• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce, ben mi abarttım? Ayrıldık..

Selam herkeseee.

Kısaca özet geçmek istiyorum ama uzun gibi de.
Erkek arkadasım grup 84'ün ölürüm hasretinle şarkısını story atmıstı. Ben de 3-4 gün sonra ''Çabalamak yetmıyorsa, geminin batışını izlemek lazım'' diye
story paylasmıstım.Bu ne demek diye sordu, bende söz hosuma gitti, sende bunu paylastın, dedim. Aynı sey mı bırı genclıgım sarkısı, biri senin paylastıgın söz vs dıye geçti.
Sonrasında napıyorsun yazdım, iyi sen dedi. Bende bu ne samımıyetsız mesaj derken, o da samımıyetsız yazan sensin dedi. bende tamam x derken yanlıs kısının ısmını yazdım ona. Sonra sesli mesaj atıp,
şirkette işten ayrılmak ısteyen bırı vardı, ona seslenıcekken isimleri karıstırdım dedim. O da hmm anlıyorum dedi. Sonra gun ıcı konusmalar devam ederken, aksam iş cıkısı eve gecıyorum yazmış, bende ok dedim.2 gundur yazısmadık ve bende sildim.
Bana, bir mesaj atmak bu kadar zor olmamalı, ben senden mesaj beklerken, beni silmişsin. Kendı attıgın triplerin, kaprislerin 10'da birini yapma hakkını tanımadıgın gıbı, birde yaşananları hızlı bir sekılde,
normallestırmemı beklıyorsun vs vs derken konu kapandı. Sanırım bitti. Sizce dönüş olur mu?
Bir de son bulustugumuz da ben saclarımı kıvırcık yapcam demıstım. Oda yakısmaz dedi, rimelimi abartı bulmustu. Dedım bana iltifat etmek yerıne, eleştirdin. Dİyor sırf senın hosuna gitsin diye
yalan söylecek degılım, kendı fıkrım bu yakısmıcanı dusundum, dile getirdim. Buna da hakkım var diyor.
Kusura bakmayın uzun da oldu.
Yaşlar 14 mü?

Yahu rahatsiz olduysan bu sarki ne, neden attin dersin. Yok biseyler paylasmalar baska isim yazmalar.. hem haksiz, hem kaprislisiniz..

Rimeline karıştıysa üzerine çok bile düşünmüşsün çocuğu silerek yaptığın hamle parmaklarına şevk verip rimel güzelliği olarak geri dönüş yapacaktır

gundur yazısmadık ve bende sildim.
Bana, bir mesaj atmak bu kadar zor olmamalı, ben senden mesaj beklerken, beni silmişsin. Kendı attıgın triplerin, kaprislerin 10'da birini yapma hakkını tanımadıgın gıbı, birde yaşananları hızlı bir sekılde,
normallestırmemı beklıyorsun vs vs derken konu kapandı. Sanırım bitti.
Şurayı birkaç kez okuyun derim . Rimel hariç ben sizi haksız buldum

Yaş 31, attıgı hıkaye grup 84 un konserınden. Konsere gitmişti. Makyajıma karısmamıstı aslında, rimeli bir daha sade yapabılıcegımı, birde kıvırcık sacların yakısmayacagını dile getirmişti. O genelde tartısma anlarında sonra konusmak ister. Bense çözmek. Bunu dıle getirdim, bır sey tartıstıgımızda kacıyorsun dıye. O da kacmıyorum, tartısmanın alevlenmesini engelleyip, birbirimizi kırmak yerıne sonra sakın konusmayı tercıh edıyorum dedi

Yaş 31, attıgı hıkaye grup 84 un konserınden. Konsere gitmişti. Makyajıma karısmamıstı aslında, rimeli bir daha sade yapabılıcegımı, birde kıvırcık sacların yakısmayacagını dile getirmişti. O genelde tartısma anlarında sonra konusmak ister. Bense çözmek. Bunu dıle getirdim, bır sey tartıstıgımızda kacıyorsun dıye. O da kacmıyorum, tartısmanın alevlenmesini engelleyip, birbirimizi kırmak yerıne sonra sakın konusmayı tercıh edıyorum dedi

e yani adam konsere gitmiş ordan hikaye atmış.
size başkasının adıyla hitap etse kaprisinizi yüzyıl sürdürecek potansiyeliniz varken ben adam hak verdim.

Baştan sona haksızsınız. Bu kadar trip herkesi yorar, kimsede çekmez. Adam altı üstü konserdeyken bir şarkı paylaşmış siz de sırf nispet olsun diye o sözü paylaşmışsınız. Çok yorucu değil mi böyle ilişki yaşamak? İletişim de sıfır.
Yaşınız da umarım 31 değildir 🙈 Çünkü çok çocukça şeylere takılmışsınız.

Çok değişiksin gerçekten..Adam sonuna kadar haklı.Sen istediğini yapabiliyorsun da adam rimel hakkında yorum yaptı diye bu durum adamı haksız çıkartmaz.

Back