E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ela
size özelden msj atmıştım ama msn adresimi maalesef kapalı galiba msj alma durumunuz.
neyse artık burdan deneyimlerinizi paylaşırmısınız kansızlığınız neden oldu ben diyet yapmıştım o yüzden sınırdasın dedi doktorum ama yeni değerim nedir bilmiyorum 4 ay oldu ilacı da bırakmak istemiyorum çünkü dökülmeme durmuş değil.
valla sizin dökülmeniz durmuş inşallah darısı benim başıma ve diğer arkadaşlarımızın.
peki sizin saçınız eski gürlüğüne ulaştı mı
burda birkaç arkadaş saçım döküldükten sonra hep seyrek kaldı yazmış bilemiyorum bende şaşırdım artık dökülen saç çıkmaz mı
ölümcül bir diyete girmiştin sanırım :) bence sen doktoruna tekrar git yeniden tahlilini yaptır, belki de demir depoların yeterince dolmuştur , ona göre devam et.
saçlarım da eskisi gibi gür değil artık ,seyrek ve hacimsiz.onun içinde sık sık uçlarından kestiriyorum ve banyoda şampuandan sonra ısırgan otu suyuyla iyice duruluyorum.onda da düzelme var gibi yavaş yavaş...küçük küçük yeni saçlarda gelmekte : ) kansızlık konusunda uzman oldum artık : ) öyleki ilaç ve iğnelerin dışında kan naklide yapıldı bana ...her ay kontrolum var tahliller doğrultusunda ilaçlarım vs değişebiliyor...sende soktor işini ihmal etme sakın.özel mesajını bulamadım ayrıca .
:1no2: