Fikirlerinize ihtiyacım var.

Maddi durumu yoktur belki diyen olmusta ondan yazdım maddi durumu iyi gayet.
Titre ve kendine gel hahahaha buna ihtiyacım var suan

Bak ben neyi öğrendim biliyor musun?
"Yakışmaz bu bana" dememeyi öğrendim 3-4 sene kadar önce, bana her şey yakışır çünkü üzerime giydiğimde o harekete bile ayrı bir kalite geliyor.

Demek istediğim şu, öfkeni atamıyor, dindiremiyorsan ve zaten bu insanlarla görüşmeyi kesmeye de karar verdiysen, lafını salla öyle çek çık kapıdan. Valla hayatım için aldığım en doğru karar "Öfkeni dindiremiyorsan, doğru yerden doğru şekilde çıkar" oldu. Paçozluk da yakışıyor bana, sana da yakışır.

At grubun ortasına boru gibi bir yazı, sonra çık ve ardına bakma. Rahatlarsın o saat.

Ona da hiçbir şey yapma. Yapacak olduğun şey şu:

Sen arayıp sormayacaksın.

Onlar seni arayınca da sohbete mahal vermeden kısa ve net konuşacaksın.örnegin:

O: nasılsın

Sen:iyiyim.

O: ne yapıyorsun

Sen: çalışıyorum.

O: ne zaman buluşalım.

Sen: bu ara müsait değilim. Başka zaman.

Sen kesinlikle soru sormayacaksın. Sana "bi şeyin mi var" derseler.

Yoo. O da nerden çıktı diyeceksin.

Öküz olmayan herkes bu muhabbetten sonra aramayı sormayi keser.

Baktın üsteliyor. O zaman ben bi süre tek takılmak istiyorum filan dersin.

Bu da fena bir bakış açısı değil benneyanginlargordum

Ama bunu yaptıktan sonra için huzursuz olmayacaksa yap bunu.

Yok benim gönlüm razı değil diyorsan yapma.

Bi de grupta tamamen masum olanları da harcamış olabilirsin.

En nefret edilesi tip bunlar. Keşke davet etmeseydiniz baştan. Ortalığı rezil etmişler resmen. Diyeceğinizi demişsiniz ama işine gelmemiş. Madem öyle görüşmeyi kesin artık. Utanacak olsa zaten yapmazdı bunları.

Bize de kv'nin komşunun çocuğu geldi. Ortalığı dağıttı biraz. Annesi rahatsızdı ilgilenemedi. Gitti benim ekmek paramı aldı kutudan annesi gördü pek sallamadı. Raftan objelerimi aldı. Eve götürmüş hatta birini. Bir daha hiç davet etmedim.

Arkadas grupta dönen muhabbete duyarsız kalmaya dayanamadı saatler sonra sordu.
Cevap verdim lısanınca. Tuh vah diyecek dedım. Desın de bitsin dedım, kendi kendime.

Ben durumu durumumu anlattım.
Verdıgı cevap, anladım yavrum. Oldu.

Su cevaptan sonra hıcbısey yapmayacagım.
Tavra olan sinirimde geçmeyecek, sizler bile tuh derken o sadece anladım yavrum dedı.

Sen gerizekali bir embesilin tekisin. Anladığını zannetmiyorum.

Bu cümleyi gönder. Engeli bas.

Terbiyesizlik de bi yere kadar. Bi de dalga geçer gibi yavrum demez mi

Yav desene işte "Anladığın halin bu demek, maşallah. Ne gerekiyor bunun için? Kaç kat deri?" filan diye girsene işte? :)

Kesinlikle ben davet etmedim. Hatta haftaıcı gelmek istediklerini söylediklerinde 'kısmet, cok var haftasonuna kim öle kim sag' dedım belki vazgecerler su tavrından sonra diye dusundum. İstememe sebebımde cocuklar degıldı, ıclerıne girdikce yuzlerıne gordukce sogumus olmamdı.
Malesef geldiler.
Ve olan oldu.

Kadın az önce sormak zorunda kaldı muhabbet grupta donmeye devam edince. Ama kendi sayfasından sordu özelden yanı, gruptan degıl. O da biliyor ne oldugunu cunku.
Bende tuh vah der sandım. Insan gibi anlattım durumu.
Tek bekledıgım de gercekten ufacık uzuntu
Bana tum anlattıklarımın ustune ANLADIM YAVRUM yazdı sadece.
Mahcubiyet sıfır. Anlamıs.
Anlamıs yanı sonuc bu
Sinirden agladım. Tavra sinir bu ama, malına esyama degıl.
onca zarara ugradım maddi, tek basımayım.
Ne bileyim durumum iyi dahi olsa, nezaketen sor ya paran var mı de. Az da pahalı degıl onlar de. Yalandan da olsa ilgilen. İstersen oglunu savun o yapmamistır sen oyle gormussundur de, beni salak yerine koy. Ona da varım. Ama bir ilgilen.
Anladım yavrum nedir arkadasım ya? Bir paket sigara ıctım nerdeyse sinirimden.

Anladım yavrum yazmış ya
Anladığına sevindim yazsaydın
Nefret ediyorum şöyle umursamazlardan
Hayır birşeyi kırıyor dimi o dkdan sonra kalk bi ilgilen yanından ayırma yani çocuk oda değiştirmiş umrunda değil
Ben böylesini hayatımdan silmekte çekimser davranmam şahsen

Yav desene işte "Anladığın halin bu demek, maşallah. Ne gerekiyor bunun için? Kaç kat deri?" filan diye girsene işte? :)
Anladım yavrum diyen birine sneın yuzunden suan ölüyorum desem uzulmez.
Siz uzuldunuz duruma tanımazsınız etmezsiniz beni, o uzulmedı. Siz vakit ayırdınız bana o anladım yavrum dedı.
Boleyn kızı haklı, anlamayacaklar. Senın dediklerini hakedıyor lar ama bunlar anlamayacaklar. Anlayacak insan böyle olmaz anladım yavrum dan sonra emin oldum.

Son zamanlarda zaten sogumustum ve evime gelmelerini ıstemedım. İlk söylediklerinde okey demedim. İkinci de artık yuzum tutmadı

Ben kendilerinden huyları yuzunden sogumusken bu taraflarını da bu olaylar olunca gordum

Surdan bit allahın kulu anladım zor yazıp gecmemıs fikir beyan etmıs uzulmus vs. Ama bu sadece anladım yavrum demıs.
Maddi zararı da gectım, insan benim ıcın uzulur hani arkadaşız ya?
Sadece anladım yavrum..
Ben ne desem anlamayacaklar. Cunku insan gıbı dedım ve aldıgım cevap bu oldu.
Hakaret etsem Sakaya vurup ona da gulerler artık. Sinirimden agladım, insan tuh neden demez diye.

Su saatten sonra zaten gorusursem, bende onlar gıbıyımdır.
Kesinlikle görusmeyı dusunmuyorum
Bahane sunmadan ustelık. Canim istemiyor dıyıp kesip atmalık.

Cevap yazdınız mı ? İsterseniz kendi çizginizi bozmadan uyarın. Çocuğunu kontrol altında tut, senin zararını çekmek zorunda değildim gibi. En azından için soğur. En azından özür dileyebilirmiş. Bilmiyorum ben çok utanırdım. Hoş çocuğum başka odalara girsin beni baştan çıldırtırdı bu durum. İnsanlar çok genişler.

Gerçi aklıma hinlik de gelmedi değil. Bu kadının evine gidip "yanlışlıkla" bir şeylerini mi kırsanız acaba? Belki anlardı ne olduğunu.

Yazmadım cevap. Okudum ve ciktım.

Evi tam ogluna gore dizayn edilmiş biliyor musunuz? Ortada Kırlent bile yoktu. Degıl ki kırılacak esya.

Eğer bu cümleyi anlarsa ben bu siteyi bırakıp giderim. O kadar iddialıyım.

Anlamaması mümkün değil Boleyn. Yüzsüzlük ile salaklık arasında bir çizgi var ve yüzsüzlük hissini kendisi net hissedip rahatsız olmamak için, böylesi insanlar böyle bir durumda salağa yatmayı tercih eder.
Geri dönüşlere baksana, kadın farkında durumun gayet. :)

termostat mı bozuldu
ANLADİM YAVRUM.

Bu kısa cümleler ne demek?
"Farkındayım, çok bir şey söylemek istemiyorum, bir şey olmamış gibi yapacağım" :)

Bak bize de yaramaz çocuk geldiği zaman önce gözlemlerim annesi nasıl tutum sergiliyor diye
Birkaç defa bu umursamaz annelerden denk geldi bana da
Çocuk koltuğa çıkıp vitrinin camına vuruyor
İçinden birşeyler istiyor vitrinin
Gidip çekmeceleri açıyor bende annesine söylüyorum bak cam ürünler var elini keser kırılırsa falan
Kadın sadece sözlü sesleniyor adını o kadar
Çocuk diğer odalara gidiyor falan bende kalkmıyorum annesi peşine gider diye kadın değerli totosunu kaldırmıyor ben gidip çocuğu hadi bakalım salona gidip içeri getiriyorum diğer odaların kapısını kilitliyorum laf etmeleri veya ayıp olması umrumda değil
Çocuk salondan çıkamıyor gidip vitrinin camına vuruyor çocuğu kucaklıyorum annesinin yanına oturtuyorum tekrar kalkıyor çekmeceleri açıyor tekrar alıp annesine iade ediyorum "keşke ilgileneceği birşeyler getirseydin çocuk sıkıldı bende peşinde dolaşmaktan muhabbete katılamadım" diyip lafımı da çekmiyorum
O günden sonra da o kişiyi evime davet etmiyorum
İlla görüşülecekse dışarda bi kafede görüşülür bu kafadayım

Bisey olmamıs gıbı de yaptı zaten dogru
Sunları baskası yapsa kimbılır o da öteki gıbı neler anlatırdı Naciye teyze gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…