dalga geçmek çirkin bir tabir.işin içinden sıyrılmak için söylenen yalan resmen.arkadaşın kafası karışık şu an anne evinde .döküman çıkarsa iş aydınlanır aslında ama cesareti yok bence arkadaşınYa hiç bulaşmayacak ya da her şeyi göze alacak. Sonuçta bir şeyler döndüğü belli. Çocuk olsa inanmaz dalga geçmek amacıyla yapıldığına. Hadi arkadaşının kocası dalga geçme amacıyla yazmıştır diyelim, bu ne midesizlik? O kim oluyor da başkalarıyla dalga geçmeye hak buluyor kendinde?
evet resmen kıvırmış.ama olayın iç yüzünü anlamak da çok güç iki kadın var olayın içinde biri iyilik yapmak için aradım diyor evli olanı aradık ben evli barklıyım bana iftira atılıyor diyor.....arkadaşlarla dalga geçmek için yazdık diyen adam sırf eğlence anlayışı için bile boşanılacak adamdır. Arkadaşınız eşine bahsedince kıvırmaya calışmış adam. e tabiki her erkek gibi mükemmelini başaramadığı için zevzeklemiş cümle kurarken.olay ortada aslında. karar arkadaşınızın.
unutmak çok zor tabi ispat etse çocukları küçük biri bebek daha işi gücü olan bir kadın ama yine de korkuyorDalga veya değil , yazmışmı yazmış. Sonrasında kıvırmak için öyle bir yolu seçmediğine nasıl inanacak adamın karısı.
Var birşeyler gibi , ispatlamak tan başka çare yok veya unutmak....
dalga geçmek çirkin bir tabir.işin içinden sıyrılmak için söylenen yalan resmen.arkadaşın kafası karışık şu an anne evinde .döküman çıkarsa iş aydınlanır aslında ama cesareti yok bence arkadaşın
evet aynısını bende söyledim.evli çoluklu çocuklu yaşı oturmuş bi adamın böyle şeylerle uğraşması çok çirkin olayın üstünden bi kaç gün geçti ama arkadaşım çok üzgü ve kızgın ne yapacağını bilmiyorHerşeyi bi kenara bırak aldatmamış varsayalım .
Evli barklı adamın ergen gibi arkadaşlarına uyup kadına tezgah kurma olayı bile yanlış adamın sunduğu şey de kriz sebebi.
bana kalsa dökümanı çıkarttır ona göre önüne bak en azından kendini aptal yerine koydurma demek istiyorum ama böylede işin sonunda pislik çıkacak gibi görünüyor bu seferde ben boşanmalarına sebep olmak istemiyorumEe o zaman hiç bulaşmasın. Öneri ister misin hatta?
Valla sen kötü olursun okuyoruz burda bir sürü etraftan da görüyorsundur duyuyorsundur. İstemedin ama benim önerim araştırsa bile boşanmasın valla evliyken böyle ergense bekarken kaç kadına musallat olur.. hem sen de kötü olmazsın.bana kalsa dökümanı çıkarttır ona göre önüne bak en azından kendini aptal yerine koydurma demek istiyorum ama böylede işin sonunda pislik çıkacak gibi görünüyor bu seferde ben boşanmalarına sebep olmak istemiyorum
İnsanlar evlatları için katlanıyor demek ki ...evet aynısını bende söyledim.evli çoluklu çocuklu yaşı oturmuş bi adamın böyle şeylerle uğraşması çok çirkin olayın üstünden bi kaç gün geçti ama arkadaşım çok üzgü ve kızgın ne yapacağını bilmiyor
Bende kotu olmaktan yada biseylere sebep olmaktan korkuyorum ama bi yandan da aptal yerine konulmasi gücüme gidiyorValla sen kötü olursun okuyoruz burda bir sürü etraftan da görüyorsundur duyuyorsundur. İstemedin ama benim önerim araştırsa bile boşanmasın valla evliyken böyle ergense bekarken kaç kadına musallat olur.. hem sen de kötü olmazsın.
Evet bebegi 7aylik daha diger cocugu 5 yasinda .yoksa midesi fazlasiyla bulandi sinir krizi gecirdi resmenİnsanlar evlatları için katlanıyor demek ki ...
Sinek bi kere mideyi bulandırdı Allah yardımcısı olsun
Bana da oyle geliyor telefondaki kadinin canini yakti bi sekilde o da arkadasimi aradi .kimse kimseyi boş bir yazışmadan dolayi tehdit edemezBence aldatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?