• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce, ben mi abarttım? Ayrıldık..

Ben arkadaşı haklı buldum. Sonuçta erkekler bizim sonsuz kaprislerimizi, storylerden sebepsiz göndermelerimizi, her kavgada silip engellememizi tolere edip peşimizden koşmayacaklarsa neden varlar ki..

İkiniz de garipsiniz. İlişkisi olan bi erkek niye şarkının birini story atar ki? Ya da siz ergen gibi o sözü niye yazdınız? Bence siz sevgili falan da değilsiniz sadece flört ediyomuşsunuz

Yaş 31, attıgı hıkaye grup 84 un konserınden. Konsere gitmişti. Makyajıma karısmamıstı aslında, rimeli bir daha sade yapabılıcegımı, birde kıvırcık sacların yakısmayacagını dile getirmişti. O genelde tartısma anlarında sonra konusmak ister. Bense çözmek. Bunu dıle getirdim, bır sey tartıstıgımızda kacıyorsun dıye. O da kacmıyorum, tartısmanın alevlenmesini engelleyip, birbirimizi kırmak yerıne sonra sakın konusmayı tercıh edıyorum dedi
Eee adam doğru söylemiş.

Başkasının adını yazmış bir de ona rağmen üste çıkmışsın. Çok tripli gördüm ama sizin gibisini görmedim. Adama Allah acımış bence de kurtulmuş sizinle böyle ilişkimsi bir savaş yaşamaktan. İnsanı erkenden sinir hastası edersiniz

Back