Sütte leke var sizde yok. Hiç ben de şu konuda hatalıydım, şöyle böyle yapmamalıydım yok. Her şeyi siz bilin siz öğretin insanlara. Herkese her yoruma tersleme cevap... Bize bile burada agresifsiniz. Eşinizin aklı varsa, mutluluk huzur arıyorsa sizden boşanması lazım. Hapishane gardiyanı gibisiniz. Siz gidersiniz ama ablası annesi orada kalır, üstelik çocuğunuzun babada kalacağı günlerde de götüreceği yer orası olacak. Bu kadar kişi bana böyle yorum yapıyor acaba biraz davranışlarımı gözden mi geçirsem demeyin.Keyfi bilir ..
Teşekkür ederim .Bu biraz mizaç biraz da farkındalık meselesi. Benim eşimde de evliliğimizden önce vardı bu tarz tavırlar. Fakat sonrasında bazı aile üyeleriyle benim de müdahale edemeyeceğim tarzda hak etmediği karşılıklar görünce kendisi düşünüp farkına vardı.
Yani ilişkilerde denge olması bence çok önemli. Eşin denge kuramaması maalesef teoride olmasa bile pratikte evliliği de etkiliyor. Sırf ilişki geliştirmek adına birileri her çağırdığında koşmak fakat kalan zamanlarda görüşmemek de bizim sorunumuzdu evlilikten önce. Hatta bana baskı yaptığı bir kaç durum olmuştu, ben de hoşlanmadığımı, beni normal zamanda aramayan insanlarla her işi düştüklerinde koşarak giden kişi olmayı istemediğimi, isterse yalnız gidebileceğini söyledim. Sonrasında da tavrımı değiştirmedim.
Ben bu anlamda rahatsız olurum. Nedenine gelince, bugün belki küçük meselelerde hep onay arama çabası, hep koşulsuz verici olma hali yarın karşı tarafın çıkarı daha büyük olduğunda beni de etkileyebilir. 3. kişiler kavga sebebi olabilir evlilikte, bu nedenle ben eşimin aldığı kadar vermesi taraftarıyım, bunun sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Ve evet, o an biri istedi diye bebeğimi de uyandırmam, planımı da bozmam vb. Eğer anlayış ve özveri olacaksa karşılıklı olmalı.
Ben sizi haksız bulmadım, çocuk gibi ortak meselelerde ben de daha mesafeli olurdum. Geri kalanlarda eşiniz istiyorsa gidip kardeşinin her sabah ayakkabı bağcıklarını bağlasın evden çıkarken, ama ortak konularda bu şekilde istemezdim. Eşim onay almak istiyor diye ben de sürekli koşturmak zorunda değilim.
Yo çocuğumun olmasına güvenmiyorum gerekirse gidebilir kendisine de söylüyorum .. çocuk olmadan tartışmalarımız da da söyledim .. benim eşim kök aileci istersen gidebilirsin dedimSütte leke var sizde yok. Hiç ben de şu konuda hatalıydım, şöyle böyle yapmamalıydım yok. Her şeyi siz bilin siz öğretin insanlara. Herkese her yoruma tersleme cevap... Bize bile burada agresifsiniz. Eşinizin aklı varsa, mutluluk huzur arıyorsa sizden boşanması lazım. Hapishane gardiyanı gibisiniz. Siz gidersiniz ama ablası annesi orada kalır, üstelik çocuğunuzun babada kalacağı günlerde de götüreceği yer orası olacak. Bu kadar kişi bana böyle yorum yapıyor acaba biraz davranışlarımı gözden mi geçirsem demeyin.
Adamın burnundan getirmeye, rest çekmeye, geçimsizliğe, dediğim dedikliğe devam. Çocuğunuzun olmasına çok güveniyorsunuz, adam bu yüzden bırakamaz ayrılamaz, aynen .
Zararı olur demedim ki zaten . Fazla hareketli olduğundan heyecanlı bakmıyorum üstüne falan atlıyor yalıyor bu da benim hoşuma gitmiyor ondan .Siz görümceyi sevmediğiniz için bu kadar çok hala denmesi sinirinizi bozuyor anlıyorum sizi.
Ama karnı doyacak çocuğu sonra yesin, uyuyan çocuğu halasıyla görüşsün diye uyandırırsa o zaman kızmakta haklısınız.
Fakat eşiniz aramış, kardeşi aramış bence takılmayın napiyorlarsa yapsınlar, çocuk zaten büyüyünce halasının samimi olup olmadığını anlar ona göre davranır
-köpek konusunda niye bu kadar tepki gösterdiğiniz anlamadım. Aşılı bakımlı hayvan ne zararı olur?
Merhaba herkes fikrini yazmış fakat siz hiç iyi birşey yapmıyorsunuz .. bende görümceyim eğer görümce denirse çünkü 26 yaşındayım yengelerim benden yaşça oldukça büyük 6 yeğenim var canım isterse özlersem arıyorum onları genellikle abilerimi arıyorum çünkü gördüğüm değere göre hareket ediyorum ..bu zamana kadarda asla büyük problem yaşamadık saygısızlığımda hiç olmamıştır onlara kırılmış olsam dahi hissettirmem asla susmayı tercih ederim çok konuşan yanar çünkü ..Konuşmasında sıkıntı yok kendi konuşmuyor ki oğlumu da sürüklüyor halanı arayalım halan görsün seni vs vs diye sürekli . Bi keresinde de halası yeğenini arasın belki kız istemiyor