Merhaba
Bana fibromiyalji teşhisi koymadı doktor ama ben ondan şupheleniyorum.
Benim kalçalarımda ozellikle sagda bastırınca acıma hissi var sanki igne olmuşum ya da bir yere vurmuşum da zedelenmiş gibi. Her gun olmuyor ama bazen oluyor geçiyor. Bir de kalça bacak birleşimimde surekli çıtlama oluyor hareketime baglı olarak.
Sabahları kaltıgımda da 10-15 dakika suren bir tutukluk da oluyor bel bolgemde.
Kalça ve bel mr ı cekildi kan testleri yapıldı hiçbişey çıkmadı.
İlaç da almıyorum hiç doktor voltaren yazmıştı aylar once 1 hafta kullandım faydası olmadı.
3 senedir deliksiz uyku yok hareketli bir oglum var 1 sene once işimden ayrıldım isteyerek bu agrılar daha sonra başladı. Yaklaşık 8 aydır var pilates yaptım işe yaramadı yuzuyorum o da işe yaramadı. Dayanılmaz agrılar degil ama nedeni belirsiz garip bir durum.
Sizce fibromiyalji olabilir mi ki?
kimseden cvp yok mu :) ?
teşekkür ederim cnmfibromiyaljik olabilirsin en iyi anlamak için doktora gitmelisin 18 nokta var eğer 18 noktada da hemen hemen ağrı oluyorsa teşhisin konmuş olur. Geçmiş olsun.
benimde hayatımda yaşadığım en çaresiz kaldığım hastalık fm... hiç kimse derdime derman olamıyor ne olur bana da çözüm yolu söyleyin elimin artık göğsümde olmasını istemiyorum. omzumda olmasını istemiyorum. o kadar güzel giden evliliğimin yaşantımın arkasından böyle birşey istemiyorum. ne olur bana da çöüzm yolu bulun
sevgili arkadaşlar bende 13 yıldır fm liyim.bundan 2 ay önce çörekotu yağı kullanmaya başladım.Hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre ağrılarımdan kurtuldum.Sizlerede tavsiye ederim.Hiç bişey kaybetmezsiniz kullanmaktan...Hem çörekotu yağının ölümden başka herşeye çaresi vardır.
sağlıklı günler dilerim.....
merhaba hatioz,
ben çörekotu yağını dizlerimdeki rahatsızlıktan dolayı kullanmaya başlamıştım fakat gördümki bel ve sırt ağrılarıma çok iyi geldi.Soğuk sıkım çörekotu yağını aç karnına sabah akşam 1 çay kaşığı olarak kullandım.( tahta kaşık ile ) şuan 1 şişe bitmek üzere.tavsiye ederim denemekte fayda var.....
merhaba hatioz,
ben çörekotu yağını dizlerimdeki rahatsızlıktan dolayı kullanmaya başlamıştım fakat gördümki bel ve sırt ağrılarıma çok iyi geldi.Soğuk sıkım çörekotu yağını aç karnına sabah akşam 1 çay kaşığı olarak kullandım.( tahta kaşık ile ) şuan 1 şişe bitmek üzere.tavsiye ederim denemekte fayda var.....
Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
Mine hanım merhaba,
Ben de FM hastalığından muzdaribim 10 yıldır.Araştırma yaparken bu siteyi farkettim ve üye oldum.Yukarıda yazdığınız cevap beni umutlandırdı.Nasıl kurtulduğunuzu bana da yazarsanız çok memnun olurum.Şimdiden teşekkür ederim.
Sağlıklı günler.
Mine sen in profiline girip yazdigi cevaplari okursaniz gorursunuz maras akupuntur da tedavi olmus
Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?