- 11 Eylül 2014
- 52
- 31
- 18
Lutfen umutsuz olma daha bugun bir fibromiyaljili kadinla tanistim ve size yemin ediyorum yataktan cikamaz haldeymis ama inanc ve umutla ve tabiki HACAMATLA suan cok iyiyim dedi cok sevindim cunki bende neredeyse o durumdaydim hamd olsun bugunume.hacamata basla ve antiedepresan al sonu baltayla biten fibromiyaljide cok faydasi var..herkese merhaba...
32 yaşındayım, 3 yıldır evliyim, çocuğum yok, yapmayı düşünemiyorum bile... ;(
Çok güzel ve keyifli bir konu için burada dertleşmek yada sevincimi paylaşmak isterdim ama maalesef ki bende sizler veya yakınlarınız gibi kas romatizması, fibromiyalji hastasıyım...
Hastalığın nasıl başladığı, ne kadar sürdüğü, nasıl teşhis konduğu, hangi doktorlara gittiğim, neler yaşadığım konusunda pek birşey yazmak istemiyorum çünkü biliyorum ki şuana kadar yazılanların çoğunu yaşadım, yaşadınız...
Okudukça hem sizler için hem kendim için ister istemez üzülüyorum... ;(
Umarım hem bizler hem diğer tüm hastalar en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...
Hangi aşamada olduğumdan bahsetmek isterim...
Yaklaşık 1 ay kadar önce kuru iğne tedavisine başladım, İzmir'de oturuyorum, 3 hafta aralarla İstanbul'da Serdar Saraç'ta tedavi görüyorum...
Bu süreçten geçmiş yada yaşıyor olan arkadaşlar varsa yaşadıklarını paylaşabilirlerse sevinirim...
2 gun önce olduğum tedavi ile birlikte toplam 3 seans oldu, fakat bende hiçbir değişiklik yok...
5 seans planladığını iletti doktorum, kalan 2 seanslada birşey olabileceğini düşünmüyorum...
O kadar çok doktor o adar farklı tedaviler denedimki, bu gitmeye ve tedavi olmaya karar vereceğim son doktor olmasına karar vermiştim, eğer bir faydasını göremezsem artık yapabileceğim birşey kalmıyor, ne yaparım bilemiyorum...
Serdar Saraç Hoca'da kuru iğne tedavisi olmuş yada tedaviye yeni başlamış, benim gibi başta bir etki görmeyip sonradan iyileşen kimse var mı acaba?... Yada başından beri iyileşme kateden, memnun kalan kimse?...
Yaşadığınız süreci paylaşabilirseniz çok sevinirim...
Belki diğer mesajlarda belirttiniz ancak baştada dediğim gibi yaşadıklarınızı okumak beni gerçekten derinden sarsıyor, her defasında yeniden yeniden hatırlamak, unutamamak çok kötü...
Çok mutsuz ve çok umutsuzum...
Şimdiden teşekkür ederim...
Acil şifalar...
benim bir akrabam kuru igne tedavisi oluyor yillardir alti ay iyiyim diyor igneden sonra.