E
ela
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
bu arada dökülmen durdu mu losyonların ismini verirmisin merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,
ben de bir yıldır demir takviyesi alıyorum. bir yıl önce doktorum vücudumdaki demir deposunun boşaldığını söyleyip demir takviyesi programı uygulamaya başladı. ancak sürekli aynı ilacı vermedi bana. bir demir ilacı bittikten sonra başka bir marka ilaç yazıyor. demir eksikliğinde en etkili yöntemin demir iğnesi olduğunu söyleyip duruyor ama ben iğneden korktuğum için buna hiç yanaşmadım. bu arada doktorum saçlarımın dökülmesinin nedenin de demir eksikliği olduğunu söyledi. aylarca öyle çok saçım döküldü ki anlatamam. ama bir kaç ay üst üste çinko ilacı (zinco) takviyesi aldım. sanırım 400 mg civarındaydı haplar. ilacın kutusu bitince bir ay ara verip tekrar kullanıyorum. saçlarım şimdi daha iyi.
doktor yazmıştı losyon isimlerini şimdi reçeteye baktımda okuyamadım fisfisfis haftaya tekrar gitcem doktora o zaman sorarım yine söylerim isimlerini.bu arada dökülmen durdu mu losyonların ismini verirmisin merak ettim