• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var (Her zamanki gibi)

canım belkişde gerçekten yanlış anladı..kadıköy iskelesine gitti ama halan da düzeni bozulmasın diye belkide annenide sevmiyodu babanne de ordaydı böle bir laf söyleyiverdi....sonrada baban bekledi döndü....veya dediğin gibi glişti olaylar....kimsenin hakkı kimsede kalmaz...öfkende yüzde bir milyon haklısın ama sen git gideyimmi gitmeyeyim mi diye kalmasın aklın gitmiş ol .....dilerim hep mutlu olursun bunlarda arada öle bir acı gülümseme yaratan içini açıtmayan anı olarak kalır

cnm ozmanlar babaannem ölmüştü bizim halamlada bır sorunumuz yoktu.keske oyle olsaydı ama malesef oyle değil.yanı babam hıc oraya gelmedı gelmıcektı..karısı gıtme dedı belkı belkıde hıc bısı demedı bılmıyorum ama kadın gıt desede bence babam yıne gelmezdı.cunku kadın hayatında yokken bıle bızı aramaz sormazdı babaannemde kadıgımız halde..:1no2:

cnm ozmanlar babaannem ölmüştü bizim halamlada bır sorunumuz yoktu.keske oyle olsaydı ama malesef oyle değil.yanı babam hıc oraya gelmedı gelmıcektı..karısı gıtme dedı belkı belkıde hıc bısı demedı bılmıyorum ama kadın gıt desede bence babam yıne gelmezdı.cunku kadın hayatında yokken bıle bızı aramaz sormazdı babaannemde kadıgımız halde..:1no2:

demek ki babanızın sizi arayıp sormaması, ikinci eşle de ilgili değilmiş.babanız da babalık mefhumu yokmuş demek. bir şey sormak istiyorum. 2.eşten çocuk var mı. acaba onlara tavrı nasıl. ilgili mi?

demek ki babanızın sizi arayıp sormaması, ikinci eşle de ilgili değilmiş.babanız da babalık mefhumu yokmuş demek. bir şey sormak istiyorum. 2.eşten çocuk var mı. acaba onlara tavrı nasıl. ilgili mi?

cnm ikinci eşinden çocuğu olmadı.kadın sürekli düşük yaptı ben çok küçüktüm ama hatırlıyorum.hastaneye gidiyordu sürekli.allah başka çocuk nasip etmedi işte..

neden bu erkekler eşlerinden boşanınca çocuklarındanda boşanmış oluyor hiç anlamıyor babalık duyguları neden bitiyor,evlat sadece yanındaykenmi evlat oluyor anlamıyorum.kötü günler geçirmişsin canım ama istersen içindeki sesi dinle

cnm ikinci eşinden çocuğu olmadı.kadın sürekli düşük yaptı ben çok küçüktüm ama hatırlıyorum.hastaneye gidiyordu sürekli.allah başka çocuk nasip etmedi işte..

bu durumda gerçekten,babalık mefhumu yokmuş.olacak iş değil. insanın inanası gelmiyor....gerçekten hayat hikayenize çok üzüldüm...
siz en doğru kararı vereceksiniz elbet,ben yinede tekrarlayım,ben asla gitmezdim

ben olsam giderdim, belki sizi daha da acıtacak ama kaybedecek başka bir şeyiniz yok ki bu durumda. madem içinizden gelmiş, zorlamayın kendinizi.

zor bir hayat yaşamışsınız...üzüldüm...
yerinizde olsam gitmezdim...ama siz kalbinizin sesini dinleyin...
benim kalbim de beynim de iyiliği ya da kötülüğü sonsuza kadar unutmaz...o yüzden ben gitmem...

öncelikle başınız sağolsun arkadaşım....
inanın okurken göz yaşlarıma engel olamadım...
güzel bir hikaye tabiki değil ,
babanızın çok hatası olmuş bana göre ama
hep diyoruz ya kötü de olsa babamız bizim diye...
şuan ölmüş ve içinizden de böyle bir ses geliyorsa ,
lütfen içinizden gelen o sesi dinleyin ve gidin,
duanızı edin,içinizden ne geliyorsa anlatın ve rahatlayın...
Rabbim çocuklarımızı anasız,babasız bırakmasın...
sevgiler...

Bence git. Baban zaten öbür dünyada cezasını çekiyordur. O sana babalık yapmamış olsada sen ona evlatlık yap. Bir mezarı önünden geçerken bile hiç tanımadığın insanlara dua edersin dimi. Ne yapmış olursa olsun yinede sen git duanı et.

Back