• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

Sözüm ona arkadas ortaminda boyle islerle ugrasan birinin yuzunden girmis bu duruma evde karisina yardim etmez cocuklariyla oyun oynamaz ama .....neyse
Şantaj konusu şu para istemis vermemis

tamam da kadının şantaj yapmasındaki sebep neymiş
ne varmış elinde şantaj yapıp para isteyecek.. külliyen yalan ..
bence doğru söyleyen kadın..

Her türlü aldatılmış o net
Bu durumda o kadın mı yoksa yönlendirdiği mi bı önemi kalmıyor sonuçta ortada aldatilma var

Kadın bosanmayacaksa eşine bildiğini belli etmemeli hem yüz göz olup hem bosanmayinca daha kötü olur

Evet bebegi 7aylik daha diger cocugu 5 yasinda .yoksa midesi fazlasiyla bulandi sinir krizi gecirdi resmen
Kıyamam bi doktorla görüstürme imkanınız var mı ama siz gercekten güzel bi arkadaşsınız özel hayat banane de diyebilirdiniz kendi derdiniz gibi yaşıyosunuz tebrik ediyorum

Hele buni diyen bir baska kadin ise kesinlikle birsey vardir altinda degil mi?

Olabilir...
Bu benim düşüncem tabii ki, rahat olan insanlar da var sonuçta hayatta.
Umursamayan kadınlar.
Aman ne yaparsa yapsın, ben kendi evimdeki durumuma bakarım, ben bilmesem de olur diyen tiplerde var malesef.
Bu tamamen kişinin kendisine olan saygısı ile orantılı bence.

Ben arkadasimin gözunu açmak istiyorum ama işin altindan buyuk pislikler çikarda boşanirlarsa bunun vebalinden korkuyorum.ama aptal yerine konulsun istemiyorum arada kalmamin sebebi bu .arkadasim cocuklari oldugu icin cesaret edemiyor bence gerceklerle yuzlesemiyor bana oyle gelmeye basladi

Sizin yerine koyduğumda kendimi, eğer bunu benimle paylaşacak kadar samimi bir durumum varsa arkadaşımla, kesinlikle niyetim onu korumak olurdu.
Yani ona araştırmasında yardımcı olurdum.

Benim başıma böyle birşey gelseydi, sizin gibi bir arkadaşım olsaydı, arkadaşımdan da beklentim beni doğru yönede desteklemesi olurdu.

Düşünün ki böyle yalan olan bir evliliği sürdürmek mi doğru olan?

Boşanmak dünyanın sonu değil ayrıca, yok sebeplerden bile insanlar boşanıyor.
Kaldı ki bu durum gerçekten zor ve kuşkucu. Ortada aldatılma ihtimali var.

Herşey bir yana, arkadaşınız bu konuda ne düşünüyor, aslında bu önemli.

Her türlü aldatılmış o net
Bu durumda o kadın mı yoksa yönlendirdiği mi bı önemi kalmıyor sonuçta ortada aldatilma var

Kadın bosanmayacaksa eşine bildiğini belli etmemeli hem yüz göz olup hem bosanmayinca daha kötü olur
O kadin yönlendirmedi bence çunku kocasindan korkuyor.
Telefondaki kadin iyilik yaptim sana diyor .belki onunda evli kadinla bi hesabi vardi intikam almak istedi.esi şu an durumlardan haberdar yapmadim diyor ama kendini ispat etmek istese dökumani karisinin onune atardi

Kıyamam bi doktorla görüstürme imkanınız var mı ama siz gercekten güzel bi arkadaşsınız özel hayat banane de diyebilirdiniz kendi derdiniz gibi yaşıyosunuz tebrik ediyorum
Özel hayati banane ne diyemiyorum ama vebalinden korktugum icinde dökümani çikarttir gercekleri gör diyemiyorum.üzgünüm....
Dr la gorusmek ister mi bilmiyorum durumu toparlayamazsa mecbur götürürüz

Olabilir...
Bu benim düşüncem tabii ki, rahat olan insanlar da var sonuçta hayatta.
Umursamayan kadınlar.
Aman ne yaparsa yapsın, ben kendi evimdeki durumuma bakarım, ben bilmesem de olur diyen tiplerde var malesef.
Bu tamamen kişinin kendisine olan saygısı ile orantılı bence.

Sizin yerine koyduğumda kendimi, eğer bunu benimle paylaşacak kadar samimi bir durumum varsa arkadaşımla, kesinlikle niyetim onu korumak olurdu.
Yani ona araştırmasında yardımcı olurdum.

Benim başıma böyle birşey gelseydi, sizin gibi bir arkadaşım olsaydı, arkadaşımdan da beklentim beni doğru yönede desteklemesi olurdu.

Düşünün ki böyle yalan olan bir evliliği sürdürmek mi doğru olan?

Boşanmak dünyanın sonu değil ayrıca, yok sebeplerden bile insanlar boşanıyor.
Kaldı ki bu durum gerçekten zor ve kuşkucu. Ortada aldatılma ihtimali var.

Herşey bir yana, arkadaşınız bu konuda ne düşünüyor, aslında bu önemli.
Arkadasim ilk gun bu iş bitti dedi .aileler araya girdi eşi yalvariyor yeminler ediyor resmen kafasi karişti.sinir krizi gecirdi bebegine bakamadi kaç gün.eşine çok güvenirdi yıkıldı.eskisi gibi olamazlar bence.
Şimdi evinde deil zaten annesinde.
Bu konuda biraz zayif gerceklerle yuzlesemiyor bence .yada yuzlesince sonuç boşanmaya gidecek biliyor o yuzden bi eşikte duruyor şimdi ama geçmiyor adim atmiyor

Arkadasim ilk gun bu iş bitti dedi .aileler araya girdi eşi yalvariyor yeminler ediyor resmen kafasi karişti.sinir krizi gecirdi bebegine bakamadi kaç gün.eşine çok güvenirdi yıkıldı.eskisi gibi olamazlar bence.
Şimdi evinde deil zaten annesinde.
Bu konuda biraz zayif gerceklerle yuzlesemiyor bence .yada yuzlesince sonuç boşanmaya gidecek biliyor o yuzden bi eşikte duruyor şimdi ama geçmiyor adim atmiyor

Zor tabii ki, kolay birşey değil yaşananlar.
İnşallah hakkında hayırlısı olur diyorum, söylenecek çok fazla da birşey yok.
Kadınız ve malesef ki hepimizin başına gelebilecek bir durum.
Çünkü insanoğlu çiğ süt emmiştir, kimse başıma gelmez diyemez.

Ortada çocukların olması onu frenleyen noktadır.
Tahmin edebiliyorum, ama arkadaş olarak sizin desteğiniz kendisi için önemlidir.

Zor tabii ki, kolay birşey değil yaşananlar.
İnşallah hakkında hayırlısı olur diyorum, söylenecek çok fazla da birşey yok.
Kadınız ve malesef ki hepimizin başına gelebilecek bir durum.
Çünkü insanoğlu çiğ süt emmiştir, kimse başıma gelmez diyemez.

Ortada çocukların olması onu frenleyen noktadır.
Tahmin edebiliyorum, ama arkadaş olarak sizin desteğiniz kendisi için önemlidir.
Evet cocuklar elini kolunu bağliyor sanirim.yoksa işi var maaşi iyi maddi sıkıntısı yok.ne diyeyim Allah kimseyi boyle bi isin icinde birakmasin

Anladıgım kadarıyla adam en basta yok mok demis, sonradan kriz cıkınca dökülmüs dalgaydı diyerek. En basta inkar edip sonrasında "dalgaydı" gibi bi acıklama yaptıysa, onun adı acıklama degil bahanedir bence. Arkadasınız aldatılmıs gibi görünüyor. İsin pesini bırakmamalı, kanıt bulmaya kafa yorsun.

yahu kadına değil adama sorun kadın kendisini neyle tehdit etmiş..hani tehditle para istemiş ya ..
Güya arkadaşlik uygulamasi üzerindeki konuşmalar uzerinden tehdit etmis bana hiç inandirici gelmiyor .arkadasim çok zayif sinir krizi geçirmekten detaylara kafa yoramadi adami dogru duzgun sorgulayamadi.

Anladıgım kadarıyla adam en basta yok mok demis, sonradan kriz cıkınca dökülmüs dalgaydı diyerek. En basta inkar edip sonrasında "dalgaydı" gibi bi acıklama yaptıysa, onun adı acıklama degil bahanedir bence. Arkadasınız aldatılmıs gibi görünüyor. İsin pesini bırakmamalı, kanıt bulmaya kafa yorsun.
Bence de aldatildi.peşini birakir mi üstüne mi gider bilemiyorum ama işin içinden pis kokular geliyor kadin baska detaylar da verdi ama yazmak istemiyorum konu iyice belli olmasin diye

Güya arkadaşlik uygulamasi üzerindeki konuşmalar uzerinden tehdit etmis bana hiç inandirici gelmiyor .arkadasim çok zayif sinir krizi geçirmekten detaylara kafa yoramadi adami dogru duzgun sorgulayamadi.

bu tehdite konu olabilecek birşeyse eşine şimdi sıkıştığında söylediği gibi söylerdi..
adam yalancı..

Back