Arkadaşlar bende 2 sene çektim bu ağrıları.Ama Emekli oldum:) Sevgili doktorcuğum sayesinde.Bana biraz pahalıya mal oldu ama ağrılarım geçti ya şükür.Buna ençok eşim sevindi zavallı yıllardır mızmızlığımdan bıkmıştı.
hacamatı bende yaptırmak istiyorum kaç defa yapılıyor ve nasıl oluyor cnm.. özelime yazarmısın...?
1 aydır ağrılarım müthiş derecede arttı ve bende artık çok yoruldum bu rahatsızlıktan...bel ve altında ağrılar var ve hayat kalitemi çok düşürdü.arkadaşlar lütfen fayda gördüğünüz birşey olursa mutlaka paylaşın ...
merhaba,bende yıllardır fibromiyalji,bel fıtığı ve menisküs dertleriyle uğraştım belimden ve dizlerimden ameliyat oldum ama çareyi hacamatta buldum ve bende hacamat yapıyorum istanbulda oturuyorum bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak isterim bu arada eşim fizik tedavi uzmanı ama ben illa HACAMAT diyorum,hacamattan önce çok paralarım gitti kim ne dediyse yaptım kortizonlar ağrılarımı geçirmiyordu çok şükür o deli ağrılarımdan kurtuldum...özelime mesaj atabilirsiniz...
hepinize merhabalar
ben çok fayda gördüğüm için tekrar yazmak istedim umarım bu ağrılardan herkes kurtulur
yaklaşık üç sene önce başlayan ağrılardan uykusuzluktan ve mide şikayetlerinden kuru iğne sayesinde kurtulmuş ve burda yazmıştım. bu sene haziran ayında bu kez sağ tarafımda ağrılar başladı kürek kemiklerimde omuzumda .cok şiddetli reflü sorunu yaşadım endoskopi yapıldı ilaç başlandı ağrı için fizik tedavi kas gevşetici iğneler v.s . hiçbirinin faydası olmadı daha önce kuru iğne tedavisi yaptırdığım dr. yurtdışındaydı. iki ay çektim. oruç tutamadım. psikolojim çok bozuldu.
sonra doktoruma ulaştım tekrar üç seans iğne oldum gerçekten dünya varmış dedim .ağrılarımgecti sayılır uykum düzeldi midemde cok rahatladı. umarım herkes iyileşir. bu hastalık insanın yaşam kalitesini çok düşürüyor çünkü
bende kuru iğne tedavisi yaptırmaya karar verdim siz hangi doktorda tedavi oldunuz acaba geçmiş olsun
Merhaba
Bana fibromiyalji teşhisi koymadı doktor ama ben ondan şupheleniyorum.
Benim kalçalarımda ozellikle sagda bastırınca acıma hissi var sanki igne olmuşum ya da bir yere vurmuşum da zedelenmiş gibi. Her gun olmuyor ama bazen oluyor geçiyor. Bir de kalça bacak birleşimimde surekli çıtlama oluyor hareketime baglı olarak.
Sabahları kaltıgımda da 10-15 dakika suren bir tutukluk da oluyor bel bolgemde.
Kalça ve bel mr ı cekildi kan testleri yapıldı hiçbişey çıkmadı.
İlaç da almıyorum hiç doktor voltaren yazmıştı aylar once 1 hafta kullandım faydası olmadı.
3 senedir deliksiz uyku yok hareketli bir oglum var 1 sene once işimden ayrıldım isteyerek bu agrılar daha sonra başladı. Yaklaşık 8 aydır var pilates yaptım işe yaramadı yuzuyorum o da işe yaramadı. Dayanılmaz agrılar degil ama nedeni belirsiz garip bir durum.
Sizce fibromiyalji olabilir mi ki?
fibromiyalji veya miyofasial ağrı sendromu olabilir iyi bir fizik tedavi uzmanı bunun teşhisini koyar .benziyor
Ben de fizik tedavi profesorune gittim ama oyle bir teşhis koymadı. Birden çok noktada olurmuş fibromiyaljide agrılar
Bende sadece kalça bolumunde.. Anlamadım valla nedir psikolojik herhalde
sadece belli noktalarda ağrılarınız olduğu için miyafasial ağrı olabilir dedim fibromiyalji daha yaygın olur ve tedavisi daha zordur maalesef her dr teşhis koyamıyor ben en az on dr gezmiştim. cok zor bir hastalık .Serdar bey teşhisi koydu ve kuru iğne yaptı şu an cok rahatım Allaha şukur.. benim ğrılarım en çok kürek kemiklerimdeydi antidepresan vermişlerdi ama hic bir fayda görememiştim
BLUEANGEL ben kuru iğneyi dr. Serdar Saraç a yaptırdım işinde gerçekten cok tecrübeli ve uzman tavsiye ederim Allah şifa versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?