Ne yaptın yazdı. Yenisini aldım yazdım.
Aparat yerdeydi de bilmeden ustune mı bastı, koyduğun yerden alıp mı kırdı yazmıs.
Ben hayatımda böyle cırkın soru görmedim.
Keske o an söyleseydin, madem oglum yapmis odeyecegız yazdı.
Madem oglum yapmis?
Demek ıstedıgı oglum Yapmadı da, bozulan alet ıcın kurban lazimdı sana oglumu buldun gıbı oldu.
Ard arda bi cok seyı kırdıgı ıcın kasılma diye insanlar ıcınde rencide olma diye belirtmedım oan geldım ve sohbete devam ettim sızınle. Bozulduğu dıkkatımı de cekmekmıstı zaten. Cekse bırak kurban aramayı, vakıtlıce halleder sogukta gece yarısı magdur olmazdım.
İma'nı anladım ve beni tanıyorsan derdimin para olmadigini bilirsin. Derdım, ödeyelim ucretı dedıgın ucret olsa gece arardım seni bizzat sızlanırdım ama yapmadım. Hallettim ve bana borcun yok dedım.
İnsan sadece kusura bakma cumlesı bekliyor ima yerine, veya ucret yerine dedım.
Bıblonla o seyı kırdığında zaten ozur diledim senden dedı.
O sey dedıgı terrenyum cıcegı ve ucuz degıl. Bana gore degıl en azından. Biblo dedıgı ise eskitme semazen.
Sonra gruptan baska arkadas aradı, x sana kırılmıs galiba dedı ve nevrim o an dondu.
Kırılmıs demek dedım. Sizde onu teselli ederken beni arayamadınız anladıgım kadarıyla dedım. Magdur benken kırılan nasıl o oluyor. Bana acık acık ogluna iftira atıyormusum gıbı davrandı ve kırılan o mu dedim?
Arkadasım siz kendi Icınızde birbirinizden Nefret edip seviyor gibi davranmayı normal gorup boyle yuruyup gidebilirsiniz koca kadınlarsınız ama ben yokum dedım.
Ne arkaadslıgınız bana göre ne muhabbetleriniz.
Bana onlardan bahsedeceksen sende beni bir daha arama dedım. Ödemeyi teklif ederken bana ucret dedı sanki hayat kadınıyla pazarlık yapıyor..
Daha ne yapayım bılmıyorum
MorAnka