Bugün 14. Gündeyim. 12. Gün erken test yapmıştım silik çıkmıştı. 13.gün tekrar aynı testten yaptım biraz daha silikti. Test yapmayı bıraktım umudum yok nedenseDurumun nasıl canım kaçıncı günündesin
İnşallah canım iğne benim vücudum dan çabuk çıkmış anlaşılanBEKLE BİRAZ CANIM GEÇ DÖLLENME FELAN DA OLABİLİR HEMEN UMUTSUZ OLMA
reglın ne zamanİnşallah canım iğne benim vücudum dan çabuk çıkmış anlaşılankeşke bugünde verseydim çıktımı düştümü görürdüm
9 gün var canım dahareglın ne zaman
benimde aynı ama ben beklicem aceleci davranmak istemiyorum ben 7 nisan ovitrella iğne oldum ama ayın 11 inde kontrole gittiğimde çatlama olmamıştı o yüzden 13ü çatlama olmuş olsa daha yeni yani ay sonu test yaparım regl olmazsam.hiçbir belirtim de yok bu arada9 gün var canım dahacokk beklemek zor
4 gün sonra daha catlamamis mi oluyormusmu öyle birşey şaşırdımbenimde aynı ama ben beklicem aceleci davranmak istemiyorum ben 7 nisan ovitrella iğne oldum ama ayın 11 inde kontrole gittiğimde çatlama olmamıştı o yüzden 13ü çatlama olmuş olsa daha yeni yani ay sonu test yaparım regl olmazsam.hiçbir belirtim de yok bu arada
Canım ben kan vermemiştim ama evde aynı marka gebelik testi ile sürekli takip yapmıştım iğne dahil 9. Günü etkisi geçti çok silik çıkmıştı zor gözüküyordu. Muhtemelen betam 3-4 civarıydı. Bu test 3 betayı bile algılıyor çünkü ertesi gün yaptığım testte çizgiyi artık hiç göremeyeceğimi düşünürken koyulaştığını fark ettim 11. Gün dahada koyu çıkınca gidip kan verdim 20 çıktı. Bugün testim dahada koyu yani umudunu lütfen kaybetmeMerhaba kızlar benim iğne hariç 8 iğne dahil 9 gün oldu dün dayanamadım kan verdim 2.33 çıktı yükselmez sanırım artık etkisi gitmiş galiba
Ay inşallah benimde artar bilmiyorum ki bugün iğne hariç 8 olduCanım ben kan vermemiştim ama evde aynı marka gebelik testi ile sürekli takip yapmıştım iğne dahil 9. Günü etkisi geçti çok silik çıkmıştı zor gözüküyordu. Muhtemelen betam 3-4 civarıydı. Bu test 3 betayı bile algılıyor çünkü ertesi gün yaptığım testte çizgiyi artık hiç göremeyeceğimi düşünürken koyulaştığını fark ettim 11. Gün dahada koyu çıkınca gidip kan verdim 20 çıktı. Bugün testim dahada koyu yani umudunu lütfen kaybetme
Ben biraz gitmeyi düşünmüyorum. İnsallah sen alirsin mujdeli haberiBenimde bu ay 2. ay sonu regl tarihim hiçbi belirtim yok şuana kadar gl 3.cü günü gel demiş miydi doktor
evet bende şaşırmıştım yumurta 22 mm di 30 iğneden sonra 30 olmuştu doktor çatlamamış ilişkiye devam dedi o yüzden diyorum regl olana kadar sabret regl olmadıka umut var4 gün sonra daha catlamamis mi oluyormusmu öyle birşey şaşırdım
inşallah kuzum ama hiç belirtim yok ay sonu regl tarihim geçikirse umutlancam bende bu ay olmazsa delete başlıcam özelde çok yıprandımBen biraz gitmeyi düşünmüyorum. İnsallah sen alirsin mujdeli haberi
gözünüz aydın sağlıkla ilerlersiniz inşallahCanım ben kan vermemiştim ama evde aynı marka gebelik testi ile sürekli takip yapmıştım iğne dahil 9. Günü etkisi geçti çok silik çıkmıştı zor gözüküyordu. Muhtemelen betam 3-4 civarıydı. Bu test 3 betayı bile algılıyor çünkü ertesi gün yaptığım testte çizgiyi artık hiç göremeyeceğimi düşünürken koyulaştığını fark ettim 11. Gün dahada koyu çıkınca gidip kan verdim 20 çıktı. Bugün testim dahada koyu yani umudunu lütfen kaybetme
Çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahgözünüz aydın sağlıkla ilerlersiniz inşallah
İnşaallah canım ya korktum bak şimdi demekki senin yumurtalar dirençli çıktıevet bende şaşırmıştım yumurta 22 mm di 30 iğneden sonra 30 olmuştu doktor çatlamamış ilişkiye devam dedi o yüzden diyorum regl olana kadar sabret regl olmadıka umut var
AMİNNNNNN İNŞALLAH CANIM YAÇok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
Canım önce kan sonra idrarda çıkar sen testini evde tekrar et adet olmadıkçaMerhaba bayanlar ben 5 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum ve dupbhaston ilacı kullandım. Pazartesi 12. Günümdü idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 14. Günüm adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara ara pozitif olsaydı 12.gün çıkardı diye test falan vermedim ama vermem gerekir mi 12.gün testi erken mi yaptım idrarda geç mi çıkar ?
lım bu testin markası nedir hayırlı olsun çok tebrik ederimCanım ben kan vermemiştim ama evde aynı marka gebelik testi ile sürekli takip yapmıştım iğne dahil 9. Günü etkisi geçti çok silik çıkmıştı zor gözüküyordu. Muhtemelen betam 3-4 civarıydı. Bu test 3 betayı bile algılıyor çünkü ertesi gün yaptığım testte çizgiyi artık hiç göremeyeceğimi düşünürken koyulaştığını fark ettim 11. Gün dahada koyu çıkınca gidip kan verdim 20 çıktı. Bugün testim dahada koyu yani umudunu lütfen kaybetme
Freely canım ama bu markanın 2 çeşit testi var. paketinin içinde pembe renkli dış kabı olandan bu kenarı mavi olan kaset testler çıkıyor. Teşekkür ederim bu aradaTat
lım bu testin markası nedir hayırlı olsun çok tebrik ederim
Bu hangi markaCanım ben kan vermemiştim ama evde aynı marka gebelik testi ile sürekli takip yapmıştım iğne dahil 9. Günü etkisi geçti çok silik çıkmıştı zor gözüküyordu. Muhtemelen betam 3-4 civarıydı. Bu test 3 betayı bile algılıyor çünkü ertesi gün yaptığım testte çizgiyi artık hiç göremeyeceğimi düşünürken koyulaştığını fark ettim 11. Gün dahada koyu çıkınca gidip kan verdim 20 çıktı. Bugün testim dahada koyu yani umudunu lütfen kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?