- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi eftelya5434
-
canım arkadaşım,aynen katılıyorum...çok haklısın.valla cenazesine katılmamakta haklısın ben olsam ben de gitmezdim
ben hasretle babamı arayacağım O da telefona 15 dk sonra güç-bela karısının ikna etmesiyle gelecek bir de bana 'hangi bilmemkim' diyecek o yetmezmiş gibi beni görmeye gelmeyecek
küçükken de anasının sözüyle beni evlatlık vermeye razı olacak ben de ona evlatlık yapacağım daha neler?
ama eğer için rahat değilse git mezarına ben olsam adım atmazdım
çünkü böyle bi baba tanrı korusun sana bir şey olsaydı o da bişey yapmazdı
ama karar senin tabii
anne-baba sıfatı altına sığınıp herşeyi yapıp sonra elden ayaktan düşünce ya da mezarıma gelsinler diye beklemesin kimse önce kırdıkları hayatlara baksınlar
başın sağolsun diyorum yine de.
ben bu konularda cok katiyim ben asla gitmezdim sagken bir saat konusmayi bana cok gormus baba simdide duaya muhtac olmaz diye dusunurdum beni evlat olarak gormediyse vefa borcunda ortadan kalkar ama canim herkez farklidir kalbin sana yapmani soyler zaten
baba olmak sadece boşalmak değildir
sadece bundan ibaret olanlara baba denmez
sana hak veriyorum
zaten bir ailesi varmış. baksanıza ,ailemle benim aramızı bozmasınlar, görüşmek istemiyorum ,demiş ,.o ailesi etsinler ona bol bol dua...
aynen canım marifet çocuğuna sahip çıkabilmekte..
değil mi ama ailesi karısı varsa o huzurlu evliliğinden çocukları vefa borçlarını ödesinler ve ailelik vazifelerini buyursun yapsınlar
canım çok acı şeyler yaşamışsın, çok zor günler geçirmişsin. ama bak sapasağlam bu günlere gelmişsin, en azından anneciğin size sahip çıkmış.
baban yaptığı hataların cezasını mutlaka çeker. bu dünyada da çekmiştir, ahirette de çeker. ama sen ne kadar kötü de olsa yine de git mezarına canım. gidip duanı et. gitmezsen ondan ne farkın kalır ki. sen sonuçta insanlığını kaybetmemişsin. sizi bu durumlara düşüren ve bunlara sebep olanlar utansın. gidip babanın mezarını ziyaret edersen belki yaşadığın o acılar tazelenecek, yine üzülüp ağlayacaksın ama en azından vicdanen kendini daha rahat hissedeceksin ve daha bir huzur bulacaksın. üzerinden yük kalkacak. git bence canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?