- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar
21 Haziran da düğünüm var. Bu haftasonu gelinlik bakmaya gideceğiz. Eğer beğendiğim bi model olmazsa, dikim olacak mecburen.
Bi kaç tane beğendiğim model var hani şöyle düşündüm birinin altını birinin üstünü gibisinden.
Tesettürlü olacağım bu yüzden ona göre fikrinizi söylerseniz sevinirim.
1. Model ;
Gelinliğin alt kısmındaki dantel detayı çok hoşuma gidiyor. Şöyle düşündüm üst tarafındaki dantel detaylarının içini kapattırırız falan
Eki Görüntüle 1019127
2. Model ;
Bu gelinliğinde alt kısmı çok hoşuma kaçtı Malum kapalı olduğumdan dolayı üst kısmına hiç göz atmıyorum
Zaten istediğim gelinliğin kabarıklığı bunun gibi olacak
Eki Görüntüle 1019130 Eki Görüntüle 1019131
3. Model ;
Kesinlikle eşarp böyle olacak incik boncuk istemiyorum Bu içime sinen tesettür gelinlikten sadece teki
Eki Görüntüle 1019136 Eki Görüntüle 1019137
Gelinliğimi aldım, ama resmini çekmedim. Kimsenin görmesini istemediğim için
Evlenen arkadaşlarım hep derdi düşlediğin gelinlikten çok farklı bi gelinlik beğeniyorsun diye öyle de oldu..
Darısı diğer bekarlara
ben sonuncusunu beğendim çok naif duruyor
bitek ben görsem olmaz mı
Sondakinin eşarp kısmı benimde öyle olacak zaten, zaten gelinlikçiye girer girmez bu tarz şeyler denedim
Aaaa ayıp ediyosun tabi gösteririm ilk provam düğünden 15 gün önce
kesinlikle 1 diğeri çok demode.1111111111111111 :)
Kızlar gelinliğimin altına converse giyeceğim, nişanlımla aramızda çok fark yok. Teyzemler olmaz öyle şey diyorlar sizce nasıl olur
Önce babet giyerim, sonra converse ?
Babet ya da kısa topuklu giy ama o şıklığın altına converse düşünmek istemiyorum :) altı Mekke üstü Paris tarzı kesinlikle giyme bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar gelinliğimin altına converse giyeceğim, nişanlımla aramızda çok fark yok. Teyzemler olmaz öyle şey diyorlar sizce nasıl olur
Önce babet giyerim, sonra converse ?
kız hem tesettürlü gelınlık gıyeceksın,hem altına converse mı?
sakın sakın..cok komık olur,şık olmaya calıssan..?
senınkı gıbı tarzı olan gelınlıklere converse basıt,ucuz ve gülünç olur..
bırı senı durdursun!
Annem de mi bu topikte acaba diye düşünmeye başladım artık
Keşke gelinliğimin resmini çekseydim ya off :44:
Yorumlardan sonra durulcam sanırım bebeğim
resmını çekmene gerek yok,yasın genç dahı olsa,basındakı tesettürün bı ağırlığı var..
buyuzden converse komık olur..
normal bı gelınlık olsaydı,kır dugunu fln..ozaman gıyerdın