• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar lutfen tedavi şekillerinizi buraya girip ara ara yazın.birbirimize destek olalım.mesela farklı tedavi şekilleri deneyip olumlu sonuç alanlar yazınki umutlarımız artsın.artık kimse yazmıyor sanki.
Özellikle hacamat konusunda fikirlerinizi bilgunizi merak ediyorum.ben yaptırmayı düşünüyorum.sonuçlarını mutlaka paylaşıcam.araştırdım ve çok mantıklı geldi.ağrılar üzerinde çok etkili olduğunu söylüyorlar.
Birde Ankarada b8ldiğiniz güvenilir hacamat yapan bir yer varsa lütfen yazın.

Bu hastalık gercekten çok zor bi hastalık çeken bılır ben gıda takvıyesıne başladım hatta başlamadan yazmıştım işe yararsa paylasıcam dıye bı haftadır kullanıyorum ve ıkı gündür etkısı olmaya basladı ağrılarım da yüzde 80 azalma var şimdi doktoruma gıdıp danışıcam bakalım kullandığım ürün için tavsıye sı ne olacak yıne bılgılendırırım sızı canlar

Meftunum meraba cnm yüzde 80 cok büyük bir gelişme.senin rahatsızlığin tam neydi.birde lütfen ne kullandığını özelden yada burdan yazarmısın...doktorunun fikrinide yazarsan sevinirim

Meftunum meraba cnm yüzde 80 cok büyük bir gelişme.senin rahatsızlığin tam neydi.birde lütfen ne kullandığını özelden yada burdan yazarmısın...doktorunun fikrinide yazarsan sevinirim
Canım çok sagol sanada gecmıs olsun fibromiyalji benim hastalıgım da bu ay son işten cıkıyom artık çalışamıyorum o denli kötü durumdayım :( yurtdışında ablam yaşıyor bana bi şeyler tavsıye ettı cok fazla kısı kullanıyormus hemde bır cok hastalık ıcın bı dene ne kaybedersin belkı de herkez gıbı sana da iyi gelecek dedı bende uzunca bı araştırma yaptım yaklasık bır ay kadar ve sonun da İkna oldum cunku ben kolay kolay oyle her bulduğumu yemem ve sonucmu ıkı haftadır bunları kullanıyorum ve bı hafta falandırda ağrılarım cıddı oranda azaldı ve dahada iyi olacagım ismi reishi kırmızı mantar mutlaka netten bak arastır benım gıbı kendın oku daha ıyı olur ben dersem pazarlamacı gıbı olurum :) çok ama çok tavsıye edıyorum canım arastır sana özelden nasıl ulaşacağını yazarım ;)

Bende yurt disinda
Canım çok sagol sanada gecmıs olsun fibromiyalji benim hastalıgım da bu ay son işten cıkıyom artık çalışamıyorum o denli kötü durumdayım :KK43: yurtdışında ablam yaşıyor bana bi şeyler tavsıye ettı cok fazla kısı kullanıyormus hemde bır cok hastalık ıcın bı dene ne kaybedersin belkı de herkez gıbı sana da iyi gelecek dedı bende uzunca bı araştırma yaptım yaklasık bır ay kadar ve sonun da İkna oldum cunku ben kolay kolay oyle her bulduğumu yemem ve sonucmu ıkı haftadır bunları kullanıyorum ve bı hafta falandırda ağrılarım cıddı oranda azaldı ve dahada iyi olacagım ismi reishi kırmızı mantar mutlaka netten bak arastır benım gıbı kendın oku daha ıyı olur ben dersem pazarlamacı gıbı olurum :) çok ama çok tavsıye edıyorum canım arastır sana özelden nasıl ulaşacağını yazarım :KK66:
Bende yurt disinda yasiyorum belcikada, meftunum lutfen tam olarak kullandigin seyin nelere iyi geldigini yazarmisin?
agri dan baska?
Ve yabanci ismini tam olarak yazarmisin

Bende yurt disinda

Bende yurt disinda yasiyorum belcikada, meftunum lutfen tam olarak kullandigin seyin nelere iyi geldigini yazarmisin?
agri dan baska?
Ve yabanci ismini tam olarak yazarmisin
Canım ismi bu reishi kırmızı mantarı ne iyi gelmıyor kı ölümsüzlük mantarı türkçesi zaten ben yabancı adını yazdım kanser tümör şeker AIDS tüm romatızma cesitleri sedef kurdeşen egzama bunlar başlıca hastalıklar canım cok araştırdım dedıgım gıbı oyle her duyduğumu kullanmam sosyal sayfamda çok yazı ve resım paylastım bunla ılgılı ama kendınız de internet üzerinden detaylı arstırın tmm bızde kullanmak istiyoruz derseniz seve seve yardımcı olurum hanımlar bu ağrıyı ceken bılır :(

Canım ismi bu reishi kırmızı mantarı ne iyi gelmıyor kı ölümsüzlük mantarı türkçesi zaten ben yabancı adını yazdım kanser tümör şeker AIDS tüm romatızma cesitleri sedef kurdeşen egzama bunlar başlıca hastalıklar canım cok araştırdım dedıgım gıbı oyle her duyduğumu kullanmam sosyal sayfamda çok yazı ve resım paylastım bunla ılgılı ama kendınız de internet üzerinden detaylı arstırın tmm bızde kullanmak istiyoruz derseniz seve seve yardımcı olurum hanımlar bu ağrıyı ceken bılır :KK43:
Allah razi olsun,bu hastaligi ceken bilir ve hafifleten hersey bence mucizedir.
hamd olsun benim hastaligim kesinlikle eskisi gibi degil ama yinede sormak istedim detayli sekilde.
Arastircam insaAllah bende...

Allah razi olsun,bu hastaligi ceken bilir ve hafifleten hersey bence mucizedir.
hamd olsun benim hastaligim kesinlikle eskisi gibi degil ama yinede sormak istedim detayli sekilde.
Arastircam insaAllah bende...
Mutlaka arastır canım yardımcı olurum seve seve gıda takviyesi bunlar hasta olmasan bıle kullanabılıyorsun bağışıklık sistemini güçlendiriyor hücre yenılıyor hatta oylekı satın almak yerıne acaba yetiştirsem mı bu mantarı dedım ama cok zor laboratuvar ortamında yetişiyor muş türkiyede iklim müsait degılmıs doğal olarak sadece japonya ve çinde yetişiyor oda devasa bı orman da sadece bı kaç tane :)

Meftunum bu mantarı duymuştum.akciğer kanserinde ćok etkili olduğunu.fakat ağrılar için hiç duymamıştım.sen aynı zamanda başka ilaç falan kullandınmı.yani mantardanmı geçti diyosun.valla yüzde seksen oranında ağrılarının azalması mucize çok sevindim.tanıdığımız tanımadığımız kimse bu agrıları yaşamasın.
Canm bana nerden getirttiğini ne kadar nasıl tükettiğini yazarsan çok sevinirim.hepimiz kader ortağıyız.benim henüz teşhis bile konulmuş bir hastalığım yok..

Meftunum bu mantarı duymuştum.akciğer kanserinde ćok etkili olduğunu.fakat ağrılar için hiç duymamıştım.sen aynı zamanda başka ilaç falan kullandınmı.yani mantardanmı geçti diyosun.valla yüzde seksen oranında ağrılarının azalması mucize çok sevindim.tanıdığımız tanımadığımız kimse bu agrıları yaşamasın.
Canm bana nerden getirttiğini ne kadar nasıl tükettiğini yazarsan çok sevinirim.hepimiz kader ortağıyız.benim henüz teşhis bile konulmuş bir hastalığım yok..
Nerde oturduğunu bılmıyom ama mutlaka bı fizik tedavi doktoruna görün ve ona kendın soyle fibromiyalji yı cunku bır cok doktor hala bundan habersiz ben 20 senedır celıyorum bu ağrıları ve görmedıgım ıslem yapılmayan test kalmadı psikolojik ılaclar hele mahfettı benı tabı bişi cıkmayınca hep psikoloji dedıler neyse 6 ay once teşhis kondu ama yanı hayatım felç sankı cok şiddetli agrılarım verdikleri ılaclar hıcbır ıse yaramadı bıde üstelik acayıp kılo yaptı ben de tavsıye uzerine bunlara basladım kapsul ve kahvesini kullanıyorum sabah aksam ac karına ıkı haftadır kullanıyorum agrılarım cıddı anlamda azaldı basta umudum yoktu aslında ama gercekten işe yaradı eskiye nazaran cok ıyıyım suan ve daha da iyi olacagıma ınanıyorum umarım hepımız düzelırız cunku gercekten ceken bılır cok zor

Meftuncum ben Ankarada oturuyorum.bir kez gittim fizik tedavi doktoruna iki aydır sirt boyun agrılarım birde dizde var dedim.fibromiyalji olabilirmi dedim.hayır dedi.dizinin bu ağrilarla ilgisinin olduğunu sanmıyorum dedi.yani pek detaylı ilgilenmedi anliycan.Íç hastalıklarına gittim olabilir dedi.Sonra bir sürü tahlil bişeyin yok psikiytriste git dedi.şaştım kaldım.O zaman ağrılarım niye geçmiyor..haa şu var benim ikizlerim var sekiz aylık.birde ergen kızımız var.çok yoruluyorum ve haliyle stres var.
Şimdi cnm sorum şu bu mantarin hic rixsi. yokmu .yani sonucta mantar.doktoruna sorduğunda bizide b8lgilendir lütfen cnm.baglantıda olalım.nerden getirttiğini yazarsan çok memnun olurum.bende hacamat yaptırmayi düşünüyorum.inşallah sonuçlarını bende size yazarim.bu formda üç çocuk annesi adli arkadaşımiz önerdi saolsun.görüşürüz bizi haberdar et gelişmelerden olur muuu

Meftuncum ben Ankarada oturuyorum.bir kez gittim fizik tedavi doktoruna iki aydır sirt boyun agrılarım birde dizde var dedim.fibromiyalji olabilirmi dedim.hayır dedi.dizinin bu ağrilarla ilgisinin olduğunu sanmıyorum dedi.yani pek detaylı ilgilenmedi anliycan.Íç hastalıklarına gittim olabilir dedi.Sonra bir sürü tahlil bişeyin yok psikiytriste git dedi.şaştım kaldım.O zaman ağrılarım niye geçmiyor..haa şu var benim ikizlerim var sekiz aylık.birde ergen kızımız var.çok yoruluyorum ve haliyle stres var.
Şimdi cnm sorum şu bu mantarin hic rixsi. yokmu .yani sonucta mantar.doktoruna sorduğunda bizide b8lgilendir lütfen cnm.baglantıda olalım.nerden getirttiğini yazarsan çok memnun olurum.bende hacamat yaptırmayi düşünüyorum.inşallah sonuçlarını bende size yazarim.bu formda üç çocuk annesi adli arkadaşımiz önerdi saolsun.görüşürüz bizi haberdar et gelişmelerden olur muuu

Hacamat ben yaptırdım geçici bı rahatlama sağlıyor evet ama bunun zamanları var her zaman yapılmaz hacamat bellı dönemleri var bunu da araştır canım hem sünnet hemde faydalı hacamat ben şimdilik istanbuldayım sakarya ya aılemın yanına kesın dönüş yapacam nasıpse bende sakarya ya dönünce düşünüyorum hacamat olayını ama yapanı bulmak zor gercekten türkiye de yasal degıl buyuzden klinikler de yapan yok yurtdışında yapılıyor yasal oralarda neyse ben yurtdışında kı ablamın tavsıyesı uzerine başladım türkiyede pek yaygın degıl iyice araştırdım bı tanıdığım satışını yapıyordu konustum ama bunu sürekli kullanacağım için kendım uye oldum cunku satıs yapan kısı bana uzak velhasıl başladım bu sekılde çok şükür iyiyim ve kesınlıkle bırakmayı düşünmüyorum şunu da belirteyim benım ağrılarım sadece sırt degıl sağ yada solda agrı oluyor ve komple agrıyor ayak parmağımdan ense ve el parmağıma kadar ama yoğun hissedilen bolge ise omuz sırt kürek kemıgı tarafı bel kalca kavusumu en çok bu bölge de agrı var kalan yerler sızı halınde canım kısıye gore degısıyor bu kımınde sadece omuz olur kımınde bel kısmı benım doktorum mukemmel bırı daha ıkı kelime anlatmadan anladı hastalıgımı oysa senelerce gitmedıgım yer kalmamıştı ben iyi olmaya devam ediyorum ve cevrem de tanıdık tanımadık herkeze tavsıye edıyorum yeterkı iyileşsin herkez canım

Bende hacamat yaptirmistim. 2 yil gecti uzerinden. Sirtim cok kotu tutuluyordu icinde cam parcalari varmis gibi canim yaniyordu. Hacamattan sonra Bir daha hic o kadar kotu olmadı. Ancak tamamen de gecmedi. Cok agriyan yerlerden pihtilasmis kocaman kan parcalari ciktigini gozumle gordum. Yapan kisi bir kez daha yaptirmam gerektigini ve daha sonrada 6 ayda yada yilda bir aralikarla yaptirmami tavsiye etmisti. Tekrar yaptirsam belki tamamen kesilecekti bilemiyorum ama o jiletle kesme olayindan gozum korktu. Iz kalmadi bende ama sirtim cok kotu gorunuyordu.

Noral terapide yaptirdim hacamattan daha fazla aci veren ve hic bir ise yaramayan birsey bence
Fizik tedavidende bir sonuc alamadim ilacsiz yontemler arastiriyorum bende

Noral terapide yaptirdim hacamattan daha fazla aci veren ve hic bir ise yaramayan birsey bence
Fizik tedavidende bir sonuc alamadim ilacsiz yontemler arastiriyorum bende
Ben ilaçtan fayda görmedım zerre kadar fizik tedavi yapmadım ama okudugum kadarıyla kımseye de faydası olmamıs zaten ben İlacı bırakmayı düşünüyorum artık bos yere kimyasal yutuyorum faydası olsa neyse oda yok üstelik kilo yaptı bu yuzden bu mantarı kullanmaya basladım gercekten agrım yok denecek kadar azaldı zaten ömür boyu ilaç kullanacam barı bitkisel ve işe yarayan bişi olsun

Meftuncum hacamatı çok tavsiye edenler var türkiyede yasal deyil.ama yapan düzğun klinik ortamlı yerler var.zaten bir kere yapılmanın işe yaramiycağını söylüyorlar.rica etsem kullandığın reisi mantarını nasıl temin edebileceğim konusunda yardımci olurmusun.

Bende hacamat yaptirmistim. 2 yil gecti uzerinden. Sirtim cok kotu tutuluyordu icinde cam parcalari varmis gibi canim yaniyordu. Hacamattan sonra Bir daha hic o kadar kotu olmadı. Ancak tamamen de gecmedi. Cok agriyan yerlerden pihtilasmis kocaman kan parcalari ciktigini gozumle gordum. Yapan kisi bir kez daha yaptirmam gerektigini ve daha sonrada 6 ayda yada yilda bir aralikarla yaptirmami tavsiye etmisti. Tekrar yaptirsam belki tamamen kesilecekti bilemiyorum ama o jiletle kesme olayindan gozum korktu. Iz kalmadi bende ama sirtim cok kotu gorunuyordu.

Meraba hacsmatı nerede yaptırmıştınız.bende düşünüyorum.birde birkaç seferde ağrılara tam etki ettiği söyleniyor.hacamat dayanılmıycak kadar zormu bende biraz korkuyorum.ama ağrılarım geçsunde katlanırım.

Meftuncum hacamatı çok tavsiye edenler var türkiyede yasal deyil.ama yapan düzğun klinik ortamlı yerler var.zaten bir kere yapılmanın işe yaramiycağını söylüyorlar.rica etsem kullandığın reisi mantarını nasıl temin edebileceğim konusunda yardımci olurmusun.
Tabı kı seve seve eğer çevrende satışını yapan biri yoksa kendın yapmanı öneririm gano excel yaz Ürünleri çıkıyor ben üye oldum ve kendım alıyorum gelısınden cunku satısını yapan pek yok ama bıraz pahalı sadece kapsul gelişi 70 tl satışı 90 ben sürekli kullanacağım için kendım üye oldum

Meraba hacsmatı nerede yaptırmıştınız.bende düşünüyorum.birde birkaç seferde ağrılara tam etki ettiği söyleniyor.hacamat dayanılmıycak kadar zormu bende biraz korkuyorum.ama ağrılarım geçsunde katlanırım.
Sandığınız kadar kotu degıl ben bı kez yaptırmıstım ıkı bacağım dan ıkı omuzdan ve sırttan ıkı gün falan acıdı ama oyle dayanılmayacak gıbı degıl sadece dokununca bıde srt üstü yatamadım yaparken de iğne batar gıbı acıyor sonucta jilet yanı hıc acımaz desek yalan olur yaptıracagın kısıye gelınce araştırman lazım herkese güvenme temız bırı olmalı cevrende sor bence canım

Back