• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var

evet durum karışık ve fikir istiyorum.konu benimle degil başkasıyla alakalı .
evli iki çocuk annesi bir kadın.bir kaç gün önce telefon geliyor ve eşinin aldattığı söyleniyor.arayan kadın eşin seni aldatıyor aldattığı kadın bir zamanlar benim komşumdu.o da evli bir çocugu var diyor .kadın inanmıyor ilk başta ama kafası karışıyor tabi.kadına sen neden böyle bişeyi bana söylüyorsun senin ne ilgin var diyor .o da sana iyilik yapıyorum diyor.tabi bundan sonra kocasına soruyor meseleyi bana telefon geldi ve bir kadın bana böyle şeyler söyledi diyor .eşi dogal olarak ilgim yok v.s diyor ama evde büyük bir kriz cıkıyor.daha sonra arkadaşlarla dalgasına bi kadına yazdıklarını kadının başına bela oldugunu kendisine şantaj yaptıgını (para istemiş)söylüyor.yani arayan kadın arkadaşlarıyla dalga geçtikleri kadınmış .para vermezsen karını ararım demiş.
adam durumu böyle açıklamış.arayan kadının bahsettiği evli kadını tanımadıgını ilgisi olmadıgını söylemiş.arayan kadın evli kadının kocasının sosyal medya hesabını vermiş siz de ona söyleyin demiş.kendi face hesabı da oldukca kalabalık ve pek normal bi hesap değil çeşitli arkadaslık uygulamaları kullanan bir kadın .ve biz kadınla konustuk tekrar telefonla olay ne anlat dedik.aynı şeyleri söyledi durdu.bana inanmazsanız döküman çıkartın dedi.
ne olayları ne kimin ne oldugunu çözemedik .yani söz konusu kadın arayan kadın mı sürekli bize işaret ettiği evli kadın mı yada kocasının bahsettiği gibi dalga geçme yazışma mı fikirlerinizi yazın.
arkadaşıma boşan diyemiyorum çocukları küçük ama böylede huzursuz güveni sarsıldı ne yapmalı nasıl çözmeli arkadaşlar.uzun ve karısık oldu konuyu toparlayamadım kusura bakmayın
Arkadasiniz resmen aldatiliyor. Eside bir guzel kiviriyor ve kivirmaya devam edecekte tabi. O arayan kadin versin o kadinin adresini.

Arkadasiniz resmen aldatiliyor. Eside bir guzel kiviriyor ve kivirmaya devam edecekte tabi. O arayan kadin versin o kadinin adresini.
Arayan kadin diger kadinin numarasini eşinin facebook adresini verdi kadin ben evliyim eşini tanimam diyor.kadinin eşine zaten bisey soramayiz yada söyleyemeyiz.bilemiyorum ortada kotu biseyler muhakkak var .kocasi yemin ediyor yalvariyor

Arayan kadin diger kadinin numarasini eşinin facebook adresini verdi kadin ben evliyim eşini tanimam diyor.kadinin eşine zaten bisey soramayiz yada söyleyemeyiz.bilemiyorum ortada kotu biseyler muhakkak var .kocasi yemin ediyor yalvariyor
Kadinda inkar edecek tabi evli kadin sonucta. Bende aldatilarak bosanan bir bayanim. Ben ogrendigimde kapiyi carpip gitmistim. En cok pisman oldugum sey keske o kadini evire cevire bi dovseymisim dedim hep.

Kadinda inkar edecek tabi evli kadin sonucta. Bende aldatilarak bosanan bir bayanim. Ben ogrendigimde kapiyi carpip gitmistim. En cok pisman oldugum sey keske o kadini evire cevire bi dovseymisim dedim hep.
ne yaşadin nasil ogrendin bilemiyorum ama çok zor bi pskioloji olmali.arkadasim sadece telefondan görüşebiliyor karsisinda muhattap alabilecegi kimse yok iki kadin var hikayede ikisi de mi isin icinde ne dönüyor anlamak güç

ne yaşadin nasil ogrendin bilemiyorum ama çok zor bi pskioloji olmali.arkadasim sadece telefondan görüşebiliyor karsisinda muhattap alabilecegi kimse yok iki kadin var hikayede ikisi de mi isin icinde ne dönüyor anlamak güç
Gitsin o kadinla birebir konussun inkar etme elimde deliller var esine soyluycem desin. Kadin belki kabullenir korkuyla. Arkadasiniz esine karsida sessiz kalsinki. Iki pislik aralarinda anlasip plan yapmasinlar. Ben baslarda anlamadim. Giyim tarzi degisti. Pazar gunleri tek cikmaya basladi. Gorumcemde yardim etmis esime bulusmalarina dusunsenize gorumcemin sacina fon cekiyorum arkadaslariyla bulusacak diye. Esimde onu kardesimi birakayim diye pazar gunu cikiyorlarmis neler neler bi anlatsam sayfalara sigmaz.

Karma karışık bir durum.
Fakat ben arkadaşının yerinde olsam durumun peşini bırakmaz iğne deliğine kadar araştırırdım.
Sonuç ne olursa olsun, eşimi de süründürürdüm.

Gitsin o kadinla birebir konussun inkar etme elimde deliller var esine soyluycem desin. Kadin belki kabullenir korkuyla. Arkadasiniz esine karsida sessiz kalsinki. Iki pislik aralarinda anlasip plan yapmasinlar. Ben baslarda anlamadim. Giyim tarzi degisti. Pazar gunleri tek cikmaya basladi. Gorumcemde yardim etmis esime bulusmalarina dusunsenize gorumcemin sacina fon cekiyorum arkadaslariyla bulusacak diye. Esimde onu kardesimi birakayim diye pazar gunu cikiyorlarmis neler neler bi anlatsam sayfalara sigmaz.
Aslinda kadini korkutmak işe yarayabilir ama bulusr mu bilemem.
Senin olayinda görumcen neden boyle bi midesizlik yapmis!eski eşini su an o kadinla mi

Karma karışık bir durum.
Fakat ben arkadaşının yerinde olsam durumun peşini bırakmaz iğne deliğine kadar araştırırdım.
Sonuç ne olursa olsun, eşimi de süründürürdüm.
Çok karışık bi durum işin içinden çıkılmıyor.
Bende arkadasima aynen senin yazdigini soylemek istiyorum araştir herseyi bil demek istiyorum ama korkuyorum

Çok karışık bi durum işin içinden çıkılmıyor.
Bende arkadasima aynen senin yazdigini soylemek istiyorum araştir herseyi bil demek istiyorum ama korkuyorum

Neden korkuyorsunuz ki?
Benim içime bir şüphe düşse (Allah korusun) araştırmadık nokta bırakmam.
Sonra da dediğim gibi, eşimin canına okurum.

1. si konunun aslı olmasa dahi, nasıl böyle birşey ile beni muhattap eder diye kızarım.
2.si bütün herşey bitti, milletle dalga geçmek mi kaldı? taaa konu bana sıçrayacak kadara mı geldi? diye kızarım.
3. hele ki böyle birşeyin aslı astarı varsa, donuna kadar alır, dımdızlak bırakırım.

Büyük sözüme tövbe, ama bu tolare edilecek birşey değil.
"Amaaan şaka yapmışlar ne var bunda" denilecek bir mevzu değil.
Aldatmanın şakası olmaz, ayrıca milletin işi gücü bitti, "kocan seni aldatıyor not:bir dost" diye telefon edecek... Hangi devirdeyiz.
Boşuna dememişler ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye...

Aslinda kadini korkutmak işe yarayabilir ama bulusr mu bilemem.
Senin olayinda görumcen neden boyle bi midesizlik yapmis!eski eşini su an o kadinla mi
Bulusmasin direk kapisini calsin bence. Gunduz esinin olmadigi bir vakitte. Direk kapiyi calinca kadin tirsar zaten. Benim gorumcemin konustugu erkek varmis. Bizim ki biliyormus. Diger abisinden korktugu icin birbirlerinin pisliklerine yardim etmisler. Evet o kadinla evlendi. 2 cocugu var. Bende oglum 5 yasindayken ayrildim. 17 yil oldu. Ne maddi ne manevi oglunu aramafi sormadi. Oglum guzel bir meslek sahibi olunca karsisina cikmaya calisti. Bu kezde oglum istemedi. Baba nasil birsey hatirlamiyorum bu saatten sonrada bana baba lazim degil dedi.

Neden korkuyorsunuz ki?

1. si konunun aslı olmasa dahi, nasıl böyle birşey ile beni muhattap eder diye kızarım.
2.si bütün herşey bitti, milletle dalga geçmek mi kaldı? taaa konu bana sıçrayacak kadara mı geldi? diye kızarım.
3. hele ki böyle birşeyin aslı astarı varsa, donuna kadar alır, dımdızlak bırakırım.

Aldatmanın şakası olmaz, ayrıca milletin işi gücü bitti, "kocan seni aldatıyor not:bir dost" diye telefon edecek... Hangi devirdeyiz.
Hele buni diyen bir baska kadin ise kesinlikle birsey vardir altinda degil mi?

çoluk çocuk sahibi adam dalga geçecek başka şey bulamamış mı?
yalanında kuyruklusu.. kadın ne diye şantaj yapıyormuş? şantajlık ne varmış ortada arkadaşının kocası bunuda söylemiş mi?

İş, telefonla ihbar etmeye kadar gelmişse mutlaka adam bir haltlar karıştırmış.
Bunun başka bir açıklaması olamaz.
Bence de ufak tefek bi mesajlaşma meselesi buraya kadar gelmez .ufak bir olayi kimse şantaja dönüştüremez.arkadasim sinir krizi gecirdi bazi detaylari kacirdi kacirmaya da devam ediyor

Neden korkuyorsunuz ki?

Ben arkadasimin gözunu açmak istiyorum ama işin altindan buyuk pislikler çikarda boşanirlarsa bunun vebalinden korkuyorum.ama aptal yerine konulsun istemiyorum arada kalmamin sebebi bu .arkadasim cocuklari oldugu icin cesaret edemiyor bence gerceklerle yuzlesemiyor bana oyle gelmeye basladi

Bulusmasin direk kapisini calsin bence. Gunduz esinin olmadigi bir vakitte. Direk kapiyi calinca kadin tirsar zaten. Benim gorumcemin konustugu erkek varmis. Bizim ki biliyormus. Diger abisinden korktugu icin birbirlerinin pisliklerine yardim etmisler. Evet o kadinla evlendi. 2 cocugu var. Bende oglum 5 yasindayken ayrildim. 17 yil oldu. Ne maddi ne manevi oglunu aramafi sormadi. Oglum guzel bir meslek sahibi olunca karsisina cikmaya calisti. Bu kezde oglum istemedi. Baba nasil birsey hatirlamiyorum bu saatten sonrada bana baba lazim degil dedi.
Görümceniz ve eski eşiniz boyle bi gunaha nasil girdiler nasil vicdansizlarmis.oglunuz istememekte hakli bence

çoluk çocuk sahibi adam dalga geçecek başka şey bulamamış mı?
yalanında kuyruklusu.. kadın ne diye şantaj yapıyormuş? şantajlık ne varmış ortada arkadaşının kocası bunuda söylemiş mi?
Sözüm ona arkadas ortaminda boyle islerle ugrasan birinin yuzunden girmis bu duruma evde karisina yardim etmez cocuklariyla oyun oynamaz ama .....neyse
Şantaj konusu şu para istemis vermemis

Back