• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji, hep beraber dertleşelim, paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tesekkurler..yanliz bi cok yerde akupunturun gecici fayda sagladigini okudum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hastaliginizin ilerlemesine boyutuna gore degisiyor mine hanim tamamen iyilesmis bende tedavi gordugum zamanlar rahattim ama sonra stres oldugumda tekrarladigini fark ettim ama eskiden surekli agrim olurdu

Hastaliginizin ilerlemesine boyutuna gore degisiyor mine hanim tamamen iyilesmis bende tedavi gordugum zamanlar rahattim ama sonra stres oldugumda tekrarladigini fark ettim ama eskiden surekli agrim olurdu

Bende de yillardir vardi ama ufak tefek gecici agrilar seklindeydi bu sene cok stresli bir sene geciriyorum ondan sanirim. Hamilelik sonrasi Dizlerimde kikirdak yumusamasi cikti buna cok canim sikildi.cunku hareketlerim cok kisitlandi:(sonra hersey basladi.. sirtim belim kalca kemigim..bas donmesi vucudumun her yerinde karincalanma,ve bacaklarimda kas agrilarim oluyo.topaklanma gibi..ve yan yattigimda kalcamda sizlama oluyo bu da ondan miki.ha bi de kollarimda cansizlik ve agri oluyo. Bunlarin hepsi fibromiyaljiden mi.. Bi de bir ayak bilegim yururken aciyo:(( allahim herkese sifa versin.her seyin basi saglik.

Bende de yillardir vardi ama ufak tefek gecici agrilar seklindeydi bu sene cok stresli bir sene geciriyorum ondan sanirim. Hamilelik sonrasi Dizlerimde kikirdak yumusamasi cikti buna cok canim sikildi.cunku hareketlerim cok kisitlandi:(sonra hersey basladi.. sirtim belim kalca kemigim..bas donmesi vucudumun her yerinde karincalanma,ve bacaklarimda kas agrilarim oluyo.topaklanma gibi..ve yan yattigimda kalcamda sizlama oluyo bu da ondan miki.ha bi de kollarimda cansizlik ve agri oluyo. Bunlarin hepsi fibromiyaljiden mi.. Bi de bir ayak bilegim yururken aciyo:(( allahim herkese sifa versin.her seyin basi saglik.

Gecmis olsun benimde hemen hemen ayni ama ben sol kurek kemigi agrimdan cildiriyordum simdi kendimi kasinca agriyor evet fibromiyolji

Gecmis olsun benimde hemen hemen ayni ama ben sol kurek kemigi agrimdan cildiriyordum simdi kendimi kasinca agriyor evet fibromiyolji

Benimde bi kac kez oldu.sicak su torbasi yap kurek kemiginin altina koy yat.bi kac kez yap gecer.gecmis olsun.

Tesekkur ederim deniycem birde ben hep masaj yaptirmak istiyorum

Bende istiyorum ama yapan yok:) ben simdiye kadar hep kurak iklimi olan yerlerdeydim. Bu yil karadenize geldik.doktor nemli ikliminde arttirabilecegini soyledi.senin oldugn iklim nedir.

Bende istiyorum ama yapan yok:) ben simdiye kadar hep kurak iklimi olan yerlerdeydim. Bu yil karadenize geldik.doktor nemli ikliminde arttirabilecegini soyledi.senin oldugn iklim nedir.

Ben bir yil cok nemli bir yerde kaldim yataktan cikamiyordum
. simdi kuru yerdeyim hava yagmurlu ilunca artiyor ruh halim kotuyse strese girmissem agrilar delirtiyor sol tarafim sertlesiyor ancak iyi bir masajla aciliyor ben doktora hacemat da yaptirdim arastir bak onun fibromiyaljiyi tedavi etme ozelligi var ama benumki nerdeyse 20 senelik hastalik sadece 2 aylik rahatlama sagliyor

. simdi kuru yerdeyim hava yagmurlu ilunca artiyor ruh halim kotuyse strese girmissem agrilar delirtiyor sol tarafim sertlesiyor ancak iyi bir masajla aciliyor ben doktora hacemat da yaptirdim arastir bak onun fibromiyaljiyi tedavi etme ozelligi var ama benumki nerdeyse 20 senelik hastalik sadece 2 aylik rahatlama sagliyor
Bi kac ay once yaptirdim gecici rahatlatti.
Benim sag bacagimin ust arasi,cati kemigi diyolar heralde orasi agriyo ve yan yatip bacagimi kaldirdigimda bacak koku agriyo.oturup bacagimi zor aciyorum buda mi ondan yoksa kalca eklemimde bir problem mi var.one dogru egildigim de de kalcam agriyo.

Merhaba,
Siz ismail maras a akupuntur yaptirmisdiniz sanirim.Agrilariniza etkisi oldu mu?

Merhaba,
Siz ismail maras a akupuntur yaptirmisdiniz sanirim.Agrilariniza etkisi oldu mu?
Once yuzde seksen Agrilarim gecti dunyalar benim oldu hatta hemen burada paylastim cunku yillardir mine hanimdan cevap bekleyenler vardi zaman gectikce stres ruzgarda kalmayla agrilarim tekrar hortladi. Burda paylastigima pisman oldum ama herkesde gecici etki yapmiyordur ben agir hastayim simdi de psikiyatristime umut bagladim. Rabbim herkese sifa. Versin

Once yuzde seksen Agrilarim gecti dunyalar benim oldu hatta hemen burada paylastim cunku yillardir mine hanimdan cevap bekleyenler vardi zaman gectikce stres ruzgarda kalmayla agrilarim tekrar hortladi. Burda paylastigima pisman oldum ama herkesde gecici etki yapmiyordur ben agir hastayim simdi de psikiyatristime umut bagladim. Rabbim herkese sifa. Versin

Tesekkur ederim cevabiniz icin.agrilarin tekrar geri gelmesine uzuldum.Allah herkese sifa versin insallah.

Rahatliyalim gevseyelim biz kastikca gercekten kasiliyoruz....tamam bu hastalik var bizde ama elimizden geldikce costurmayalim..relax relax relax kalbime işlesin, hepimizinkine İNSALLAH

Merhaba vesra bugun bende kullanmaya basliycam insAllah iy gelir herseyi denedim faydasi yok bel fitigi da basladi fizk tedavi biise yaramadi agrilardan cildirmak uzereyim agriyor batiyor huzursuz ediyor beni kimse anlamiyor halimden hep hastasin die konusuyorlar napayim gecmej bilmiyor agrilarim heleki hava sogukken iiyce kotu oluyorm Rabbim yardimcimz olsn cekmeyen anlamaz halimizi Allah kimseye cektirmesin

merhaba ravz4

çörek otu yağını kullanmaya başladın mı ? merak ettim faydasını gördün mü diye....ben devam ediyorum ve çok memnunum..İstiyorumki diğer fmli arkadaşlarım da hastalığına çare bulsun yada bir nebze de olsa rahatlasınlar tek amacım bu...çok geçmiş olsun..

Merhaba cnm henuz basliyamadim kullanmaya ama en kisa zamanda basliycam insAllah sen nsl uyguluyorsun ¿

Merhaba cnm henuz basliyamadim kullanmaya ama en kisa zamanda basliycam insAllah sen nsl uyguluyorsun ¿

Slm bende 2 haftadir sabahlari corek otunun kendisini aksamlarida yagini kullanmaya basladim.insallah faydasini gorurum.burada da payladirim..

tedavi konusunda bana da yardımcı olur musunuz? Tşk.

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun...
Soğuk sıkım çörekotu yağını aç karnına sabah akşam 1 çay kaşığı olarak kullandım.( tahta kaşık ile ) şuan 2. şişe bitmek üzere.tavsiye ederim denemekte fayda var.....

Arkadaslar.ben diz agrim icin yaptigim bacak egzersizlerine bir kac gun ara verdim ve bacaklarimdaki kas agrikarim gecti egzersize tekrar basladim agrilar geri geldi. Acaba Fm kas zayifligina mi sebep oluyo.bacak kasi agrisi ceken var mi.Ben cocuk ta emziriyorum acaba bunun da etkisi oluyomu. Lutfen yardim.../

Back