. Birileri abartma der belki dururum hata yapmayım diye sordum sizlere.
Icınızden gelen neyse yazın bana rahatlıkla.

Kavga da edersem sebebi sız olmayacaksınız tavırları olacak. Siz rahat olun.

Ay görüşmeyin böyleleriyle. Ben burdan deldirdim. Arayın zararımı karşıla diyin baktınız tamam demiyor açım ağzınızı yumun gözünüzü. Böylesinden hayır gelmez. Görüşmeyin saha iyi

Zarar karşılamak söyle dursun ki cıdden Bı kurus istemiyorum, olayı anlattım sıkıntımı dile getirdim tuh bile demeden Anladım yavrum dedı ve muhabbet bıttı.
Hanı inkar etmesine bile razıydım ya oglum yapmamistır falan deseydi ama bisey deseydi.
Sordu anlattım, dinledi
ANLADİM YAVRUM dedi ve bitti olay.

Yazmadım cevap. Okudum ve ciktım.

Evi tam ogluna gore dizayn edilmiş biliyor musunuz? Ortada Kırlent bile yoktu. Degıl ki kırılacak esya.

Genelde evde kuduramayan çocuklar dışarıda başka eve gidince böyle saldırganlaşıyor zaten. Çok gıcık oldum ben arkadaşa. TVyi bile çizerdim herhalde sırf içim soğusun diye.

ben aslında nıyeyse o arayıp o kadından ozur bekleme dıyen arkadasa kızamadım
bazen oyle olması gerekıyor benımde basıma geldı benzer sey soyle kı hemen hemen aynı durum cocuklu bır grubumuz var her ay gorustugumuz eslı cocuklu hep bırlıkte aksam oturması

boyle uyumsuz bırı var aramızda cocugu sureklı zarar veren anormal derecede ılgısız ve ozensız bır anne ve baba... gıttıgımız evı darmadagın ettı ve ben mutfakta yardım ederken tesaduf tanık oldum evın sahıbıne hıc hatasını duzeltır dıye bekleme bu sahıs hep boyle hepımız yasadık bunu dedım. aslında o an onu sakınlestırmek ıcın dedım arkadan ıs cevırmek ıcın degıl

grupca ortak bır sekılde grup dısına cıkarılmak ıstense cıkarılırdı bız grupca o kısıyle yollarımızı ayırdık sızınkılerde ayırmak ısteyen yok sadece bır tanesı senı daha yakın gormus ve kendı rahatsızlıgıyla dusuncesını dıle getırmıs bellıkı o da benzer seyler yasamıs ben oyle algıladım

ama senın yerınde olsam bır sure ısım var der gorusmeyı azaltır sonra da ıclerınden cıkarım cunku grup olarak bırlık dayanısma yok bellı kı whatsaap grubunda o yazdıgın seyı gordukten sonra en azından bırı canım cocugun gercekten durmuyor bu kıs gunu kız bu masrafa gırecek en azından yapabılecegım var mı dıye sor demıyor bıle o samımıyet yok o samımıyetın olmadıgı grup enı sonu dagılıyor zaten

sinir olmakta cok haklısın resmen pısman etmısler senı

Genelde evde kuduramayan çocuklar dışarıda başka eve gidince böyle saldırganlaşıyor zaten. Çok gıcık oldum ben arkadaşa. TVyi bile çizerdim herhalde sırf içim soğusun diye.
Keske oglu da tvmı cızseydı hıc acıp izlemem.

Bu olay boyle kapanmadı. Anladım yavrum dedı ama devamı var. Lafa nasıl nerden girecekler bilmiyorum.

Benxe bunları yazın ona. Bu nedenlerle görüşmek istemediğinizi de yazın. Ben böyle bir arkadaşlığım bitirdim. Açıkça da yazdım her şeyi. Arasam çünkü lafa girecek kavga çıkacak. Direkt söylemek istedimlerimi söyledim dan dun

Canım benim, soyle bisey var.
Bu arkadas ıcın ozur dilemez onu ondan sildi herkes diyen daima bunun arkasından konusur zaten. Ve ilk atlayanda o oldu. Yani ben arasam anlatsam söylediklerinde haklısın.
Kendisi okur okumaz gruba yazdıklarımı benı aradı ve boyle konusmaya basladı.
Bunu dıgerlerı de tanıdıgı ıcın, arayacagını bildikleri için bu kendince konusmamisız ımajı verdi kimse buna bisey sormadan.
Yani herkes herkesin ve herseyın farkında.
Sadece ben artık böyle cınlıklerın ıcınde olmak istemiyorum.

Zaten sonra gruptan anlamadım yazınca ben aradı beni oraya yazamadı. Yazsaydı masumsa?
Sonra ben yeniden sordum taktım cunku, ozaman evet konustuk ama diyeceklerim vardı ondan bahsettim demek zorunda kaldı. Ki teli ben Yuzune kapamadım diyecegını derdi.

Bu arkadasın en belirgin ozellıgı arkadan konusmak ve herkes farkında. Ben bile Bı sure sonra fark ettim, bunlar yıllardır anlamadı mı sanıyorsun

Olay bu yani.

haaaa sımdı anladım
sen zaten bu ortamda durmazsın bosver ve bence hıcbırsey soyleme zararı telafı edecek kısı olmadıgı bellı gölge etmesınler yeter

çocuğun ağzına çarpsaydın iki tane. ödesinler verdikleri zararıokurken bana daral geldi nasıl bu kadar rahat oluyorlar anlamıyorum
Bır kurus bile istemiyorum aparatı yerden aldıgımda kadına gelip ayagının altındaydı bile demedim. Sadece azcık uzulsun mahcup olsun istedim.
Ve durumu anlattım.
Bana söyledigi tek kelime tüh olsa ona bile razıydım ama, anladım yavrum dedı sadece ve bıttı muhabbet.
Benım derdım tavır ve git gide katlanıyor sınırım gececegıne.

Mevzuyu kapatmadım, aksama bakacağım ne olacak ne bitecek. ya gercekten defedıp onume bakacağım ya da hakettıgı cumlelerı kuracağım. ama anladım yavrum bıtıs cumlesı olmayacak.

ya ihtiyacınız olduğundan değil ki densizlik yapıp bi de vurdumduymazlık aşırı itici. belki o parayı öderse bir kere daha sonra bir yerde çocuğuna sahip çıkmayı öğrenir.

ya ihtiyacınız olduğundan değil ki densizlik yapıp bi de vurdumduymazlık aşırı itici. belki o parayı öderse bir kere daha sonra bir yerde çocuğuna sahip çıkmayı öğrenir.
Kimse gorusmuyor kı onunla. Dedikodusunu yapan dogru soyluyor.

Habıre gorusen onu cagırmayan hatta ondan saklayan arkadas grubunun storye koydugu fotoları alıp, bu engerekler gene bensiz bulusmus diye dert yanıyor.
Hatta kadınlara neden engerek dıyosun demistim bir kere, lınc ediyorlardı beni.
Beni kıskandıkları ıcın dıslıyorlar engerek degıl de ne dıyım diye. Dıgerlerı de onu desteklemıstı. Senı kıskandıklarından degıl de bence tavırların yuzunden dıslamıslar cumlesı cebimde suan, bu cumleyı kuracağım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…