- 11 Eylül 2014
- 52
- 31
- 18
Bende hacamat agrisi pek olmadi onemsencek kadar senin niye o kadar aciyor anlaladim ki??peki hacamat acısı için yaptığın bir şey var mıydı?ok 30mg başlycam ,birde hergün yeni suya mı okuycam o duaları sonra ki günde yeni su ve aynı dualar ve 1 hafta boyunca devam edilecek yanlış anlamadım dimi canım.eşime sabrından ve anlayşndan dolayı tekrar aşık oldum ama yine de nafile o coşkuyla sarılayım öpeyim istiyorum ama yapamıyorum çünkü hep belim ağrıyorrr :) inşallah bende senin gibi 6 aya kalmaz iyileşirim...
valla bilmiyorum neden okadar acıyor canım hacamat sırasında, benim dr çizmiyor, yaklaşık 20 25defa batırıyor neşteri belkide bu yüzden.30mg la başlıycam daha önce uzun zaman antideprasan kullanmıştım ağır geleceğini düşünmüyorum.Gelişmeleri yazarım burdan birde regl döneminde bu duaları okumamın bir sakıncası olmaz dimi canım?
Eşlerimize bol bol sarılacağımız zamanların bir an önce gelmesi dileğiyle :))))
Herkesin farkli bir teknigi var demekki ?
Tamam insaAllah ilac sana olumlu etki eder ve biran once toparlanirsin,yasini okuyamassin ama digerleri ezberindeyse sifa niyetini okuyabilirsin ben yinede arastirip sana cevap yazarim insaAllah canim...
eger benim esim hastaligim sirasinda bana destek olmasaydi iyilesmemin imkani yoktu sende iyileseceksin her hastalikta iyilesmenin baslangici destek ve moral demi?senin adinada cok sevindim masaAllah ;-)
Canim selamaleykum nasilsin iyimisin?Canım dr uma senden bahsettim sana yapılan hacamat sayısını söyldm oda arka arkaya yapıldıysa cok fazla dedi.seanslarını gün aşırı mı yaptırmıştın yada nasıl bir plan izlediniz?
canim selamaleykum,bu aralar pek iyi degilim usutmusum galiba ki suratim sizliyor bir haftadir burnum hep kapali biraz rahatsizim omuzlarimda agriyor yaki vurdum az once cok iyi geldi hamd olsun,misafirlerim vardi baya ugrastigimdan olsa gerek omuzlarim sizliyor :-(Aleyküm Selam arkadaşım,valla cumartesiden beri biraz arttı ağrılarım nette fıtık için egzersizleri araştırırken kuru yuzme hareketinin belim için iyi geleceğini düşünerek yapmaya başladım meğer o gerili kaslarımın daha çok gerilmesine sebep olmuş, dr um benim gösterdiğim egersizlerin dışına çıkma dedi. (karın kasları güçlendirme ve germe egzersizleri onlarda)şimdi az tekrarla başladım bende yeniden.Haftaya bide 6 bölgeden hacamat yapacağz 2 omuz 2 sırt 2 bel.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım hacamat acısına, dr um enya adlı kremden sürebilirsin işlem öncesinde dedi ama o dediğini ben epilasyonda zaten kullanmıştım değişen çokte birşey olmamıştı neyse dayanacaz artık.Mağlum günlerim :) bitti zaten.Bu arada sen nasıl oldun canım sinüzitin ne durumda?
Hayırlı geceler...
Ahhh ne guzel dedin arkadasim ben baskalari icin yasiyorum sanki benim problemim bu bence oyle kasiyorumki kendimi biraz beynimle basbasa kalinca anliyorum bunu ve geceleri uykuda kaslar kendini birakinca agri olarak donuyor bana .Valla inan bende anlamıyorum hatta bugün konuştuğumuzda senin canın fazla tatlı dedi drum ki hiç de öyle değil inan.Sinüzit için buhar banyoları iyi geliyor diye duymuştum gerçi sen zaten bir çok şeyi denemişsindir öyle değil mi?Mesela bazıları yakıya bile dayanamaz kaldı ki bende günlerce durduğu zamanlar olmuştu hiçte rahatsız olmamıştım .Evet dediğin gibi spor biraz tehlikeli yanlış yaparsan ben bugün ilk defa bel germe egzersizleri yaptım ama inan ödüm koptu ya tutulursam diye ama allaha şükür henüz daha birşey yokKasları yormadan karın egzersizlerini ve germe leri sende yap hem kilo(problem varsa) verirsin, hemde boyu kısalmış kasları tekrardan uzatma imkanın olur ki buda tam ihtiyacımız olan şey aslında.Kendini öyle yorduğun zaman mola verip vücudunu germeye çalış ,hem senin fıtık gibi ekstra bir derdin yok,birde herşey dört dörtlük olsun diye gereğinden fazla yüklenme bedenine,misafirin gelse bile,bırak herşeyi, olduğu kadar,mükemmel olmasın ,diğerlerinin ihtiyaçlarına cvp verirken,senden istedikleri miktar kadar değilde ,senin verebileceğin kadar olduğunu bilsinler,yoksa o ağrılar geçmezzz hep yineler,yineler...Dediğim gibi haftaya yapacağız hacamatı nasıl geçtiğini bildiririm sana.
Tatlı,huzurlu,mutlu rüyalar...
Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
Bende antidepresan ve hacamat diyorumMerhabalar
Tedavinizi banada yazabilirmisiniz
Cok tesekkurler
Inan benimde oyleydi hayatim artik insanlara hastayim demekten utanir olmustum..Mrb arkadaşlar
Bende 1,5 yıldır çekiyorum bu illeti . Gitmediğim doktor kalmadı ne bir tedavi ne bir ilaç hiç birşey işe yaramıyor gibi. şuan fizik tedavi oluyorum ardından kuruiğneye başlayacağım aynı zamanda ilaç kullanmaya başladım.
Ve sonrasıdna bir süre vücudumu dinlendirip hacamat yaptıracağım.
Ne bir sosyal hayatım kaldı ne huzurum sürekli acılar ağrılar içindeyim. Beni yaşamaktan bezdiren bu hastalığa bir çare bulamadım ama pes etmedim
Selam rabbim kolaylik versin ikiz cocuk gercekten zor olurMerabalar.bana lütfen yardımcı olun.sekiz aylık ikiz kızlarım var.haliyle ćok yoruluyorum.bir ay önce aşırı sırt ve arka kafa ağrısıyla doktora gittim.egg çekildi.hiçbirşey çıkmadı.kasların yorulmuştur denildi.kas gevşetici ve voltaren isimli iğne verildi.yaklaşık bir on gün sürdü ve geçti.şimdi tekrar sırt ve boyun kaslarım ağrıyor.sizce ben fibrolu olabilir miyim.okuduğum kadarıyla fibrolu olmak için ağrının yayğın belli noktalarda olması gerekiyormuş.yani daha çok noktada.sizlerde böylemi yani ağrı bir sürü yerinizdemi.yarın doktora gidicem.inşallah fibro tanısı konmaz.kızlarım çok küçük.lütfen yazın .herkeste farklı ağrı yerleri .tanı o zaman neye göre konuluyor.uyku bozukluğum yok.çok halsizde deyilim.ama ağrılar tekratlıyor.ve uzun süre geçmiyor.normal kas ağrılarıda uzun sürüyor zaten.yanlız boynumun bugün bir tarafındaki kas ağrıyorken öbür gün diğer tarafı...off çocuklarımla ilgilenememek bende ciddi stres yapıyor.çok yazdım kusura bakmayın.herkese şifa diliyorum
Rica ederim seve seve yaziyorum bunlari, herkes kendi cektigini bilir arkadasim.Canım cevapladığın için çok teşekkür ederim.bende uyku problemi fazla yok.bugün sabah biraz kafamın arka kısmı ağrısından erken kalktım.yorgunluk vemutsuzluk ağrılardan dolayı tabi otamatikmen var.sirtimda ve boyun kaslarımda ağrı var ve on gündür geçmiyor.bugün doktora gittim.fibro olamaz dedi.stres ve yorgunluktan olabilir dedi.ama yarın bir doktordan daha fikir alıcam.cok korkuyorum.fibromiyalji diye.hatta doktorun önünde ikiz çocuklarım var ne olur fibromiyalji olmasın diye hüngür hüngür ağladım.doktorda şaşakaldı.
Canm heryerinde ağrı derken .bazılarında bazı yerlerde ağrı oluyor.yide fibromiyalji diyorlar.bu arada doktor pisikitris önerdi hap kullanmak istemiyorum.kızlarım çok küçük ve onlara yanlız bakıyorum.
Canm çok uzun yazdm belki ama aynı dertten muzdarip biriyle dertleşmek çok iyi geldi.zira kimse beni anlamıyor.sana teşhisi ilk seferde mi koydular.belutilerin tam olarak neydi.birde hacamat çok ilgimi çekti.ağrıların gerçekten geçtimi.bende yaptırmak istiyorum.çok canın acıyormu.çok soru sordum.yakınlığın için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?