- Konu Sahibi ela
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar birinden duysam aman derdim ama yaşayan gerçekten bilir ne moral bozucu bir duygu olduğunu.ilacımı kullanmaya devam etcem birde dökülen saçlar seyrek kalmaz yerine hep yenisi çıkar bende çıkmaz diye bir ara kendimi çok yıprattım ama mantıklı düşününce kanser olanaların bile (allah şifasını versin inşallah) yerine yenileri çıkıyor kafaya takmayalım taktıkça daha çok dökülür.kansızlığı olanlar ilaçlara vitamin eskiliği olanlar çinko biotin kullansın dışardan da be pantene ,evigen ampul ve bemikx ampul biraz badem yağıyla karıştırıp saçımızın heryerine yedirelim 2 saat tuttuktan sonra güzelce yıkayalım ,haftada 1 kere mutlaka 3 -4ay yapıldıktan sonra saçların ne kadar sağlıklı ve yoğun biçimde çıktığını göricez (doktor reçetesi).
birde akşamları sıcak bişey içmiyormuyuz kuşburnu ıhlamur yerine ısırgan otu içelim ben 2 aydır içiyorum saç dökülmesine ve bütün hastalıklara şifa.
aklıma gelirse bildiklerimden yazarım kıslar öpüldünüz..
canım bunu ne kdar badem yağınla karıştırıoruz.bphanteni ne kdar koycaz ve birer ampül di mi evigen ve bemiks??kullanmaya başladın mı bugün alcam bende deniycem.