- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
Akupunktur, spor ve masaj deniyeceğim transfere kadar. Sende dene canım. Akupunktur çok faydalı daha evvel denemiştim. Pişmanım tekrar devam etmediğime.İnanırım insan stress oluyor bende evde test yapıp duruyodum ikinci iğnemde direk 15 gün yaptım 7 ci günde çizgiyi kontrol etmek için etkisş geçmiş mi diye bakmıştım emindim tutmicağından zaten. Tutanlarda o çizgi hiç kaybolmuyor herhalde
Tüp bebek mi yaptırcaksın canım hayırlsı olsun inşallahAkupunktur, spor ve masaj deniyeceğim transfere kadar. Sende dene canım. Akupunktur çok faydalı daha evvel denemiştim. Pişmanım tekrar devam etmediğime.
Evet tüp bebek. Aman yediğimiz iğneleri düşününce akupunktur sinek vızıltısı oluyor :) valla canım ilaçlara tekrar maruz kalmak istemiyorum o yüzden herşeyi deniyorum. Daha evvel başka konu için denedim iyi gelmişti. Sen yine de düşün. :)Tüp bebek mi yaptırcaksın canım hayırlsı olsun inşallahakapunktur iğnelerle oluyo değil mi pek canım tatlıdır benimde nasıl yapcam kız onu
Hayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınEvet tüp bebek. Aman yediğimiz iğneleri düşününce akupunktur sinek vızıltısı oluyor :) valla canım ilaçlara tekrar maruz kalmak istemiyorum o yüzden herşeyi deniyorum. Daha evvel başka konu için denedim iyi gelmişti. Sen yine de düşün. :)
Haklısın biliyorum o stressi 3 sene her ay test yaptım kolay değilYok bende çizgi 11 günde yoktu. Embriyom da 6-7 gün arası tutundu. 9. Gün silik çizgi çıktı. Orası belli olmaz. İdrar testi paso stres. Gece sabahı beklemekten uyuyamadım.
Yok canım bende pko. Benim tüpüm çalışmıyordu kapalıydı alındı. Ondan tüp bebek. Yoksa doğal yolla hamile kalmıştım devam etmedi. Tüpler alındıpı için şimdi tüp bebek deniyorum. Senin kilon varsa ver ama spor en önemlisi. Bende başlıcam haftaya spora. Hergün yürüyüş yapıyorum. Pko için en iyisi hareket canım. Birde tavuk eti yeme. O çok büyütüyor pko ve çikolata kistini. Tavuklar aşırı hormonlu. Heee gezen doğada beslenen tavuk bulursan ye. Ama ben tavuk hiçç yemem canım. Doğal tavuk yok.Hayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırsınakapunktur aklımda kalsın. Tabi ki belki yaptırırım. Yakında sık diyete başlıyorum tekrar pko yüzünden mahf oldum sende de mi pko vardı acaba sorun neydi sormamda sakınca yoksa?
Hiç o açıdan düşünmemiştim tavuk etiniYok canım bende pko. Benim tüpüm çalışmıyordu kapalıydı alındı. Ondan tüp bebek. Yoksa doğal yolla hamile kalmıştım devam etmedi. Tüpler alındıpı için şimdi tüp bebek deniyorum. Senin kilon varsa ver ama spor en önemlisi. Bende başlıcam haftaya spora. Hergün yürüyüş yapıyorum. Pko için en iyisi hareket canım. Birde tavuk eti yeme. O çok büyütüyor pko ve çikolata kistini. Tavuklar aşırı hormonlu. Heee gezen doğada beslenen tavuk bulursan ye. Ama ben tavuk hiçç yemem canım. Doğal tavuk yok.
Eti ben kuzu alıyorum organik yerden. Heee organik mi antibiyotiklimi bilmem. Ama hazmı kolay. Çok et yemem ben. Sen avakado ye. Vitamin al. Bonusan marka al temiz onlar.Hiç o açıdan düşünmemiştim tavuk etiniAllahim herşey hormonlu hiç birşeyin doğalı kalmadı eskiden köydeki kadınlar nasıl sağlıklı besleniyolardı eşleriyle beraber tak diye hamile kalabiliyolardı ne eskiden folik asit vardı ne inositolü vardı .. ben severim tavuk aslında ama bu aralar canım kırmızı et çekiyo neden bilmiyorum ağzıma asla değdirmediğim bişey bu arada geçmiş olsun
Sen maca tozu ve polen al ye canım. Bulursan bal, propolis, polen karışımı al birde.Hiç o açıdan düşünmemiştim tavuk etiniAllahim herşey hormonlu hiç birşeyin doğalı kalmadı eskiden köydeki kadınlar nasıl sağlıklı besleniyolardı eşleriyle beraber tak diye hamile kalabiliyolardı ne eskiden folik asit vardı ne inositolü vardı .. ben severim tavuk aslında ama bu aralar canım kırmızı et çekiyo neden bilmiyorum ağzıma asla değdirmediğim bişey bu arada geçmiş olsun
Onların hepsini alıyorum ben zaten doktorum verdi. Walla hiç bir gıdanın garantisi yok artıkEti ben kuzu alıyorum organik yerden. Heee organik mi antibiyotiklimi bilmem. Ama hazmı kolay. Çok et yemem ben. Sen avakado ye. Vitamin al. Bonusan marka al temiz onlar.
D3K2- Çinko-selenyum- b12-b6- omega, qoenzım Q10 - birde kan değerlerine baktır. Hemoglabin ve demirin iyi olsun. Yoksa bebek beslenemiyor.
Canım haberdar et bugün yükselmiştir inşallahEvet pazartesi vericem tekrar . Bilmiyorum insallah vardir rabbim hayırla sonuclandirsin :) regl icinde belirli bir tarihim yok pkos var malesef
Canım regl oldum malesefCanım haberdar et bugün yükselmiştir inşallah
Ahh kuzum benim hcg 7 olunca yükselir sanmıştım canını sıkma morali yüksek tut senin il çatlamaydı dimiCanım regl oldum malesef
Yok ilk degil 3. DenemeAhh kuzum benim hcg 7 olunca yükselir sanmıştım canını sıkma morali yüksek tut senin il çatlamaydı dimi
Benimde bu ay 2. ay sonu regl tarihim hiçbi belirtim yok şuana kadar gl 3.cü günü gel demiş miydi doktorYok ilk degil 3. Deneme
Durumun nasıl canım kaçıncı günündesinYok gitmedim. Doktor çağırmadı ama bence çatlama oldu. Akıntıdan anladım.
Çok erken değil mi 14 gün diyorlarMerhaba kızlar benim iğne hariç 8 iğne dahil 9 gün oldu dün dayanamadım kan verdim 2.33 çıktı yükselmez sanırım artık etkisi gitmiş galiba
Erken canım a 4. İğnem sondu çok merak ettim verdim oda yok düşmüş bazıları yüksek değerle anlamış ondan vermiştimÇok erken değil mi 14 gün diyorlar
BEKLE BİRAZ CANIM GEÇ DÖLLENME FELAN DA OLABİLİR HEMEN UMUTSUZ OLMAErken canım a 4. İğnem sondu çok merak ettim verdim oda yok düşmüş bazıları yüksek değerle anlamış ondan vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?