• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femera ve ovitrelle ile 9. Gun belirtiler testler

Merhaba kızlar 🤗 4 nisan sabahı çatlatma iğnemi yaptım. Bugün 10. Günüm ve sabah test yaptım. Burdan da paylaşmak istedim belki benim gibi buralarda tırım tırım test sonucu görmek isteyenler için🤦🏻‍♀️😅 çok silik çıktı. İğne etkisi yüksek ihtimalle 😞Eki Görüntüle 3233385
iğneden sonra kontrele gittiniz mi peki ani çatlama olmuş mu

Sonucum cikti kuzum 7.5 ne var ne tam anlamıyla yok bugun ignemin 10. Gunu insallah yukselir
çatlama geç olduysa yeni gebelik olabilir mi inşallah yükselir ya iki gün sonra yine vereceksin sanırım takip için yaa gözün aydın demeyi çok isterim birde regl tarihin ne zamandı

Merhaba ben ayın 1 ind ovitrelle vuruldum dayanamadım 3 gün sonra test yaptım 46.67 çıktı sonra sırasıyla 17.60 ve 4.4 e düştü bugün de 14.günüm ve iğnenin etkisi geçmiştir diye kan testi yaptırdım 86.24 çıktı anlamadım gebe miyim fikri olan yardımcı olabilir mi

çatlama geç olduysa yeni gebelik olabilir mi inşallah yükselir ya iki gün sonra yine vereceksin sanırım takip için yaa gözün aydın demeyi çok isterim birde regl tarihin ne zamandı
Evet pazartesi vericem tekrar . Bilmiyorum insallah vardir rabbim hayırla sonuclandirsin :) regl icinde belirli bir tarihim yok pkos var malesef

Merhaba ben ayın 1 ind ovitrelle vuruldum dayanamadım 3 gün sonra test yaptım 46.67 çıktı sonra sırasıyla 17.60 ve 4.4 e düştü bugün de 14.günüm ve iğnenin etkisi geçmiştir diye kan testi yaptırdım 86.24 çıktı anlamadım gebe miyim fikri olan yardımcı olabilir mi
Gebesiniz hayirli olsun bizede dua edin lutfen bende 10. Gunumdeyim 7.5 cikti

Hayırlı olsun canım hamilesin iğnenin etkisi geçmiş değerler düşüp yükselmiş gözün aydın canım

bende iğneden sonra 3 gün sonra gittim kesin çatlamıştır diye ama çatlamamıştı
Benim ilk iğnem olduğu için biraz bilinçsizdim. Burda okudukça öğrendim. Bazı kişilerin doktorları tekrar çağırmış çatladı mı bakmak için.. benim ki adet olursan gel olmazsan da 3-4 gün geçince gel dedi. Bakalım haftaya belli olacak herşey 😞

canim Tr degilim. O yuzden oradaki gibi gidip test yaptirma sansim yok. test gunum 4 nisan mecbur onu bekleyecegim. Ama test sonucunda siri uzulmemek icin bunu yapiyorum. Kanimca en sagliklisi pazar gunu yapacagim idrar testim olur hem ovitrelle den 14 gun gecmis olur hemde tutunduysa zaten yavru kuslarim anca yukselmis olur hcg.. cok sagol destegin icin. 💕💕🥰
Merhaba bende TR de değilim nerdesin sen acaba? Ben almanyadayım dediğin gibi kan veremiyosun türkiyedeki gibi herşey randevuyla ilerliyor çok kötü sistemleri var🥹🙏🏼 umarım tutmuştur

Tabii gebesin tebrikler kuzum onemli olan zaten ignenin etkisi gectikten sonra beta hcg nin yukselmesi

Merhaba bende TR de değilim nerdesin sen acaba? Ben almanyadayım dediğin gibi kan veremiyosun türkiyedeki gibi herşey randevuyla ilerliyor çok kötü sistemleri var🥹🙏🏼 umarım tutmuştur
Canım benim kimyasal oldu. Embriyo tutunmuş ama büyümemiş dedi doktor. Regli olmayı bekliyorum. Boşver ben 3 kere kan verdim kolum mosmor. Sürekli kan vermek stresten başka birşey değil inan. Bir daha denememde idrar testi bile yapmayacağım. Stresim içinde akupunktur yaptırmaya başlıyorum.

Canım benim kimyasal oldu. Embriyo tutunmuş ama büyümemiş dedi doktor. Regli olmayı bekliyorum. Boşver ben 3 kere kan verdim kolum mosmor. Sürekli kan vermek stresten başka birşey değil inan. Bir daha denememde idrar testi bile yapmayacağım. Stresim içinde akupunktur yaptırmaya başlıyorum.
İnanırım insan stress oluyor bende evde test yapıp duruyodum ikinci iğnemde direk 15 gün yaptım 7 ci günde çizgiyi kontrol etmek için etkisş geçmiş mi diye bakmıştım emindim tutmicağından zaten. Tutanlarda o çizgi hiç kaybolmuyor herhalde

İnanırım insan stress oluyor bende evde test yapıp duruyodum ikinci iğnemde direk 15 gün yaptım 7 ci günde çizgiyi kontrol etmek için etkisş geçmiş mi diye bakmıştım emindim tutmicağından zaten. Tutanlarda o çizgi hiç kaybolmuyor herhalde
Yok bende çizgi 11 günde yoktu. Embriyom da 6-7 gün arası tutundu. 9. Gün silik çizgi çıktı. Orası belli olmaz. İdrar testi paso stres. Gece sabahı beklemekten uyuyamadım.

Back