Fikirlerinize ihtiyacım var (Her zamanki gibi)

bu baba modeli banada hiç yabancı diil birebir yaşayan biri olarak..
bende birgün sen gibi duyacağım dicekler baban ölmüş ..hoş o benim için zaten bir ölü ama :1no2: ne hissederim bilmiyorum şu anki nefretim ve kızgınlığımla 1 damla bile yaş dökmem diyorum döksemde şansıma , kaderime olur o yaşlar senağlama
mezarına gitmem dirisinden yaşattıklarından dolayı layık diil buna ..
senin içindeki gidip gitmeme isteğine gelince illede öyle hissediyorsan kendini rahatlatmak için mezarına gitmen şart diil otur bir yasin oku tüm ölmüşlerine gitsin ..o zaten hesabını vercek Allah a :Saruboceq: ardlarından yaptıklarımız sadece bize fayda eder ..
fazlada takılma üzme kendini değmez :teselli:

Allah Topragini bol etsin demek istyiorum bir insan olarak!
O babalik yapmamistir belki ama sen icindeki sese kulak vererek evlatligini yap,en azindan azda olsa icindeki huzursuzluk gecer.
Cok zor anlar yasamissin,kahretsinki ikinci esler gelince babalar degisiyor,bunun adi korkumudur baska seymidir bilemiyorum..
Umarim sen evlat sahibi oldugunda,senin yasayamadiklarini evladina yasatirsin..

guzelim senin cok iyi anliyorum hemen hemen aynisini bende yasiyorum. onun icin git derim, hayat cok kisadir gitmesen ilerde pisman olabilirsin. zaten gitmenle bisey kaybedemezsin, sadece allah katinda hayir alirsin. duani et ve affetki yuregin ferahlansin. sen affetsende yuce allah affetmez kul hakkiyla allah karsina cikani. ama sen affet... sana sabirlar diliyorum...

bende gitme diyenlerdenim
zaten içindende gelmiyomuş
kendini zorlamaya degecek bir insan değilmiş neticedede

canım yazını okurkene içim cız etti ,gözlerim doldu inan ..kimse anne veya babasını seçme hakkı ile doğmuyo işte canım senin kaderindede böğle baba varmış.. artık ölmüş , eminimki yüce Rabbime bunun hesabınıda verecek önce ..Rabbim senin hakkını bırakmaz onda için rahat olsun... sende Allah rızası için git .. o içindeki ses de eminim vicdanındır gitte rahatla sende..

ömrünün sonuna kadar gitsem mi gitmesem mi diyipte vicdan azabı çekiceğine
en güzeli ablanızla gidin ikiniz orda birbirinize destek olursunuz(ablanız gelmek istemiyorsa onuda ikna edin belki sizde bu şekilde sınanıyorsunuzdur)
bir dua edin gelin içiniz rahat olsun...

o kadar duygulandim ki mesajini okurken,..

ben babam varken babasiz yasiyorum.. ayni eve paylasirken babasiz büyüdüm.. seni cok ama cok cok iyi anliyorum..
cok üzgünüm su an..

canım anladımki mesajınla baban için diil, Allah için gidip gitmemeyi düşünüyorsun, bu yüzden derimki git. Git de kafandaki bu sorudan bu düşünceden kurtul. Rahatla. Eminim çok zor olur.Ama en azından duyduğun bu rahatsızlık biter.Canımm Allah yardımcın olsun her daim.

evlliklerde 2. kadın yuva yıkarda ,çocuk yuva yıkarmı hiç?

yıkar cnm yıkar baba sorumsuzsa evladına bağlı diilse hele bide o 2. kadın çocuklarını istemiyorsa o adamın tercihide herzaman kadından yana olur
ne yazıkki durum böyle farkettinizmi bilmem böyle yapan ne kadar fazla ben bi benim bunu yaşayan sanırdım :1no2:

ne kadar güzel anlatmışsın duygularını.. yazını okurken içinde yaşadım.. sanki film karesi gibi yaşadıkların gözümün önünden geçip gitti.. karar verme aşamasında ne kadar yardımcı olur bilemem ama ben senin yerine koydum kendimi.. eğer içimde böyle bir ses veya his herneyse hissediyorsam gitmeye çalışırdım.. çünkü bu ses beni oraya gitmediğim sürece rahatsız edecektir.. oraya gitmezsen bu hissin seni bırakacağını sanmıyorum taki bu süreci yaşayıp görünceye kadar.. gidip bunu yaşamalısın diyorum.. ve bundan sonra bir daha asla gidip gitmeyeceğine nasıl olsa duruma göre kendin karar verirsin..ama her ne yaparsan yap umarım verdiğin karar senin için en güzeli ve en hayırlısı olur..

Okurken çok kötü oldum...

İlk önce anneni tebrik etmek istiyorum, ne olursa olsun, sizden vazgeçmemiş...

Hiç birimiz bilemeyiz, öldükten sonra nelerin acısını çekeceğimiz ama belkide baban acı çekiyordur...
Bence gitmelisin, benim babam babasıyla 30 sene küs kaldı, küslerken dedem öldü, babam cenazesine gitti, sende gitmelisin...

yaşadıkların çok üzücü ve düşündürücü..bence gitmelisin..yanlış bilmiyorsam anne babaya ancak dinden çıkmaya sebep olacak şeylri evlatlarına öğütleyenlerden yüz çevrilirmiş..git mezarına..şu anda yaşasaydı eğer binpişman olup ayaklarınıza kapanacaktır eminim zira orda bunun hesabını veriyordur..gidin siz..kaybedeceğiniz hiç bierşey olmaz bilakis kazancınız olur..hayat fani..bir gün hepimiz ölüp gidicez..sen içindeki güzellikleri sun..kırgın bile olsan..a.s.

Canim ben olsam asla gitmezdim neme lazim
gidince adamciğazin huzuru falan bozulur
birak mezarinda rahat rahat uyusun

çokmu kötüyüm nekötükedihüso

NURGÜLcnm ya sen beni ağlattın insanın kalbi nasıl bu kadar sert olur, anlamak mümkün değil.Sana seslenen o ses var ya nurgül kalbinin en güzel yerinden melekler sesleniyo.Çünkü babanın yattığı yerde rahat olmadının belirtisi o. Zaten güzel insan afeder;Allaha havale eder.inşallah senin evlatlarının hayırlı bir babaları olur.sevgiyle kal cnm.

Son düzenleme:
o güzel ve temiz yüreğinizden dökülen cümleler için çok teşekkür ederim sizlere
allah razı olsun...ne güzel şeyler yazmışsınız.. a.s.kaydirigubbakcemile3

Canim okuyunca icim daglandi sanki. bir baba evladina karsi bu kadar mi merhametsiz olur. canim siz yanindayken de baban size sevkat gostermemis yani yeni evliligi ile olan bir sey degil.

Hem baban hem de ikinci esi cocuk sahibi olamayarak belki de babanin ceremesini cektiler. bildiler mi, emin ol bilmislerdir. ama kabul etmemistir baban.

Bilmiyorum ben de kararsiz kaldim gider miydim gitmez miydim diye.

Ama giderdim ne cikacak ki, zaten bas ucunda mi ne bizi gorurlermis. konus dertles babanla. bunca yik icinde biriktirdiklerini anlar. yukunu bosalt gel. sen de rahatlarsin, emin ol duyacak seni. sen de icindeki paylasmanin hafifligini yasayacaksin.

MEzarina gitmek affetmek degildir, ben affeder miydim bilmiyorum.

o kadar duygulandim ki mesajini okurken,..

ben babam varken babasiz yasiyorum.. ayni eve paylasirken babasiz büyüdüm.. seni cok ama cok cok iyi anliyorum.. cok üzgünüm su an..

cnm allah yardımcın olsun umarım bu yaşadıkların bir an önce biter..
ve baban senin gibi bir kızı olduğu için ne kadar şanslı olduğunu ÇOK GEÇ OLMADAN anlar inş ve seni tekrar kazanır kib ve nolur üzülme cnm olurmu....

canım belkişde gerçekten yanlış anladı..kadıköy iskelesine gitti ama halan da düzeni bozulmasın diye belkide annenide sevmiyodu babanne de ordaydı böle bir laf söyleyiverdi....sonrada baban bekledi döndü....veya dediğin gibi glişti olaylar....kimsenin hakkı kimsede kalmaz...öfkende yüzde bir milyon haklısın ama sen git gideyimmi gitmeyeyim mi diye kalmasın aklın gitmiş ol .....dilerim hep mutlu olursun bunlarda arada öle bir acı gülümseme yaratan içini açıtmayan anı olarak kalır

kız çok duygulandım şimdi ağlıycam senağlama

onun için olmasa bile allah rızası için git ve dua et ruhu rahatlasın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…