Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bu yüzden evlenmiyorum. Çoluk çocuk ve pişkin ebeveynleri.

Okurken sinir oldum ya ne arsız gamsız insanlar var

En sonunda birbirinizden nefret edip seviyo gıbı davranmaya alısık olabilirsiniz devam da edin koca kadınlarsınız ben yokum dedım, sana kırılmıs diyen gerızekalıya.

Çok iyi demişsin. Yanyanayken micmic samimi arkasından herşeyi konuşan insanlara deli oluyorum. Madem öyle dusunuyosun niye gorusuyosun yani demi saçmalık.

Arayacağım diyen arkadaşın varya.emin olki oburunu de arayıp debi kotulemistir.hiç sevmiyorum böyle tipleri.

Arayacağım diyen arkadaşın varya.emin olki oburunu de arayıp debi kotulemistir.hiç sevmiyorum böyle tipleri.
O beni az önce yeniden aradı. Naber nasılsın vs. X sana kırılmıs dedı. Hem suclu hem kırılmıs bu da utanmadan ne kadar uzgun oldugumu bile bile geldi bana bunu söyledi

Siz dedim birbirinizden nefret edip seviyor gibi davranmaya alısmıs olabilirsiniz ama ben yokum.bıdaha onlar hakkında bisey dersen sende arama beni dedım.

Çok iyi demişsin. Mesafe koy arana.böylelerini çok gördüm. Ne yazikki bu tipler tutuluyor.sen gözlerinde çok çok kötü olacaksin

Çok iyi demişsin. Mesafe koy arana.böylelerini çok gördüm. Ne yazikki bu tipler tutuluyor.sen gözlerinde çok çok kötü olacaksin
En buyuk zararı ben iyi biriyken veriyosalar bana oturup kotu biri oldugumu dusunmelerınde hıcbır beis gormuyorum su gunden sonra
Ve cok haklısın, asırı tutulup seviliyorlar ama hepsi görsel. Esasında kimse kimseyi sevmiyor.

Valla cok sinir oldum kendi yaşadığım şeyler aklıma geldi.yol ver gitsin böyle her gelişte zarar verecekse gelmesin.boşver arkası küsen gelirde ölen gelmez

Aynn.aslında için için nefret doluluk birbirine ama görünürde yüzlerine xanci ger. Hiç ama hiç anlamıyorum nasıl oluyor.

Bide üstüne öküz gibi yiyip icmisler

Abooovv arsiza bak hele. Beni de mahalle agzina bagladi ayarsiz.
1 yasinda cocugum misafir evinde portakal mandalina yer ihtimaline karsi yanimda hem kollu onluk hemde kucuk beslenme ortulerinden tasiyorum ben. Milletin ortusu kirlenmesin diye. Malum cikmiyor portakal mandalina lekeleri. Nahlet bisey evin her yeri turuncuya dondu. Duvarlari falan turuncuya boyatacagim hali koltuklarla uyumlu olsun diye Yakinda c vitamini senligi vericem evde bu gidisle. Her neyse konu dagilmasin o arsizdan parani iste.. bak valla benim icime oturur burda istemezsen kirdigi herseyin parasini odesin pasa pasa. Haspam bi de kirilmis. Terbiyesiz.

Etraf galesiz insan dolu bacım.iyisimi kalp kırma bu kişileri ömrünce hayatından çıkar.

Uzaklaş canım, ha diyeceğin varsa da ortaya dök her şeyi. Sanırım ben direkt gruptan o arkadaşın umarsızlığından ve diğerinin arkadan atıp tutup sonra da salağa yatmasından dem vurup açıkça yazar sonra gruptan ayrılırdım. Çıkarken de ben artık yokum şimdi siz düşünün yazardım yesinler birbirlerini

Çok yaramaz bir çocuğu olan kişiyle açıkçası görüşmeyi ben şahsen istemem. Yaramazlık yapmayı da geçtim annenin çocuğunu uyarmamasıdır benim en çok sinirimi bozan. Bizim de vardı önceden öyle birileri asla çocuklarına bişey demezlerdi neler yaparlardı evde sırf annemin hatırına bişey demezdim. Ama bi insan çocuğuna yapma yavrucum etme demez mi ya kimse kusura bakmasın benim evime de geldiler yatak odamın kapısını kilitledim ne işi var benim diğer odalarımdaki dolapları karıştırmak falan benim öyle çocuğum olsa ya gitmem otururum evde ya da gittiysem yanımdan ayırmamaya çalışırım ya da sürekli çocuğumu kontrol ederim. Kimsenin gittiği yerde ev sahibinin malına zarar vermeye hakkı yok he yanlışlıkla kazaydır olur. Kimse kusura bakmasın çocuğu yaramaz olup evime geldiyse şayet çocuğunu da uyarmıyorsa bir daha da evime kabul etmem ki etmedim de

İlk diyeceğim o aparatın fişini yada faturasını o yüzsüz kadına at , ödesin. Biliyorum derdin para değil, ama biz bile derdinin para olmadığını anladık o arkadaş görünümlü yaratıklar anlamamış. Birde üste çıkmaya çalışıyor. Öbürleri o kadından daha beterler. Çocuğu yaramaz olan en azından rengini belli etmiş, vurdumduymazlığını saklamamış. Öbürleri güya o hep böyle diyor ama senle olan sorunda da onu hala savunuyorlar. Aptal ikiyüzlüler. Cok sinirlendim.
Aparat yerdeydi de bilmeden ustune mı bastı, koyduğun yerden alıp mı kırdı yazmıs.

Hele kadının kurduğu şu cümle, nerdeyse oğluna iftara atmadığın kalmış. Sen o an kadın üzülmesin diye konuyu açma , bir şey deme kadını rencide etmemek için. O seni suçlasın sonra. Şu hayatta öğrendiğim bir şey de hep böyle ince düşünceli insanların afedersin burnunun b.ktan çıkmadığı. Arkandan da şimdi dedikodu yaparlar. Ne kıymetli evi varmış, malı kıymetli olursun. Hiç sessiz kalma, whatsaptan güzel içindeki öfkeyi kusacağın bir yazı yaz gönder. Sonra çık o gruptan. Suçsuz olan varsa da onlara uygun bir iki cümle de yaz , kurunun yanında yaş yanmasın. Anan değiller baban değiller niye kırılmasınlar diye içinde tutasın sinirini. Ben lafımı demedikçe rahatlayamıyorum . Aileden biri olur yada aranı iyi tutman gereken birileri olur o zaman deriz boşver bir şey deme diye. Ama bunlar seni mağdur etmiş, yemiş içmiş evi savaş alanına çevirip gitmişler. Zorunlu görüşmek için bağın da yok, niye lafını esirgeyesin. Onlar utanmıyorsa sen hiç utanma.

Bir şey demesen de dedikodun olacak. Bari hak ettiklerini say da için soğusun. Mesela gruba para pul önemli değil insan bir kusura bakma denmesini bekliyor ,anladım yavrum demeyi değil. Yada yok kumanda yerde miydi yoksa koyduğun yerden mi almış diye işin içini sorgulayıp ona göre ücret ödemeyi teklif edecek kadar çiğ insanları hayatımda tutmam yaz. O kadından da al o parayı. 500 lira az mı? Bir aylık doğalgaz faturası çoğu evin. Hiç aman lanet olsun parası bosver deme yani. Tek yaşıyormuşsun, insan olsalar iclerinden biri derdi ki kadına aramızda toplayıp verelim parasını. Var mı yok mu üstünde alabildi mi diye düşünürlerdi.

O kadına da ücreti almazdım ama ödemeni kabul ediyorum , belki bundan sonra milletin evinin içine etmez kıymetli totonu kaldırıp oğlunun peşinde dolaşırsın yaz.

Son düzenleme:
Canım bozulmuş su kadar masrafı çıkıyor haliyle senin cocugun yaptı malum.napalım ? Yazsana yaa bi

Tam delirmelik bidaha görüşme bu ne umursamamzlik yahu

Ne kadar umursamaz bir kadın ya keşke ilk olduğu zaman içeriye gelip yaptığını söyleseydin kibar bir şekilde içinde kalmazdı kadinin yaptığı da ne kadar ayıp kusura bakma falan filan yazar bi insan hele grupta ki sonraarayacağım diyen kadın arkasından iş çeviriyor oda sevmiyor ama neden katlanıyor aralarında böyle şeymi olur . Sinirlenme konusunda da çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…