Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
ne güzel ya ağrılarıMdan kurtuldum diyen birini görmek :))mrb arkadaşlar..
bende sizler gibi çok ama çektim bu ağrılardan.. buraya da daha önce yazmıştım.. oturup ağlıyordum evlenince ben napcam diye...
ancak ilk aylar dışında korktuğum gibi olmadı çok şükür.. evlendikten sonra ilk aylar dışı8nda ağrılarım eskisi gibi olmadı, ben bunu yatağıma bağlıyorum.. eğer kendi yatağım dışında bir yerde yatasam ağrım oluyor... ancak kendi yatağımda yatarsam diğerlerne oranla daha az oluyorr... yatağım tam ortopedik, çok set değil ve anti stres özellikli...
belkide başka birşeyden dolayı azaldı ağrılarım bilemiyorum.. ama aklıma ilk gelen bu...
umarım sizlerde en kısa zamaanda kurtulursunuz ağrılarınızdan..
Herkese merhaba, 5 seans nöral terapi gördüm ama yine yine hüsrana uğradım hiç bir fark yok iyi yönde. Ama şimdi başka bir ümüdin peşine takıldım sağlık bakanlığından piyasaya sürülmüş ilaçları olan biri ile tanıştım ben senin ağrını 5 ayda kalıcı olarak kesecem dedi 1 hafta oldu %40 azalma var tamamiyle bitkisel örn 2 günde bir içtiğim bir hap verdi içeriği köy yumurtası kabuklarından, yağ ve kremde verdi nane kakulu gittiğimde çok şiddetli ağrılarım vardı iyileşir isem söz herkese veririm telefonlarını benim için dua edin lütfen sevgiler.
Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
merhabalar elektrikle ısınan yelek ilk defa duydum fayda etmesi ne güzel biraz anlatabilir misiniz?uygulayan doktorun adı ve tel.var mı
bu dert bende de var,gerçekten çok rahatsız edici bi hastalık.sabahları özellikle çok sıkıntı veriyo,aşırı dayak yemişim gibi kımıldayamıyorum,birde ağır kaldırırsam hemen tutuluyorum.3 gün kımıldayadım bi defa üzerimi bile eşim giydirdi,değiştirdi.derin nefes bile alamadım sırtımda bişey batıyodu sanki hareket ettikçe.ne kadar doktora gittiysem olmadı verdiği antideprasan ve kas gevşetici.kullanırken iyiyim ilaç bitince tekrar başlıyodu.olmuyo böyle dedim araştırdım,şimdi akapuntur tedavisi görüyorum 6 aydır.iyiyim ALLAH a şükür,tavsiye ederim aynı hastalıktan yakınan arkadaşlar akapunturu.aynı zamanda stress yapmıcaksın o da tetikliyo
arkadaşlar ben de on aydır bu dertten muzdaribim ağrılar vücudumun her yerinde özellikle sırtımda kürek kemiklerimin arasında geziyordu. Sanki sırtımda yüz kilo yük varmış gibi dolaşıyordum.bu on ay boyunca yirmiden fazla doktor gezdim.kas gevşeticiler ağrı kesiciler hiç fayda vermedi psikolojimde iyice bozuldu ağrı olmadığı anlarda bile heran gelecekmiş gibi tetikteydim daha teşhis konulmadan önce bu formu bulmuş burayı takip etmekteydim belirtilerim sizlerin yazdıklarına çok benziyordu en sonunda erenköy de bir doktor fibromiyaliji dedi cipralax verdi ama ben hiç fayda göremedim yaklaşık bir ay önce kuru iğne tedavisi yapan doktorumla tanıştım ve üç seanstan sonra çok büyük faydasını gördüm onbeşgün önce üçüncü iğneyi oldum başta dört iğne planlanmıştı. üç iğneden sonra oldukça rahatladım gelişmeleri yazmaya çalışacağım hepimize geçmiş olsun
ben kuru iğne tedavisini erenköy fizik tedavide dr serdar saraç da oldum halen kontrollere gidiyorum daha önce söylediğim gibi bir seneye yakın hep hastaydım artık hastayım demeye utanıyordum ağrılar sırtımda dolaşıyor hangi doktora gideceğimi şaşırmıştım endoskopi bile yaptırdım en sonunda fibramiyaliji dediler antidepresan başladım ama faydasını görmedim serdar beyi netten buldum ilk muayenede bende güven uyandırdı ve kuru iğne tedavisini hemen kabul ettim bu tedaviyi onbeş senedir yapıyor sanırım çok tecrübeli bana 4 seans demişti 3 seanstan sonra ağrılarım bitti sayılır dördüncüyü henüz yapmadı bu yağışlı havada eskiden olsa kalkamazdım bu kış ağrıdan hiç pc başına oturamamıştım şuan dışarda yağış var ben gayet iyiyim azıcık ağrı hissettiriyor sanırım dördüncü iğneyide olurum iğneler yapılırken hiç bir ilac enjekte edilmiyor kasların içine giriyor iğneyle biraz acı oluytor ama dayanılmayacak gibi değil seans ücreti 200 tl maliyeti biraz yüksek ama bazen tek seanstada iyileşen oluyor ben gerçekten çok memnun kaldım umarım sizede faydası olur benim moralim çok bozulmuştu bende bir hastalık var doktorlar bulamıyor diye düşünüyordum şu anda moralimde düzeldi Allah herkese şifa versin dermansız dert vermesin
geçtiğine çok sevindim arkadaşım bu iğne tedavisi sadece sitanbuldamı yapılıyor eskişehirdede yapılıyo olabilirmi ...buarada birçok özel hastane açıldı onu benim öğrenmem gerek galiba:))şu an sağ elim soğudu ve uyuştu ne garip bir hastalıkmış uamrım kısa zamanda hepimiz iyileşiriz..herkese geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?