- 14 Ekim 2016
- 7.058
- 47.573
-
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
O zaman gideyim mi ben hahaAnlamaması mümkün değil Boleyn. Yüzsüzlük ile salaklık arasında bir çizgi var ve yüzsüzlük hissini kendisi net hissedip rahatsız olmamak için, böylesi insanlar böyle bir durumda salağa yatmayı tercih eder.
Geri dönüşlere baksana, kadın farkında durumun gayet. :)
Bu kısa cümleler ne demek?
"Farkındayım, çok bir şey söylemek istemiyorum, bir şey olmamış gibi yapacağım" :)
Sahi bana dun yatak odana giremedim kapısını kıtlemıssın hayırdır altınların mı var dedi gulerekBak bize de yaramaz çocuk geldiği zaman önce gözlemlerim annesi nasıl tutum sergiliyor diye
Birkaç defa bu umursamaz annelerden denk geldi bana da
Çocuk koltuğa çıkıp vitrinin camına vuruyor
İçinden birşeyler istiyor vitrinin
Gidip çekmeceleri açıyor bende annesine söylüyorum bak cam ürünler var elini keser kırılırsa falan
Kadın sadece sözlü sesleniyor adını o kadar
Çocuk diğer odalara gidiyor falan bende kalkmıyorum annesi peşine gider diye kadın değerli totosunu kaldırmıyor ben gidip çocuğu hadi bakalım salona gidip içeri getiriyorum diğer odaların kapısını kilitliyorum laf etmeleri veya ayıp olması umrumda değil
Çocuk salondan çıkamıyor gidip vitrinin camına vuruyor çocuğu kucaklıyorum annesinin yanına oturtuyorum tekrar kalkıyor çekmeceleri açıyor tekrar alıp annesine iade ediyorum "keşke ilgileneceği birşeyler getirseydin çocuk sıkıldı bende peşinde dolaşmaktan muhabbete katılamadım" diyip lafımı da çekmiyorum
O günden sonra da o kişiyi evime davet etmiyorum
İlla görüşülecekse dışarda bi kafede görüşülür bu kafadayım
Bisey olmamıs gıbı de yaptı zaten dogru
Sunları baskası yapsa kimbılır o da öteki gıbı neler anlatırdı Naciye teyze gibi.
Beni kotu olan hıcbısey tesvık etmiyorsunuz.Kavgaya çok teşvik etmek istemiyorum. Siz nasıl rahat hissedecekseniz, öyle yapın artık diyeyim.
O zaman gideyim mi ben haha
Zarar karşılamak söyle dursun ki cıdden Bı kurus istemiyorum, olayı anlattım sıkıntımı dile getirdim tuh bile demeden Anladım yavrum dedı ve muhabbet bıttı.Ay görüşmeyin böyleleriyle. Ben burdan deldirdim. Arayın zararımı karşıla diyin baktınız tamam demiyor açım ağzınızı yumun gözünüzü. Böylesinden hayır gelmez. Görüşmeyin saha iyi
Yazmadım cevap. Okudum ve ciktım.
Evi tam ogluna gore dizayn edilmiş biliyor musunuz? Ortada Kırlent bile yoktu. Degıl ki kırılacak esya.
Keske oglu da tvmı cızseydı hıc acıp izlemem.Genelde evde kuduramayan çocuklar dışarıda başka eve gidince böyle saldırganlaşıyor zaten. Çok gıcık oldum ben arkadaşa. TVyi bile çizerdim herhalde sırf içim soğusun diye.
Zarar karşılamak söyle dursun ki cıdden Bı kurus istemiyorum, olayı anlattım sıkıntımı dile getirdim tuh bile demeden Anladım yavrum dedı ve muhabbet bıttı.
Hanı inkar etmesine bile razıydım ya oglum yapmamistır falan deseydi ama bisey deseydi.
Sordu anlattım, dinledi
ANLADİM YAVRUM dedi ve bitti olay.
Keske oglu da tvmı cızseydı hıc acıp izlemem.
Bu olay boyle kapanmadı. Anladım yavrum dedı ama devamı var. Lafa nasıl nerden girecekler bilmiyorum.
Canım benim, soyle bisey var.ben aslında nıyeyse o arayıp o kadından ozur bekleme dıyen arkadasa kızamadım
bazen oyle olması gerekıyor benımde basıma geldı benzer sey soyle kı hemen hemen aynı durum cocuklu bır grubumuz var her ay gorustugumuz eslı cocuklu hep bırlıkte aksam oturması
boyle uyumsuz bırı var aramızda cocugu sureklı zarar veren anormal derecede ılgısız ve ozensız bır anne ve baba... gıttıgımız evı darmadagın ettı ve ben mutfakta yardım ederken tesaduf tanık oldum evın sahıbıne hıc hatasını duzeltır dıye bekleme bu sahıs hep boyle hepımız yasadık bunu dedım. aslında o an onu sakınlestırmek ıcın dedım arkadan ıs cevırmek ıcın degıl
grupca ortak bır sekılde grup dısına cıkarılmak ıstense cıkarılırdı bız grupca o kısıyle yollarımızı ayırdık sızınkılerde ayırmak ısteyen yok sadece bır tanesı senı daha yakın gormus ve kendı rahatsızlıgıyla dusuncesını dıle getırmıs bellıkı o da benzer seyler yasamız ben oyle algıladım
ama senın yerınde olsam bır sure ısım var der gorusmeyı azaltır sonra da ıclerınden cıkarım cunku grup olarak bırlık dayanısma yok bellı kı whatsaap grubunda o yazdıgın seyı gordukten sonra en azından bırı canım cocugun gercekten durmuyor bu kıs gunu kız bu masrafa gırecek en azından yapabılecegım var mı dıye sor demıyor bıle o samımıyet yok o samımıyetın olmadıgı grup enı sonu dagılıyor zaten
sinir olmakta cok haklısın resmen pısman etmısler senı
haaaa sımdı anladımCanım benim, soyle bisey var.
Bu arkadas ıcın ozur dilemez onu ondan sildi herkes diyen daima bunun arkasından konusur zaten. Ve ilk atlayanda o oldu. Yani ben arasam anlatsam söylediklerinde haklısın.
Kendisi okur okumaz gruba yazdıklarımı benı aradı ve boyle konusmaya basladı.
Bunu dıgerlerı de tanıdıgı ıcın, arayacagını bildikleri için bu kendince konusmamisız ımajı verdi kimse buna bisey sormadan.
Yani herkes herkesin ve herseyın farkında.
Sadece ben artık böyle cınlıklerın ıcınde olmak istemiyorum.
Zaten sonra gruptan anlamadım yazınca ben aradı beni oraya yazamadı. Yazsaydı masumsa?
Sonra ben yeniden sordum taktım cunku, ozaman evet konustuk ama diyeceklerim vardı ondan bahsettim demek zorunda kaldı. Ki teli ben Yuzune kapamadım diyecegını derdi.
Bu arkadasın en belirgin ozellıgı arkadan konusmak ve herkes farkında. Ben bile Bı sure sonra fark ettim, bunlar yıllardır anlaması mı sanıyorsun
Olay bu yani.
Artık onu ikinci kocada dusunuyorum, bosanmak öyle kolay mı diye soranlara ibretlik yanıtlar vermek ıcın.Boşan gitsin
Bır kurus bile istemiyorum aparatı yerden aldıgımda kadına gelip ayagının altındaydı bile demedim. Sadece azcık uzulsun mahcup olsun istedim.çocuğun ağzına çarpsaydın iki tane. ödesinler verdikleri zararıokurken bana daral geldi nasıl bu kadar rahat oluyorlar anlamıyorum
Bır kurus bile istemiyorum aparatı yerden aldıgımda kadına gelip ayagının altındaydı bile demedim. Sadece azcık uzulsun mahcup olsun istedim.
Ve durumu anlattım.
Bana söyledigi tek kelime tüh olsa ona bile razıydım ama, anladım yavrum dedı sadece ve bıttı muhabbet.
Benım derdım tavır ve git gide katlanıyor sınırım gececegıne.
Mevzuyu kapatmadım, aksama bakacağım ne olacak ne bitecek. ya gercekten defedıp onume bakacağım ya da hakettıgı cumlelerı kuracağım. ama anladım yavrum bıtıs cumlesı olmayacak.
Kimse gorusmuyor kı onunla. Dedikodusunu yapan dogru soyluyor.ya ihtiyacınız olduğundan değil ki densizlik yapıp bi de vurdumduymazlık aşırı itici. belki o parayı öderse bir kere daha sonra bir yerde çocuğuna sahip çıkmayı öğrenir.