Fevri bir tepki vermek üzereyim

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.
Ya ne yatak odası allah aşkına misafir odası diye bir şey yok mu sizin geldiğiniz yerde.

Eşin mahcup olacak diye neden senin sınırların ihlal ediliyor ki bşr daha sana sormadan evet dememeyi öğrensin mahcup olsun da

Konu sahibi eşinin arkadaşlarını arayıp gelmelerini istemediğini söylediğinde bu defa eşinin sınırlarını ihlal etmiş olacak aynı zamanda insanların gözünde eşini küçük düşürecektir.

Ortada böyle bir şey var demiyorum zaten. Genel olarak benim de hoşuma gitmeyeceğini söyledim konusu geçtiği için. Tanımadığım bir insanın yatak odamda, özel eşyalarımın olduğu odamda kalmasını istemem bu yani. Binbir türlü insan var, bilemem kim ne yapar ne yapmaz. Herkesin kendi düşüncesi, siz ağırlarsınız yatak odanızda bir kere gördüğünüz kişiyi, ben ağırlamam. Bu kadar yani.
Arkadaşım biri sırf öyle dedi diye gelip kimse yatak odasında kalmayacak uyduruyor kafasında inanıp bide ağzına sıç diyor eşinin sizde arkasından koşa koşa yazıyorsunuz

Her yeri vazgeçtim yatak odasını kullanacaklar sizin ozelinizi ihlal edecekler ne yapacaklar Allah bilir yok kardesim aç sıç ağzına eşinin ne cüret sana sormadan misafir kabul ediyor hemde evde sen yokken.

Kadına gaz vermeyi bırakın. Kendi eşiniz arkadaşlarını getirdiğinde bu sert tepkiyi vermeyeceğinize neredeyse eminim.

Ben evin hanımı yokken kalmak istemem başkasının evinde
Ama eşimin arkadaşı gelmiş bir gece eşiyle misafir olacakmış ne var bunda
Arkadaşlık öldü mü yaa

salonda yatarlar serer eşiniz bir çarşaf
İnsanlar sanki çok meraklı başkasının yatak odasında yatmaya🤦‍♀️

Dolduruşa gelip aramayın bence

Noluyor yatak odasını kullanınca orası mahrem bir oda falan değil evin heryerinde sevişiyoruz heryer mahrem o zaman mutfak? Kadını bi salın saçma sapan gazlar vermeyin ev buya ev napabilirler en fazla konu sahibi sende kendi kendini doldurmayı bırak bayram bayram hiç işin yok mu buna kuruluyorsun
yok canım ne yatak odası mevzusu bu. sevmediğim kişiler ben yokken eve gelecek olmasından rahatsız oldum sadece. yapacak bir şey yok artık zaten

Ben kadının özeli diye yazdım sizde benimi beklediniz herhalde nefret kusmak için ben cinselliğin csini anmazken bunu diyorsun bana ters bunlar iyi niyetli olsa bile benden habersiz misafir gelmez gelemez
Ya sen arada sus nolur. Üyeliği aldığından beri yorumların, mesajların, algın cinnet geçirtiyor. Dağdan mı indin mağaradan mı çözemedim. Nerenden çıktı bu yatak odası mevzusu allah aşkına ?

Fevri bir tepki değil. Eşi evde olmayan bir erkekle nasıl kalabiliyor,ne kadar yakın olsa da olmaz yani..... Ben olsam evde kadın yokken kalmaya da çekinirim.

Misafir misafir odasinda ya da koltukta yatar, neden baskasinin yatak odasinda yatsin ki.

Arkadaşım biri sırf öyle dedi diye gelip kimse yatak odasında kalmayacak uyduruyor kafasında inanıp bide ağzına sıç diyor eşinin sizde arkasından koşa koşa yazıyorgercekte

Bende hoşlanmazdım ama kocam zor durumda kalıcağı için birşey demezdim eşimin yakın arkadaşı karısını sevsemde sevmesemde evde olsamda olmasamda bizde kalabilir benim kadar eşiminde evi sonuçta
Ben kadına git yatak odamda kalacakları dedim sana yazmadikca sustukça konuşuyorsun yok kafamda kuruyormusum allahsen yazma alintida yapma ben varsayimla konuştum gece gece sardiniz

Arkadaşım biri sırf öyle dedi diye gelip kimse yatak odasında kalmayacak uyduruyor kafasında inanıp bide ağzına sıç diyor eşinin sizde arkasından koşa koşa yazıyorsunuz
Ben farkındaysanız, “aynen ağzına bilmem ne yap” gibi destekleyici bir yorumda bulunmadım. Empati yaptığımda, bende kimsenin yatak odamda kalmasını istemeyeceğini söyledim bu kadar. Gelen misafir kanepe açılır orada yatar dedim. Bir başkasının yorumuyla alakalı konuşmuyorum. Bir konu açılmış, kendimce fikirlerimi söylüyorum bu kadar.

Benim eşim asla benden habersiz helede evde değilken kimseyi almaz benim huyumu bilir oyuzden rahat olun

O sizin eşiniz ve sizinle uyumlu bir adam, baskısının eşi böyle olmayabilir ve sizin bu sert tavırlarınızı kabul etmeyebilir.

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için, akıl edememiş daha önce böyle bir şey yaşamadığımız için, bazı erkekler maalesef yaşandıkça nasıl tepki vereceğini öğreniyorlar. Bu da kendisine ders oldu.
Oda mevzuları için tartışmak gereksiz, herkesin misafir ağırlama kültürü farklı. Konuyla da ilgisi yok zaten.

Back
X