Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım forumu baştan sona okudum hemen hemen herkezde benzer durumlar mevcut,seenden ricam;

1- içtiğin antidepresanın ismi ve
2-6 seans hacamat yaptırdığından bahsetmişsin yani her bir seansta kaç kupa kan alındı

ben 2 kupa kurek kemiklerime 2 kupa da belime yaptırdım ama pek birşey değişmedi.Hala belim ve sırtım kötü evet 2tane bel fıtığım da mevcut ama prblemin sebebi kas adale spazmı olduğunu söyledi dr um.

Moraller çok kötü,umut yok gibi ama ağrılar olduğu gibi hep aynı yerde

Allah yardimcin olsun,gercekten
Canim moraller kotu olmasin lutfen yoksa bizi hicbirsey kurtaramaz bu hastaliktan..
antideprasanim g.baslayan baltayla biten..galiba ilac ismi yazmak yasak ondan tamamini yazmiyorum ilacin ismini...
ben memnunum cok fazla yorgunlugum ve her turlu psikolojik sikintilarim hamd olsun bitti..
Hacamata gelince dort kupa cok az iyilesmen icin.
ben her seansta sekiz kupa vuruldum neredeyse ve bes seans yaptirdim..lutfen devam et hacamata faydasini goreceksin Allahin izniyle :-D

Bende fibromiyalji agrılarımı yaptırdığım 8 seans hacamatla yok denecek kadar hafiflettim .
Hacamat bir mucize

Hıı anladım benim kupa lar az geldi ozaman.Yalnız şunu da söylemelym hacamat sırasında canım cok acıyo benim dr um çizmiyo deliyo arka arkaya yaklaşık 20,30 delik oluyor sebebi hem iz kalmıyormuş hemde daha derinden alabiliyormuş kanı.Ama canım çok acıyo ağlıyorm zaten işlem sırasında delmeyi bıraktı mı acıda kalmıyor seninki dee bu kadar cok acıtıyr muydu?yada bu nun için önerebilecegn bırsey var mı canım?sen bu hapı ne kadar kullandın?

cvpladıgın için çok teşekkür ederim yalnız olmadıgını blmek bile güven veriyor,ama gerçekten çok kötü bir durum bu ya...

canım birde yanlışlık oldu sanırım ilaç C yle başlıyo BALTAyla bitiyor dimi? sen Gile başlıyor demişsin de,çünkü google da aratırken C yle başlayan çıkıyor Peki bu ilacı kullanırken herhangi bir zararını gördün mü yan etkisi falan oldu mu hiç?toplam ne kadar süre kullandın?

Hayırlı geceler...

Sevgili Elif sende fibromiyalji nasıl seyir etti mevcut durumun nasıl,iyi akşamlar...

Cok ozur dilerim canim ben sana cevabi detayli yazmistim ama galiba paylasmayi unutmusum...
Hapin ismi senin dedigin gibi "c"yle basliyor.
ben yurtdisinda oldugum icin yazim farkliligi var ondan "g"ile baslayan yazmisim..
hap bana inanilmaz iyi geldi biraz sabir ama zamanla faydasini goreceksn

Dünden bu yana ağrılarım artı belimde her an tutulacakmışım gibi belimde iğne batması gibi oluyor,çok korkuyorm yıne aynı şeyler olacak diye,regl dönemime girdim belkide bu sıkıntılar bundan dolayı bilemiyorum kas gevşeltci ve ağrı kesici içmeye başladım bende,prp ye de henüz başlamadım gelişmeleri burdan yazacağım belki bende birilerine faydalı olabilirim.Cvbn için çok saol canım hayırlı akşamlar...

Ah o adet donemleri yokmu !!! Benim adetimden bir hafta once agrim sizim artmaya baslardi ve daha sinirli ve tahammulsuz olurdum ama hapla birlikte minumuma indi adet oncesi rahatsizliklarim..
Bilmiyorum sana birsey daha demek istiyorum nasil karsilarsin bu yazacagimi??
Ben bir sise suyun icine devamli olarak okuyorum ve o suyu iciyorum eger denemek istersen detayli yazarim...
Zaten bana hapin bu kadar iyi gelmeside dualarla birlikte kullanmamdan dolayi bence...
Ben senin bahsettigin PRP yi bilmiyorum ama Rabbim yardim etsin insaAllah iyileceksin...hayirli uykular

Aslında tam da ihtiyacım olan şey o sanırım çünkü bir çok şey deneyip hala devam eden sıkıntılarımın yüzünden artık isyan ve sorgulama noktasına geldim;bunca şey yapmama rağmen niye bana hala cvp gelmiyor,yada neyin tekamülünü veremiyorum diye,lütfen benimle paylaşır mısın o duayı?Hiç geçmiyecek gibi 3adım ilerliyorum 5 adım geri gidiyorum gibi,kabus gibi eve mahkum kaldım çünkü mağlum havalar burda çok soğuk.Sen de Belçika da yaşıyorsun orasıda oldukça soğuk bir memleket ve buna rağmen çok iyisin bu harika inşallah hiç görmemiş gibi olursun (arkadaşlarım hep böyle derler bana )Bizim de yaza kadar Almanya ya gelme ihtimalimiz var ordaki arkadaşımız yanına çağrıyor eşim ve beni ve inan buna bile cesaretim yok çünkü orasıda çok soğuk :)))) ve eğer iyileşemezsem nasıl giderim diye de endişelerim var tedavime orda devam edebilir miyim bilmiyorum?

Prp,vücudundan alınan 3,4 tüp kanın trombositlerine ayrıştırılıp(kanımızın en iyi kısmını)vücudumuzda hasarlı bölgelere enjekte edilmesi,bir nevi kök hücre tedavisi gibi ama tam açıklaması değil tabi.Benimde bu işlem omurgamda ki kaslarıma enjekte edilecek ki ordaki oksijensiz ve spazımlı kaslarım tekrar eski haline gelebilsin ,2 gün arayla 4 seans yapılacak mış fayda görürmüyüm bilmiyorum ama zararı da olacağını düşünmüyorum.Nette araştırırsan daha detaylı bilgi edinebilirsin canım.

Sende fibromiyalji ile birlikte mevcut başka rahatsızlığın var mıydı?Fıtık,düzleşme vs gibi?Şimdi nasılsın ara arada olsa sıkıntıların devam ediyor mu?Bir de daha önce de sormuştum gözden kaçırmış olabilirsin canım,hacamat ı hangi noktalara yaptırdın biraz daha detaylı anlatırsan çok sevnrm,bana önce kupa çekiliyor eğer o nokta kupa sırasında morarıyorsa kırmızılıkla birlikte tıkalı bölege olduğunu gösteriyormuş ve bu bölgeye yapılıyor hacamat ama dediğim gibi yalnız 4 kupa kan alındı,ama çok acıyor canım ağlıyorum resmen bunu da başka nasıl telafi edebilirm bilmiyorum uyuşturucu kremlerle falan.

Neyse çok uzattım ama iyi geliyor senle yazışmak ,en kısa zamanda duayı bekliyorum canım,mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle,hoşçakal...

Selamun aleykum canim
havalar belcikada genelde soguktur,bakarsin yazin bile soguktan donarsin gunesi gokyuzunde gormek hele kislari zordur karanlik ve bogucu bir havasi var cogunluk Avrupa ulkelerinin...
Buradaki insanlarda sicaklik az oldugu icin, kemik erimesi,romatizma, D vitamini eksikligi gibi rahatsizliklari yasarlar....
Bende de Dvitamini eksikligi ve kronik sinuzit var birde Fibromiyalji olunca cook zor oluyor nasip olursa 19 Ocakta sinuzit ameliyati olcam cunki iltihap kulagima kadar atmis agri sizim bi okadar...
Sana dua konusunda ilk yazacagim sey guzel bir abdest al,ve bir sise suyun icerisine Once niyet et" Rabbim senden sifa bekliyorum okudugum bu sureler hurmetine bedenime guc ve saglik ver Ruhumu huzura kavustur Sana inaniyor ve guveniyorum" de
Yasin suresinin ilk sayfasini 7defa oku ve her defasinsa suya ufle en son 7.birlikte yasini tum bitir.
Arkasindan 3defa olmak uzere ihlas,Fatiha,Ayetel Kursi,Nas,Felak,Kafirun,ve Insirah surelerini oku suya ufle... bu suyu herzaman besmele cekip ic ve inancini kaybetme...
Ikinci olarakta ,netten Bakara suresini dinle lutfen evinin kapilarini ac heryere ses ulassin..
bunu devamli olarak bir hafta boyunca yap suyu ve bakara suresini..

aleyküm selam canım çok teşekkür edrm,çok geçmiş olsun inşallah o rahatsızlıklarında biran önce geçer,duaları da bir an önce okumaya başlycm bu arada nörolog arkadaşla görüştüm c ile başlayan ilaçla ilgili 60mg la başlayabileceğimi söyledi.

Hacamatla ilgili olarak ben en cok boyun bolgeme omuzlarima ve belime yaptirdim inan kan degil resmen et parcasi gibi kati kan doluyordu kupalarin icine,zaten en cokta bas donmesi kurek kemigi agrisi cekiyordum
simdi sabahlari ister istemez vucudumda bir sertlik var ama inan hic birsey degil bu yasadiklarimin yaninda cok cok iyiyim simdi dualarimi hic kesmiyorum Rabbime inancim sonsuz bitecek bu hastalik sende boyle dusun
Ilacada sakin 60mg direk baslama once 30mg la basla opuyorum seni,bende senin gibiydim 6ay once ama simdi cok farkliyim cocuklarim esim mutlular hele de hergun hergun seviniyorum..sanada diyorumki sana hastaigi kabullenme ne olur

peki hacamat acısı için yaptığın bir şey var mıydı?ok 30mg başlycam ,birde hergün yeni suya mı okuycam o duaları sonra ki günde yeni su ve aynı dualar ve 1 hafta boyunca devam edilecek yanlış anlamadım dimi canım.eşime sabrından ve anlayşndan dolayı tekrar aşık oldum ama yine de nafile o coşkuyla sarılayım öpeyim istiyorum ama yapamıyorum çünkü hep belim ağrıyorrr :) inşallah bende senin gibi 6 aya kalmaz iyileşirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…