- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
- Konu Sahibi ela
Bu ilacı bende kullanıyorum inşallah faydasını görürüm ve kilo almam gerçi yemiyorum aksine sanki iştahım kapandı ama böylesi daha iyi :)) :93:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve 5 kilo aldım. başta tok hissediyorsunuz ama yemeğe başladınız mı kendinizi durduramıyorsunuz, çünkü yediklerinizden bir türlü tat alamıyorsunuz. yani bende öyle oluyor. ya da bazı geceler canım çok tatlı istiyordu, 1 paket çikolatada sorun yok, ertesi güne azcık daha hareket edersin halledersin ama bu sonlara doğru iyice minimum 4 paket falan olmaya başladı bir de gece yiyiyorum, cesarete bak! ki ben normalde çikolata yemeyen insanım. böyle olunca, gece gece krizlere girip çok kaçırdığım zamanlar gidip spor yapıyordum. ama her gece minimum 4 paket çikolatayı mideye indirip her sabah kalkıp spor yapmak zorlamaya başladı çünkü bu defa da eli ayağı tutmuyo insanın. yer altımdan kayıyodu sanki. normalde enerji düşüklüğü veriyo zaten bu kansızlık illeti... ondan artık ölçüyü elimde tutma kararı aldım yoksa bi yerlerde düşcem bayılcam! gerçi bu açıdan düşününce o kadar da kilo aldırmıyormuş, çünkü çok ağır ölüp bitecek derecede spor yapmam yani kaldı ki çikolataları, yağlı yağlı köfteleri de homini gırtlak yapıyorum.
2 ay kısa bir zaman gerçi ama şimdiye kadar ne yüzüme renk geldi ne de saçlarımın dökülmesini yavaşlattı. üselik çayı kahveyi minimuma çektim. dut pekmeziydi, üzüm çekirdeğiydi falan birsürü takviye alıyorum yetmezmiş gibi. ya bende başka bir sorun daha var ya da bu ilaç bana pek yaramadı. daha öncesi de vukaatım var benim. 6 sene önce falan yine hap+şurup kullanmıştım 6 ay kadar ama ne saçlarımın dökülmesini kesmişti ne de değerleri fırlatmıştı, çıka çıka sınırın azcık üstüne çıkmıştı, ondan sonra da bırakıyorum ben dedim. şimdi yine ayağıma dolandı, mecburen yine başladım.
ewt bende aynı sizler gibiyim ne barsak ne mide sorunları cektım anlatamam. bnde de oluyordu mide bulantısı bırakınca geciyordu haliyle bırde aç karınla iç demişti doktor midem agrıyor agrıdan duramıyordum sonrada bulanıyordu.doktora anlattım bu durumu ,bana mıde koruyucu vermisti ılk mıde koruyucuyu yarım saat sonra kan hapını içiyordum bir doktorla konus istersenArkadaşlar ben de 10 gündür bu ilacı kullanıyorum
Denemediğim ilaç kalmadı şimdi sıra bunda
Aranızda bu ilacı kullanırken mide bulantısı yaşayan var mı???
Arkadaşlar ben de 10 gündür bu ilacı kullanıyorum
Denemediğim ilaç kalmadı şimdi sıra bunda
Aranızda bu ilacı kullanırken mide bulantısı yaşayan var mı???