• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femera ve ovitrelle ile 9. Gun belirtiler testler

Durumun nasıl canım kaçıncı günündesin
Bugün 14. Gündeyim. 12. Gün erken test yapmıştım silik çıkmıştı. 13.gün tekrar aynı testten yaptım biraz daha silikti. Test yapmayı bıraktım umudum yok nedense 😓 iğne etkisi 13. ü güne kadar sürdü bende 🤦🏻‍♀️

9 gün var canım daha 😊cokk beklemek zor
benimde aynı ama ben beklicem aceleci davranmak istemiyorum ben 7 nisan ovitrella iğne oldum ama ayın 11 inde kontrole gittiğimde çatlama olmamıştı o yüzden 13ü çatlama olmuş olsa daha yeni yani ay sonu test yaparım regl olmazsam.hiçbir belirtim de yok bu arada

benimde aynı ama ben beklicem aceleci davranmak istemiyorum ben 7 nisan ovitrella iğne oldum ama ayın 11 inde kontrole gittiğimde çatlama olmamıştı o yüzden 13ü çatlama olmuş olsa daha yeni yani ay sonu test yaparım regl olmazsam.hiçbir belirtim de yok bu arada
4 gün sonra daha catlamamis mi oluyormusmu öyle birşey şaşırdım

Merhaba kızlar benim iğne hariç 8 iğne dahil 9 gün oldu dün dayanamadım kan verdim 2.33 çıktı yükselmez sanırım artık etkisi gitmiş galiba
Canım ben kan vermemiştim ama evde aynı marka gebelik testi ile sürekli takip yapmıştım iğne dahil 9. Günü etkisi geçti çok silik çıkmıştı zor gözüküyordu. Muhtemelen betam 3-4 civarıydı. Bu test 3 betayı bile algılıyor çünkü ertesi gün yaptığım testte çizgiyi artık hiç göremeyeceğimi düşünürken koyulaştığını fark ettim 11. Gün dahada koyu çıkınca gidip kan verdim 20 çıktı. Bugün testim dahada koyu yani umudunu lütfen kaybetme

Eklentiler

• IMG_20230418_182724.jpg
    IMG_20230418_182724.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Canım ben kan vermemiştim ama evde aynı marka gebelik testi ile sürekli takip yapmıştım iğne dahil 9. Günü etkisi geçti çok silik çıkmıştı zor gözüküyordu. Muhtemelen betam 3-4 civarıydı. Bu test 3 betayı bile algılıyor çünkü ertesi gün yaptığım testte çizgiyi artık hiç göremeyeceğimi düşünürken koyulaştığını fark ettim 11. Gün dahada koyu çıkınca gidip kan verdim 20 çıktı. Bugün testim dahada koyu yani umudunu lütfen kaybetme
Ay inşallah benimde artar bilmiyorum ki bugün iğne hariç 8 oldu

4 gün sonra daha catlamamis mi oluyormusmu öyle birşey şaşırdım
evet bende şaşırmıştım yumurta 22 mm di 30 iğneden sonra 30 olmuştu doktor çatlamamış ilişkiye devam dedi o yüzden diyorum regl olana kadar sabret regl olmadıka umut var

gözünüz aydın sağlıkla ilerlersiniz inşallah

Merhaba bayanlar ben 5 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum ve dupbhaston ilacı kullandım. Pazartesi 12. Günümdü idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 14. Günüm adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara ara pozitif olsaydı 12.gün çıkardı diye test falan vermedim ama vermem gerekir mi 12.gün testi erken mi yaptım idrarda geç mi çıkar ?

evet bende şaşırmıştım yumurta 22 mm di 30 iğneden sonra 30 olmuştu doktor çatlamamış ilişkiye devam dedi o yüzden diyorum regl olana kadar sabret regl olmadıka umut var
İnşaallah canım ya korktum bak şimdi demekki senin yumurtalar dirençli çıktı

Merhaba bayanlar ben 5 Nisan'da çatlatma iğnesi vuruldum ve dupbhaston ilacı kullandım. Pazartesi 12. Günümdü idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 14. Günüm adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ara ara pozitif olsaydı 12.gün çıkardı diye test falan vermedim ama vermem gerekir mi 12.gün testi erken mi yaptım idrarda geç mi çıkar ?
Canım önce kan sonra idrarda çıkar sen testini evde tekrar et adet olmadıkça

Tat
lım bu testin markası nedir hayırlı olsun çok tebrik ederim

Tat

lım bu testin markası nedir hayırlı olsun çok tebrik ederim
Freely canım ama bu markanın 2 çeşit testi var. paketinin içinde pembe renkli dış kabı olandan bu kenarı mavi olan kaset testler çıkıyor. Teşekkür ederim bu arada 🥰

Bu hangi marka

Back