Fikirlerinize ihtiyacım var.

Gectı harekete grupta dönen muhabbeti iki saat önce okudu. On dk önce kendi sayfasından yazdı sordu
Acıkladım.
Tuh falan der diye beklerken

ANLADİM YAVRUM yazdı sadece ve muhabbet bttı.
Anladım yavrum.? Sinirden agladım inanın.
Tavıra sinirden ama gidene degıl.
İçiniz soğuyacaksa güzel bir cevap yazın gruba çıkın.bunlar vurdumduymaz ve ikiyüzlü oldukları için yine kendilerini aklarlar ama en azından içinizdr kalmaz.

Ayyy nasıl sinir oldum şurada. Kan beynime sıçrayacak neredeyse. İki kişi birbirinden beter. Al birine vur ötekine misali. Ben olsam ikisiyle de asla görüşmeyip yüzlerine dahi bakmaz ve gruptan çıkardım. Hayat bu dangalakları çekmek için çoook kısa.

Kara delik, en dogru benzetme
Bundan sonra herseye verecegım tek cevap ANLADIM YAVRUM olacak.

Dıgerı de gruba yazdı. Evet konustuk ama söyleyeceklerim vardı söyleyemedim onu demek istedim yazıp opucuk emojısı koymus.
Yas ortalaması 35 40 Bu arada.
Yaşa bak bir de hareketlere bak, te Allahım ya! Bu hareketleri yapan 15 yaşında biri bile olsa rahatsız olurum ben.

Gectı harekete grupta dönen muhabbeti iki saat önce okudu. On dk önce kendi sayfasından yazdı sordu
Acıkladım.
Tuh falan der diye beklerken

ANLADİM YAVRUM yazdı sadece ve muhabbet bttı.
Anladım yavrum.? Sinirden agladım inanın.
Tavıra sinirden ama gidene degıl.
Peki arkadaşınızın maddi durumu nasıl?
Yani belki yardım etmek istemiş ama söyleyememiş olabilir mi maddi açıdan?
Gerçi öyle olsa bile en azından bir özür dilemeliydi. İnsanlardaki bu egoyu anlayamıyorum gerçekten

Hazır fırsat gelmiş ayağıma, bir daha zaten görüşmezdim bu tiplerle. Her şey ufak bir "yanlış" mesaja bakar.
Alırım kahveciğimi yanıma, telefonu açar gruba girerim. Beni arayıp kadını kötüleyen arkadaşa yazıyor gibi

"Sen beni zaten aramıştın, 2 dakika sonra gruba neden "seni arayacağım" yazdın anlamadım. X de zaten çocuğunun bozduğunu bildiği halde kibarlık olsun diye bile ödemeyi kabul etmedi. Az para da değil durduk yere 550 tl ödeyeceğim şimdi. Teklif etse zaten kabul etmezdim ama görgü başka bir şey işte, insan paraya değil görgüye hasret. Bir de iki yüzlü olmayanlara." diye yazar o gruba atardım.
Oh vallahi rahatladım, bir hafifleme geldi sanki ben yaşamışım gibi.

Sunu yazmayı gercekten isterdim direkt yazıyı alıp gruba atıp haklı ciktın arkadasım bak anladım yavrum dıyıp gectı demek. Sanırım fazladan olan 7-8 kiloda yaglarımla erir giderdi.
Oooo çok iyi olur. İçinizde kalmasın bence, yapın mutlaka.:))) Çünkü siz hiçbir şey yapmasanız da arkanızdan bin türlü şey söyleyecekler. Bari yapın da öyle desinler.:KK70:

Peki arkadaşınızın maddi durumu nasıl?
Yani belki yardım etmek istemiş ama söyleyememiş olabilir mi maddi açıdan?
Gerçi öyle olsa bile en azından bir özür dilemeliydi. İnsanlardaki bu egoyu anlayamıyorum gerçekten
Yeni alyans almıs mesela dun gösterdi 1650 TL vermıs alyansı vardı mesela
Saclarını rengini dondurmus 200tl vermıs ona da.
Durumu boyle.

Oooo çok iyi olur. İçinizde kalmasın bence, yapın mutlaka.:))) Çünkü siz hiçbir şey yapmasanız da arkanızdan bin türlü şey söyleyecekler. Bari yapın da öyle desinler.:KK70:
Haklısın hatta kusmezlerde. Kusme huyları yok. Saygıyla ıslerı yok. Bana gelmeden önce pek gonul lu olmadigimı da gostermıstım buna ragmen geldiler.
Degısıkler sunu yapsam gulerler belki de sakaymıs gibi.

Hazır fırsat gelmiş ayağıma, bir daha zaten görüşmezdim bu tiplerle. Her şey ufak bir "yanlış" mesaja bakar.
Alırım kahveciğimi yanıma, telefonu açar gruba girerim. Beni arayıp kadını kötüleyen arkadaşa yazıyor gibi

"Sen beni zaten aramıştın, 2 dakika sonra gruba neden "seni arayacağım" yazdın anlamadım. X de zaten çocuğunun bozduğunu bildiği halde kibarlık olsun diye bile ödemeyi kabul etmedi. Az para da değil durduk yere 550 tl ödeyeceğim şimdi. Teklif etse zaten kabul etmezdim ama görgü başka bir şey işte, insan paraya değil görgüye hasret. Bir de iki yüzlü olmayanlara." diye yazar o gruba atardım.
Esyalarımı kıran cocugun annesi yazdı grupta dönene sohbetin ustunden iki saat gectı. Sımdı yazdı ama kendi sayfasından, gruptan degıl.
Durumu izah ettim. Zaten siz git bak Demistinız ayagının altından aldım ama sen kasılma diye gelince söylemedim dedım.

Verdıgı cevap su oldu

ANLADİM YAVRUM.

Sinirden agladım. Tavıra duydugum su sinir gecmeyecek bende.

Dıgerı de anlamadım dedigimi okudugu halde yazmadı. Ustune ona yeniden seslenip Bız seninle zaten konustuk bana ne söyleyeceksin teli kapatınca bisey mı oldu cevapta vermiyorsun? Yazdım.
Mecburen cevap verdi, evet bisey diycekmıs tam teli kaparken ondan bahset mıs yalana bak. Teli ben kapadım oysa o degıl.

Haklısın hatta kusmezlerde. Kusme huyları yok. Saygıyla ıslerı yok. Bana gelmeden önce pek gonul lu olmadigimı da gostermıstım buna ragmen geldiler.
Degısıkler sunu yapsam gulerler belki de sakaymıs gibi.
Böyle tipler bana şaka gibi geliyor ya. Kendimi bazen marslı falan gibi hissediyorum.:) İçinizde kalmaktansa ikisini de laf atın bence. Anlamazlarsa da o onların sorunu.

Esyalarımı kıran cocugun annesi yazdı grupta dönene sohbetin ustunden iki saat gectı. Sımdı yazdı ama kendi sayfasından, gruptan degıl.
Durumu izah ettim. Zaten siz git bak Demistinız ayagının altından aldım ama sen kasılma diye gelince söylemedim dedım.

Verdıgı cevap su oldu

ANLADİM YAVRUM.

Sinirden agladım. Tavıra duydugum su sinir gecmeyecek bende.
O zaman bu utanmazlıkla gerçekten yazdığım şeyi hak etmiş. En sona da işte böyle yavrum yazar yollardım.
Siz yapın demiyorum, ama aklınızda bulunsun. Bu tarz insanlar hiç utandırılmadıkları için bu şekilde davranıyorlar. Ayıp olmasın söylemeyeyim diyen taraf hep mağdur olanlar oluyor.

Ayyy nasıl sinir oldum şurada. Kan beynime sıçrayacak neredeyse. İki kişi birbirinden beter. Al birine vur ötekine misali. Ben olsam ikisiyle de asla görüşmeyip yüzlerine dahi bakmaz ve gruptan çıkardım. Hayat bu dangalakları çekmek için çoook kısa.
Su konuyu sen yazsan aynen bu yazdıklarını yazardım sana hatta senin evde olsak ve sunlar olsa kadının evını bes dk basına yıktık az sigara ıcın cocuklarınızı takip edin de derdım ama olay benım evde olunca sut dokmus kediye dondum.

Merhaba arkadaslar. Moralim dunden beri cok bozuk hıcbısey yapmadan durmak canımı sıkıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var buyuzden.

Dun cokta Sevmedıgım, hatta ıclerıne girdikce tanıdıkça sogudugum bir arkadas grubum evime oturmaya geldi, cocuklarıyla.

Daha once davetlerine icabet ettıgım ıcın, istemeye istemeye kabul ettim. Baslarda eglencelıydıler oyuzden cagırdıklarında gıtmıstım. Henuz ıclerıne cok girmediğim zamanlardı yanı.

Neyse geldiler, bır tanesinin cocugu asırı yaramazdı. Kendısı de kahve sigara ıcmekten kalkıp dogru duzgun hıc bakmadı.
Terrenyum cıcegımı kırdı cocuk önce, sonra semazen heykelim vardı dogum gunumde hediye gelmisti,onu kirdi.
Arkadasım sadece ay cok uzuldum dedı yuzum dustu dusmedı fark etmedim, acıkcası suan umrumda da degıl.

Sonra kombıden sinyal sesi geldı. Oturma odamda termostat aparatı var ya, o duruyordu. Kıtapliktaydı. Kosarak ıcerı gittim, cunku ona dokununca ses cikiyor bilen bilir.
Bır gırdım odaya, bu arkadasın cocugu almıs onu yerde basmıs ustune ayagını sallıyor ustune basarak... hemen kaldırdım ve baska odaya koydum.

Icerı girip Sıkayet eder gıbı olmasın diye söylemedim bisey.

Bunlar gittiler, evdeki soguklugu gece farkettim. Baktım aparat calısmıyor ve derece 15e ınmıs.
Aldım baktım ettim, pillerini degıstırdım duzelmedı. Hal böyle olunca kombım devreye girmedi ve yorganı ustume ortup uyudum. Sabahta dukkana gelirken, bayiye bıraktım aparatı baksınlar diye.

Az önce vatsap grumuzdan Benneyangınlargordum sesin cıkmıyor diye yazdı ıclerınden biri.
Bende moralim bozuk dunden beri termostat calısmıyor, x ayagının altında donduruyordu odaya bakmaya gıttıgımde, bozuldu mu noldu bayiye bıraktım aklım onda dedım.
(aparat 550 TL elbette aklımda onda)

Sonra bu yazan arkadas hemen aradı beni, ondan ozur bekleme dilemez onu butun arkadasları bu rahatlığında dolayı sildi zaten minvalinde kotuleyen sacma sapan yorumlar yaptı.
Kapadık teli. Baktım bu bir dk önce arayan kişi, gruptan soyle bisey yazmıs,

"benneyanginlargordum senı arayacagım canım islerim biraz azalınca"

Yani bu su demek, aradıgımı caktırma. Hem arayıp hem aramamıs onu kotulememıs gibi davranmak nedir. Bı de ben böyle saçmalıklarla ugrasmak ıstıyor muyum bakalım. Ne demek ıstedıgını anladıgım halde "anlamadım" yazdım. Cevap vermedi tabiki de.

Tum bu komusmaları cocugun annesi okudu.

Cocugunun ayagının altından almısım, 100 liralik cıcegımı ve senelerdir duran hediyemı kırmıs oglun belki bu da bozuldu onun yuzunden, bir mahcup ol. Uzul. Yaz. Ara. Okudu ve bıraktı.

Simdı kendimi kadına saldırmamak ıcın zor tutuyorum. Yemin ediyorum hatayla Hersey olur asla esya delisi bırı degılım ama, boyle umursamaz olunca karsı taraf kibritim kırılsa uzuluyorum.

Ozaman iste bu neyin rahatlığı diye sormak istiyorum.
Sormayacagımın da garantisi yok, simdilik sormadım ama kendimi tutma konusunda kendime de asla guvenemıyorum.

Aparat bozulduysa yenisini almam lazım. Insan bir mahcup olur ya. Sadece bekledıgım mahcubiyet.

Sızce dimdirmek kadına bu neyin umursamazlığı yazmalı mıyım. Diger arayan dedikodu yapip, aramamıs gıbı davranan
Kadına napmalıyım.

Ben biraz sinirliyim ve sonrasında uzulecegım seyler yapmak istemiyorum ama ellerim falan buz gıbı, resmen sinir bozukluğundan kanım cekıldı. Tek delırdıgımı sey, umursamazlık.
, **********"" "" "**************,
Kızlar guncelleme nasıl yapılıyor bilmiyorum, cocugu herseyımı kıran özel sayfasından gruptan degıl noldu termostat mı bozuldu yazdı evet dedim. Dun calisiyodu dedı, evet dedim, xın ayagının altından aldım ıcerı gidip ses çıkardığında git bak dediniz ya hani... ama sen kasılma diye söylemedim yanınıza geldıgımde... muhtemelen ozamanda beri calısmıyor gece fark ettim ev soguyunca dedım..

Ne yazdı biliyor musunuz

ANLADİM YAVRUM.

Bukadar.

amann kime ne diyeceksin ki anlayacak olsa zaten çocuğuna sahip çıkardı.boşver Allah a havale et.görüşmekten de hoşlanmıyorsun zaten bir daha toplanırlarsa gitme.daha da görüşme.

Büyük konuşmayayım, ben eve çocuklu misafir kabul etmiyorum. O samimiyeti kurmuyorum. İnsanlar aa bu manyak dese bile, gözüme soksalar bile davet etmemi beklediklerini, yine de davet etmiyorum. Çünkü kalplerini kırmak, kendi
sinirimi de bozmak istemiyorum. Aniden sinirleniyorum ve kendimi tutamayabilirim. Ruh sağlığıma dikkat ediyorum, stres, üzüntü bana yasak. Tavsiye ederim bunu. Ben kadar olmasa bile, yinede mesafe iyidir. Az insan, çok huzur.

Ben arayan arkadaşın olumsuz bir şey yaptığını düşünmüyorum, arkadan mesaj atmasa normal bir şey. Kim kimin arkadaşı, grupta kimler kimi attı bunu anlamadım. Bir daha ki görüşme olduğunda yer konuşurken veya bugün bile olabilir,?-“ arkadaşlar, çocuğunuza ya sahip çıkın ya da restaurantta buluşalım, şunlar şunlar oldu yazın” ayıp değil yani. O yapılanlar daha ayıp. Ama sizin yerinizde olsam bir daha görüşmem.

Bu cok guzel. Kesinlikle boyle yapardim ben olsam 😂

Su konuyu sen yazsan aynen bu yazdıklarını yazardım sana hatta senin evde olsak ve sunlar olsa kadının evını bes dk basına yıktık az sigara ıcın cocuklarınızı takip edin de derdım ama olay benım evde olunca sut dokmus kediye dondum.
Ben de büyük ihtimalle öyle olurdum. Çünkü çok yumuşak başlı biriyim. Ne yazık ki bazen böyle olmamak gerekiyor.:)
Ben gerçekten o yazdığımı yapardım ama. Önce sinirimin geçmesini beklerdim. Sonra sakince düşünüp grupta ikisine laf atıp atmayacağımı düşünürdüm. Verdiğim kararı uygulayıp gruptan çıkardım. Bir daha da yüzlerine bakmazdım. Sebebini sorarlarsa da " aa bilmem ki, neden acaba" derdim imalı şekilde. Bunu da anlamazlarsa sebebini açıkça şöylerdim. İnsanın kafası rahatlıyor böyle insanları hayatından çıkarınca.

Yerinizde olsam o gruptan herşeyi yazar lafımı sokar ve gruptan ayrılırım böyle bir arkadaşlık yapmak istemiyorum umursamaz insanlarla da uğraşmak istemiyorum ve guruptan da çıkıyorum gibisinden.Su gurup işlerini de hiç sevmem zaten iş dolayısı ile mecburen guruplara dahil oluyorum ama hiç sevmiyorum.

Yeni alyans almıs mesela dun gösterdi 1650 TL vermıs alyansı vardı mesela
Saclarını rengini dondurmus 200tl vermıs ona da.
Durumu boyle.
Maddi durumuna bakmaya gerek var mı?
Çocuğu kaos çıkarmış resmen evde. Maddi durumu kötü olsaydi bile o zaman izin vermeyecekti. Kahveyi rahat değil cocuk peşinde icecekti. Şuan gereksiz hassas davraniyorsun benneyanginlargordum.
Titreee ve kendine gel😃

Büyük konuşmayayım, ben eve çocuklu misafir kabul etmiyorum. O samimiyeti kurmuyorum. İnsanlar aa bu manyak dese bile, gözüme soksalar bile davet etmemi beklediklerini, yine de davet etmiyorum. Çünkü kalplerini kırmak, kendi
sinirimi de bozmak istemiyorum. Aniden sinirleniyorum ve kendimi tutamayabilirim. Ruh sağlığıma dikkat ediyorum, stres, üzüntü bana yasak. Tavsiye ederim bunu. Ben kadar olmasa bile, yinede mesafe iyidir. Az insan, çok huzur.
Cocugum olmadı benim. Cevrem biliyor.
Cocuklu misafir istemiyorum dedıgımde enteresan gelecek ama, cocuk bende yara da bundan istemiyorum gıbı bir algı olusuyor.
Oysa sizin sımarık cocuklarınız cocuk ıcın duzulmemıs evimi talan edecek istememe sebebim bu.
Desen dert demesen dert. Psikolojik baskı mı ne bu bilmiyorum, sohbet arasında bile cocuklu misafir sevmem diyemiyorum ve sevmiyorum da.
Ama böyle Cocugum var ben gelmem sen gel diyen arkadasım da var. Canım feda. Evdeki herseyı kaldırıp hm cocuga zarar vermeyecek alan yaratıyorum hem arkadasımı dinlendiriyorum hem keyifle yiyip ıcıyoruz cocukta takılıyor ıstedıgı yerde.

Zaten durumu sordu anlattım munasıp sekilde. Dedım uzuntusunu göreyim ve kapayım mevzuyu bak sordu ne guzel.

Ben anlattıktan sonra mahcup olacagına

ANLADİM YAVRUM yazdı sadece ve sohbet bıttı.

X