• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aleykum slm 30mg psikiyatirimin tavsiyesi uzerine goz karari yari yariya ayarlayip bir gun kapsulun yarisini kapsulsuz ictim ve kapsulun icinde diger kalaninin ertesi gun kapsuluyle beraber ictim...hapa alismamda cok etkili oldu gercekten alisma asamasindaysaniz tavsiye ederim bu yontemi...korkmayin sakin kapsulu orantili bolebildimmi diye inan hic fark etmiyor

Canım forumu baştan sona okudum hemen hemen herkezde benzer durumlar mevcut,seenden ricam;

1- içtiğin antidepresanın ismi ve
2-6 seans hacamat yaptırdığından bahsetmişsin yani her bir seansta kaç kupa kan alındı

ben 2 kupa kurek kemiklerime 2 kupa da belime yaptırdım ama pek birşey değişmedi.Hala belim ve sırtım kötü evet 2tane bel fıtığım da mevcut ama prblemin sebebi kas adale spazmı olduğunu söyledi dr um.

Moraller çok kötü,umut yok gibi ama ağrılar olduğu gibi hep aynı yerde :(

Arkadaşım,
geçen kış turan uslu da, 8 seans bu tedaviyi oldum, ardından çokta fazla birşey değişmediğini anlattım , o da her dr un çözüm bulamadıklarında söylediği şeyi söyledi;SENİN Kİ PSİKOLOJİK,PSİKYTRYE GİT...

Şaka gibi çünkü ben zaten 4 yıldır antidepresan kullanıyrm...
Sonrra tekrardan bir pskytrste gittim,o da çaktımı bana yeni birtanesini E le başlayıp R ile biten :KK66:))
37,5 mg la başlayıp 1 sene içinde 15 yekadar çıktığını görünce eee yeter artık dedim ve bırakmaya karar verdim,çünkü mg ları haricinde değişen hiç bir şey yok.

Bu arada 2009 yılından beri bel fıtığım mevcut oda 2011 yılında ters bi hareketle ambulanslık yaptı beni ve o gündür ne oturabiliyorum nede çok ayakta durabiliyorum,şikayetlerim azalan,artan tarzında ama şu bir gerçek ağrısız bir günüm yok ,önceleri nasıldım onu bile hatırlamıyorum derken hopp 4 tanede boyundan fırtladı lanet şey henüz çok sıkıntı vermiyor ama...yaş;29

Bu yaz akapunktur a başladım toplamda 17 seans +2 seans hacamat tedavii gördüm iyiye gidiyrm derken soğukla birlikte yeniden hissettirdi kendini ,kaslarım çok inatçıymış belli bir süre sonra yine gerilip fibrozit lere dönüşüyormuş,yaşadıklarım( bel sırt ve boyunda) önce yanmayla başlıyor,sonra zonklamaya sonra batmaya sonra çekilmeye,kimi zaman da kafasına göre :KK66:)))

Haftaya bir de PRP ye başlıycaz bu konu da fayda gören oldu mu???
Allah yardimcin olsun,gercekten
Canım forumu baştan sona okudum hemen hemen herkezde benzer durumlar mevcut,seenden ricam;

1- içtiğin antidepresanın ismi ve
2-6 seans hacamat yaptırdığından bahsetmişsin yani her bir seansta kaç kupa kan alındı

ben 2 kupa kurek kemiklerime 2 kupa da belime yaptırdım ama pek birşey değişmedi.Hala belim ve sırtım kötü evet 2tane bel fıtığım da mevcut ama prblemin sebebi kas adale spazmı olduğunu söyledi dr um.

Moraller çok kötü,umut yok gibi ama ağrılar olduğu gibi hep aynı yerde :KK43:
Canim moraller kotu olmasin lutfen yoksa bizi hicbirsey kurtaramaz bu hastaliktan..
antideprasanim g.baslayan baltayla biten..galiba ilac ismi yazmak yasak ondan tamamini yazmiyorum ilacin ismini...
ben memnunum cok fazla yorgunlugum ve her turlu psikolojik sikintilarim hamd olsun bitti..
Hacamata gelince dort kupa cok az iyilesmen icin.
ben her seansta sekiz kupa vuruldum neredeyse ve bes seans yaptirdim..lutfen devam et hacamata faydasini goreceksin Allahin izniyle :-D

Canim moraller kotu olmasin lutfen yoksa bizi hicbirsey kurtaramaz bu hastaliktan..
antideprasanim g.baslayan baltayla biten..galiba ilac ismi yazmak yasak ondan tamamini yazmiyorum ilacin ismini...
ben memnunum cok fazla yorgunlugum ve her turlu psikolojik sikintilarim hamd olsun bitti..
ben her seansta sekiz kupa vuruldum neredeyse ve bes seans yaptirdim..lutfen devam et hacamata faydasini goreceksin Allahin izniyle :-D

Bende fibromiyalji agrılarımı yaptırdığım 8 seans hacamatla yok denecek kadar hafiflettim .
Hacamat bir mucize

Hıı anladım benim kupa lar az geldi ozaman.Yalnız şunu da söylemelym hacamat sırasında canım cok acıyo benim dr um çizmiyo deliyo arka arkaya yaklaşık 20,30 delik oluyor sebebi hem iz kalmıyormuş hemde daha derinden alabiliyormuş kanı.Ama canım çok acıyo ağlıyorm zaten işlem sırasında delmeyi bıraktı mı acıda kalmıyor seninki dee bu kadar cok acıtıyr muydu?yada bu nun için önerebilecegn bırsey var mı canım?sen bu hapı ne kadar kullandın?

cvpladıgın için çok teşekkür ederim yalnız olmadıgını blmek bile güven veriyor,ama gerçekten çok kötü bir durum bu ya...

canım birde yanlışlık oldu sanırım ilaç C yle başlıyo BALTAyla bitiyor dimi? sen Gile başlıyor demişsin de,çünkü google da aratırken C yle başlayan çıkıyor ;)Peki bu ilacı kullanırken herhangi bir zararını gördün mü yan etkisi falan oldu mu hiç?toplam ne kadar süre kullandın?

Hayırlı geceler...

canım birde yanlışlık oldu sanırım ilaç C yle başlıyo BALTAyla bitiyor dimi? sen Gile başlıyor demişsin de,çünkü google da aratırken C yle başlayan çıkıyor :KK66:Peki bu ilacı kullanırken herhangi bir zararını gördün mü yan etkisi falan oldu mu hiç?toplam ne kadar süre kullandın?Bana 2 yıl önce konulan teşhis karışık anksiyete ve depresif bozukluktu bunn için e ile başlayan or ile biten ilacı kullanmıştım ama pekte işe yaramadı bir yıl kullandıktan sonra yavaş yavaş bıraktım ama çok fazla yoksunluk hissetmiştim o dönemde :(

Hayırlı geceler...

Her tarafım ağrıyor”
“Gece yeteri kadar uyumama rağmen sabahları hiç uyumamış gibi kalkıyorum”, “Yorgunluktan kırılıyorum, hiçbir iş yapamıyorum”
Bu yakınmalar yumuşak doku romatizması (fibromiyalji) olan hastalarda en sık dile getirilen yakınmalardır.
Fibromiyalji yaygın kas, iskelet sistemi ağrısı, yorgunluk, uyku bozukluğu bulguları olan kronik, karmaşık bir ağrı sendromudur.

Fibromiyalji tek başına bir hastalık olabileceği gibi başka hastalıklara da eşlik edebilir. Nüfusun ortalama %5’inde fibromiyalji görülür, genellikle 20-50 yaşları arasında rastlanır. Hastaların önemli bir kısmı kadındır.

Hastalığın nedeni:
Fibromiyalji hastalığının nedeni tam açıklanamamakla beraber, belirtilere yol açan bozukluğun merkezi sinir sisteminden kaynaklandığı düşünülmektedir. Genetik faktörler de önemlidir, aile öyküsü olanlarda fibromiyalji görülme sıklığı daha fazladır.

Hastalığın bulguları:
*Ağrı:
Yaygın ağrı en sık yakınmadır. Hastalar ağrılarını tanımlamada ve ağrı yerini tarif etmede zorluk çekerler. Daha çok boyun, sırt ve bel bölgesinde yaygın ağrıdan yakınırlar. Kol ve bacaklarda da ağrı olabilir. Ellerde ağrı ve şişlikten yakınmalarına karşın, gerçek bir eklem tutulumu yoktur.

*Yorgunluk: Önemli bir yakınma olup hastanın günlük yaşamını etkileyebilir. Hasta bunu sıklıkla “tüm enerjisinin kaybolduğu” şeklinde ifade eder. Genellikle sabah yataktan yorgun kalkar.

*Uyku bozuklukları: Hasta uykuya dalamadığından veya sık uyandığından yakınabilir. Bazen de uyku süresinin yeterli olmasına karşın uyku dinlendirici olmayabilir ya da hasta hiç uyumadığı hissi ile uyanır.

Bu üç ana bulgu dışında sabah tutukluğu, konsantrasyon ve bellek bozukluğu, irritabl barsak (karın ağrısı, ishal,kabızlık), irritabl mesane (sık idrara gitme), çene ekleminde ağrı, baş ağrısı, göz ve ağız kuruluğu, el ve ayaklarda uyuşma, huzursuz bacak sendromu, aşırı terleme gibi hastalığa eşlik edebilen başka belirtiler de mevcuttur, ancak bunların hepsi her olguda gözlenmeyebilir.

Etkileyen faktörler:
Hastalar yakınmalarının psikolojik stress, hava değişimleri, soğuk veya rutubet ile arttığını ifade ederler. Soğuğa karşı aşırı bir hassasiyet vardır. Belli bir pozisyonda uzun süreli çalışma (özellikle kollar ve omuzların uzun süre sabit durması gibi) da yakınmaları arttırabilir. Bilgisayar ve daktilo gibi aletlerle çalışanlarda daha sıktır. Uzun süreli oturma, ayakta durma, stress, uzun süreli yazı yazma, araba kullanma, telefonla konuşma, soğuğa maruz kalma, eğilerek çalışma ve ağır kaldırma, kolların gergin pozisyonda çalışma yüzeyinde bulunması gibi çalışma koşulları fibromiyalji belirtilerini şiddetlendirebilir. Çalışma ortamında iş arkadaşları veya amirlerle olan gerginliklerin de hastanın yakınmalarının artmasına yol açtığı gözlenmektedir. Çalışma koşulları dışında boşanma, gebelik, ailede hastalık olması, tek başına aşırı sorumluluk yüklenme gibi stress faktörleri de fibromiyaljide belirtileri arttırabilir. Kadınlarda regl döneminde de belirtiler artabilir. Sıcak duş ve banyo, ılık ve kuru hava, tatil, dinlendirici uyku ile belirtiler genellikle hafifler.

Tanı yöntemleri:
Tanı için hastanın yakınmalarının değerlendirilmesi, ağrı tipi, fizik muayene ve eşlik eden bulgular önem taşır. Fizik incelemede yaygın hassasiyet, kasta sicim gibi sertlikler, gergin bandlar, çok sayıda hassas nokta ve tetik noktaların bulunması hastalığı düşündüren pozitif bulgulardır. Tanıda hassa noktaların sayısı önemlidir. Fibromiyalji hastalığında tanı koydurucu özgün bir laboratuar test yoktur. Eşlik eden romatizmal bir hastalık yoksa romatizma testleri de negatiftir. Laboratuar incelemeler daha çok benzer hastalıklardan ayırımda önemlidir.
Ne yazık ki, hastada fibromiyalji tanısı konana kadar genellikle uzun zaman geçmektedir. Fibromiyalji hastaları tanı konana kadar bir çok tıbbi inceleme ve teste tabi tutulurlar. Bu da zaman kaybına ve dolayısıyla hastanın tedavisinin gecikmesine yol açabilir.

Tedavi:

Tedavide her hastalıkta olduğu gibi hastanın hastalığı ile ilgili bilgilendirilmesi ve eğitimi çok önemlidir. Bu yakınmalar ile başvuran hastalara bazen “sinirsel” gibi tanılar konabilir. Hastaya hastalığının “gerçek” olduğunu, ancak şekil bozucu ya da sakat bırakıcı bir hastalık olmadığı anlatılmalıdır. Tedavi uzun sürebilir ve bulgularda belirgin düzelme olana kadar hekimin düzenli takibi gerekebilir.

Fibromiyalji tedavisinde ağrı kesici ilaçlar, antidepresanlar, kas gevşeticiler ve uyku düzenleyici ilaçlar kullanılmaktadır. Uzman hekim tarafından uygulanan tetik nokta enjeksiyonları fibromiyaljide oldukça etkilidir.
Özellikle hastalığın şiddetlendiği dönemlerde postürün düzeltilmesi, tekrarlayıcı stres faktörlerini azaltmak (örn daktilo ile yazma, uzun süre ile oturma/ayakta durma gibi), uykuyu değerlendirme ve düzenleme önemlidir.

Egzersiz hastalıkta en önemli tedavi ve korunma yöntemidir. Özellikle gevşeme egzersizleri, germe egzersizleri, kardiovasküler kondüsyon programı, yürüyüş, yüzme ve bisiklete binme yararlıdır. Egzersiz tipi ve şiddeti hekim tarafından hastaya göre ayarlanmalıdır. Egzersiz, derin ve yüzeyel ısı ve elektriksel akımlardan oluşan fizik tedavi ağrının ve kas gerginliklerinin azaltılmasında çok etkili yöntemlerdir. Kas gerginliklerinin azaltılmasında masaj ve miyofasyal gevşeme ve basınç teknikleri olumlu etkiler sağlar.

Sevgili Elif sende fibromiyalji nasıl seyir etti mevcut durumun nasıl,iyi akşamlar...

Cok ozur dilerim canim ben sana cevabi detayli yazmistim ama galiba paylasmayi unutmusum...
Hapin ismi senin dedigin gibi "c"yle basliyor.
ben yurtdisinda oldugum icin yazim farkliligi var ondan "g"ile baslayan yazmisim..
hap bana inanilmaz iyi geldi biraz sabir ama zamanla faydasini goreceksn
canım birde yanlışlık oldu sanırım ilaç C yle başlıyo BALTAyla bitiyor dimi? sen Gile başlıyor demişsin de,çünkü google da aratırken C yle başlayan çıkıyor :KK66:Peki bu ilacı kullanırken herhangi bir zararını gördün mü yan etkisi falan oldu mu hiç?toplam ne kadar süre kullandın?

Hayırlı geceler...

Cok ozur dilerim canim ben sana cevabi detayli yazmistim ama galiba paylasmayi unutmusum...
Hapin ismi senin dedigin gibi "c"yle basliyor.
ben yurtdisinda oldugum icin yazim farkliligi var ondan "g"ile baslayan yazmisim..
hap bana inanilmaz iyi geldi biraz sabir ama zamanla faydasini goreceksn

Dünden bu yana ağrılarım artı belimde her an tutulacakmışım gibi belimde iğne batması gibi oluyor,çok korkuyorm yıne aynı şeyler olacak diye,regl dönemime girdim belkide bu sıkıntılar bundan dolayı bilemiyorum kas gevşeltci ve ağrı kesici içmeye başladım bende,prp ye de henüz başlamadım gelişmeleri burdan yazacağım belki bende birilerine faydalı olabilirim.Cvbn için çok saol canım hayırlı akşamlar...

Dünden bu yana ağrılarım artı belimde her an tutulacakmışım gibi belimde iğne batması gibi oluyor,çok korkuyorm yıne aynı şeyler olacak diye,regl dönemime girdim belkide bu sıkıntılar bundan dolayı bilemiyorum kas gevşeltci ve ağrı kesici içmeye başladım bende,prp ye de henüz başlamadım gelişmeleri burdan yazacağım belki bende birilerine faydalı olabilirim.Cvbn için çok saol canım hayırlı akşamlar...
Ah o adet donemleri yokmu !!! Benim adetimden bir hafta once agrim sizim artmaya baslardi ve daha sinirli ve tahammulsuz olurdum ama hapla birlikte minumuma indi adet oncesi rahatsizliklarim..
Bilmiyorum sana birsey daha demek istiyorum nasil karsilarsin bu yazacagimi??
Ben bir sise suyun icine devamli olarak okuyorum ve o suyu iciyorum eger denemek istersen detayli yazarim...
Zaten bana hapin bu kadar iyi gelmeside dualarla birlikte kullanmamdan dolayi bence...
Ben senin bahsettigin PRP yi bilmiyorum ama Rabbim yardim etsin insaAllah iyileceksin...hayirli uykular

Ah o adet donemleri yokmu !!! Benim adetimden bir hafta once agrim sizim artmaya baslardi ve daha sinirli ve tahammulsuz olurdum ama hapla birlikte minumuma indi adet oncesi rahatsizliklarim..
Bilmiyorum sana birsey daha demek istiyorum nasil karsilarsin bu yazacagimi??
Ben bir sise suyun icine devamli olarak okuyorum ve o suyu iciyorum eger denemek istersen detayli yazarim...
Zaten bana hapin bu kadar iyi gelmeside dualarla birlikte kullanmamdan dolayi bence...
Ben senin bahsettigin PRP yi bilmiyorum ama Rabbim yardim etsin insaAllah iyileceksin...hayirli uykular

Aslında tam da ihtiyacım olan şey o sanırım çünkü bir çok şey deneyip hala devam eden sıkıntılarımın yüzünden artık isyan ve sorgulama noktasına geldim;bunca şey yapmama rağmen niye bana hala cvp gelmiyor,yada neyin tekamülünü veremiyorum diye,lütfen benimle paylaşır mısın o duayı?Hiç geçmiyecek gibi 3adım ilerliyorum 5 adım geri gidiyorum gibi,kabus gibi eve mahkum kaldım çünkü mağlum havalar burda çok soğuk.Sen de Belçika da yaşıyorsun orasıda oldukça soğuk bir memleket ve buna rağmen çok iyisin bu harika inşallah hiç görmemiş gibi olursun (arkadaşlarım hep böyle derler bana )Bizim de yaza kadar Almanya ya gelme ihtimalimiz var ordaki arkadaşımız yanına çağrıyor eşim ve beni ve inan buna bile cesaretim yok çünkü orasıda çok soğuk :)))) ve eğer iyileşemezsem nasıl giderim diye de endişelerim var tedavime orda devam edebilir miyim bilmiyorum?

Prp,vücudundan alınan 3,4 tüp kanın trombositlerine ayrıştırılıp(kanımızın en iyi kısmını)vücudumuzda hasarlı bölgelere enjekte edilmesi,bir nevi kök hücre tedavisi gibi ama tam açıklaması değil tabi.Benimde bu işlem omurgamda ki kaslarıma enjekte edilecek ki ordaki oksijensiz ve spazımlı kaslarım tekrar eski haline gelebilsin ,2 gün arayla 4 seans yapılacak mış fayda görürmüyüm bilmiyorum ama zararı da olacağını düşünmüyorum.Nette araştırırsan daha detaylı bilgi edinebilirsin canım.

Sende fibromiyalji ile birlikte mevcut başka rahatsızlığın var mıydı?Fıtık,düzleşme vs gibi?Şimdi nasılsın ara arada olsa sıkıntıların devam ediyor mu?Bir de daha önce de sormuştum gözden kaçırmış olabilirsin canım,hacamat ı hangi noktalara yaptırdın biraz daha detaylı anlatırsan çok sevnrm,bana önce kupa çekiliyor eğer o nokta kupa sırasında morarıyorsa kırmızılıkla birlikte tıkalı bölege olduğunu gösteriyormuş ve bu bölgeye yapılıyor hacamat ama dediğim gibi yalnız 4 kupa kan alındı,ama çok acıyor canım ağlıyorum resmen bunu da başka nasıl telafi edebilirm bilmiyorum uyuşturucu kremlerle falan.

Neyse çok uzattım ama iyi geliyor senle yazışmak ,en kısa zamanda duayı bekliyorum canım,mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle,hoşçakal...

Aslında tam da ihtiyacım olan şey o sanırım çünkü bir çok şey deneyip hala devam eden sıkıntılarımın yüzünden artık isyan ve sorgulama noktasına geldim;bunca şey yapmama rağmen niye bana hala cvp gelmiyor,yada neyin tekamülünü veremiyorum diye,lütfen benimle paylaşır mısın o duayı?Hiç geçmiyecek gibi 3adım ilerliyorum 5 adım geri gidiyorum gibi,kabus gibi eve mahkum kaldım çünkü mağlum havalar burda çok soğuk.Sen de Belçika da yaşıyorsun orasıda oldukça soğuk bir memleket ve buna rağmen çok iyisin bu harika inşallah hiç görmemiş gibi olursun (arkadaşlarım hep böyle derler bana )Bizim de yaza kadar Almanya ya gelme ihtimalimiz var ordaki arkadaşımız yanına çağrıyor eşim ve beni ve inan buna bile cesaretim yok çünkü orasıda çok soğuk :)))) ve eğer iyileşemezsem nasıl giderim diye de endişelerim var tedavime orda devam edebilir miyim bilmiyorum?

Prp,vücudundan alınan 3,4 tüp kanın trombositlerine ayrıştırılıp(kanımızın en iyi kısmını)vücudumuzda hasarlı bölgelere enjekte edilmesi,bir nevi kök hücre tedavisi gibi ama tam açıklaması değil tabi.Benimde bu işlem omurgamda ki kaslarıma enjekte edilecek ki ordaki oksijensiz ve spazımlı kaslarım tekrar eski haline gelebilsin ,2 gün arayla 4 seans yapılacak mış fayda görürmüyüm bilmiyorum ama zararı da olacağını düşünmüyorum.Nette araştırırsan daha detaylı bilgi edinebilirsin canım.

Sende fibromiyalji ile birlikte mevcut başka rahatsızlığın var mıydı?Fıtık,düzleşme vs gibi?Şimdi nasılsın ara arada olsa sıkıntıların devam ediyor mu?Bir de daha önce de sormuştum gözden kaçırmış olabilirsin canım,hacamat ı hangi noktalara yaptırdın biraz daha detaylı anlatırsan çok sevnrm,bana önce kupa çekiliyor eğer o nokta kupa sırasında morarıyorsa kırmızılıkla birlikte tıkalı bölege olduğunu gösteriyormuş ve bu bölgeye yapılıyor hacamat ama dediğim gibi yalnız 4 kupa kan alındı,ama çok acıyor canım ağlıyorum resmen bunu da başka nasıl telafi edebilirm bilmiyorum uyuşturucu kremlerle falan.

Neyse çok uzattım ama iyi geliyor senle yazışmak ,en kısa zamanda duayı bekliyorum canım,mutlu bir hafta geçirmen dileğiyle,hoşçakal...

Selamun aleykum canim
havalar belcikada genelde soguktur,bakarsin yazin bile soguktan donarsin gunesi gokyuzunde gormek hele kislari zordur karanlik ve bogucu bir havasi var cogunluk Avrupa ulkelerinin...
Buradaki insanlarda sicaklik az oldugu icin, kemik erimesi,romatizma, D vitamini eksikligi gibi rahatsizliklari yasarlar....
Bende de Dvitamini eksikligi ve kronik sinuzit var birde Fibromiyalji olunca cook zor oluyor nasip olursa 19 Ocakta sinuzit ameliyati olcam cunki iltihap kulagima kadar atmis agri sizim bi okadar...
Sana dua konusunda ilk yazacagim sey guzel bir abdest al,ve bir sise suyun icerisine Once niyet et" Rabbim senden sifa bekliyorum okudugum bu sureler hurmetine bedenime guc ve saglik ver Ruhumu huzura kavustur Sana inaniyor ve guveniyorum" de
Yasin suresinin ilk sayfasini 7defa oku ve her defasinsa suya ufle en son 7.birlikte yasini tum bitir.
Arkasindan 3defa olmak uzere ihlas,Fatiha,Ayetel Kursi,Nas,Felak,Kafirun,ve Insirah surelerini oku suya ufle... bu suyu herzaman besmele cekip ic ve inancini kaybetme...
Ikinci olarakta ,netten Bakara suresini dinle lutfen evinin kapilarini ac heryere ses ulassin..
bunu devamli olarak bir hafta boyunca yap suyu ve bakara suresini..

Selamun aleykum canim
havalar belcikada genelde soguktur,bakarsin yazin bile soguktan donarsin gunesi gokyuzunde gormek hele kislari zordur karanlik ve bogucu bir havasi var cogunluk Avrupa ulkelerinin...
Buradaki insanlarda sicaklik az oldugu icin, kemik erimesi,romatizma, D vitamini eksikligi gibi rahatsizliklari yasarlar....
Bende de Dvitamini eksikligi ve kronik sinuzit var birde Fibromiyalji olunca cook zor oluyor nasip olursa 19 Ocakta sinuzit ameliyati olcam cunki iltihap kulagima kadar atmis agri sizim bi okadar...
Sana dua konusunda ilk yazacagim sey guzel bir abdest al,ve bir sise suyun icerisine Once niyet et" Rabbim senden sifa bekliyorum okudugum bu sureler hurmetine bedenime guc ve saglik ver Ruhumu huzura kavustur Sana inaniyor ve guveniyorum" de
Yasin suresinin ilk sayfasini 7defa oku ve her defasinsa suya ufle en son 7.birlikte yasini tum bitir.
Arkasindan 3defa olmak uzere ihlas,Fatiha,Ayetel Kursi,Nas,Felak,Kafirun,ve Insirah surelerini oku suya ufle... bu suyu herzaman besmele cekip ic ve inancini kaybetme...
Ikinci olarakta ,netten Bakara suresini dinle lutfen evinin kapilarini ac heryere ses ulassin..
bunu devamli olarak bir hafta boyunca yap suyu ve bakara suresini..[/QUOT

aleyküm selam canım çok teşekkür edrm,çok geçmiş olsun inşallah o rahatsızlıklarında biran önce geçer,duaları da bir an önce okumaya başlycm bu arada nörolog arkadaşla görüştüm c ile başlayan ilaçla ilgili 60mg la başlayabileceğimi söyledi.

aleyküm selam canım çok teşekkür edrm,çok geçmiş olsun inşallah o rahatsızlıklarında biran önce geçer,duaları da bir an önce okumaya başlycm bu arada nörolog arkadaşla görüştüm c ile başlayan ilaçla ilgili 60mg la başlayabileceğimi söyledi.

Selamun aleykum canim
bunu devamli olarak bir hafta boyunca yap suyu ve bakara suresini..

Hacamatla ilgili olarak ben en cok boyun bolgeme omuzlarima ve belime yaptirdim inan kan degil resmen et parcasi gibi kati kan doluyordu kupalarin icine,zaten en cokta bas donmesi kurek kemigi agrisi cekiyordum
simdi sabahlari ister istemez vucudumda bir sertlik var ama inan hic birsey degil bu yasadiklarimin yaninda cok cok iyiyim simdi dualarimi hic kesmiyorum Rabbime inancim sonsuz bitecek bu hastalik sende boyle dusun
Ilacada sakin 60mg direk baslama once 30mg la basla opuyorum seni,bende senin gibiydim 6ay once ama simdi cok farkliyim cocuklarim esim mutlular hele de hergun hergun seviniyorum..sanada diyorumki sana hastaigi kabullenme ne olur

peki hacamat acısı için yaptığın bir şey var mıydı?ok 30mg başlycam ,birde hergün yeni suya mı okuycam o duaları sonra ki günde yeni su ve aynı dualar ve 1 hafta boyunca devam edilecek yanlış anlamadım dimi canım.eşime sabrından ve anlayşndan dolayı tekrar aşık oldum ama yine de nafile o coşkuyla sarılayım öpeyim istiyorum ama yapamıyorum çünkü hep belim ağrıyorrr :) inşallah bende senin gibi 6 aya kalmaz iyileşirim...

Back