Femera ve ovitrelle ile 9. Gun belirtiler testler

Evet ya 2 ay onceki gonalf tedavimdede 2 tane ovitrelle vurmustum . Cogul gebelik ihtimali var haberiniz olsun dedi . İnşallah ya sagda sıkıntı var ama umidim Allah'tan

Evet ya 2 ay onceki gonalf tedavimdede 2 tane ovitrelle vurmustum . Cogul gebelik ihtimali var haberiniz olsun dedi . İnşallah ya sagda sıkıntı var ama umidim Allah'tan
Tedaviniz farklı sanırım sağ taraf tüpte mi sıkıntı var çok geçmiş olsun ikizleriniz olabilir de yani rabbim gönlünüze göre versin inşallah ya

Ayy inşallah Allah duysun sesini canim benim çok güzel olur tabiki ama o kadar umutsuz bir aydayim ki ovulasyon takvimine bile bakmıyorum kısmetimde varsa olacaktır.
Ayy güzel bir ay olsun senin gibi için genelde ilkinden sonraki seferler daha çok tutarmis diye okuyorum burada Allah bu ay yüzünü güldürsün emeğinin karşılığını alırsın inşallah haberleselim

Tedaviniz farklı sanırım sağ taraf tüpte mi sıkıntı var çok geçmiş olsun ikizleriniz olabilir de yani rabbim gönlünüze göre versin inşallah ya
Evet sağda hafif yapisiklik var laparoskopi yapalim diyor dr . İnsallah olurda gerek kalmaz güzel dualariniz icin cok tesekkur ederim rabbim bekleyen isteyen herkesin kucagini doldursun insallah cok tesekkur ederim sizin kac yumurtaniz var kac gun oldu igne yapali pkosmu var sizdede

benim de sağ da kist vardı onu aldırdım şubat ayında çikolata kisti solda da yapışıklık varmış temizlenmişken hemen hamile kalmaya çalışıyorum ki çikolata kisti hemen oluşuyormuş o yüzden acele ediyorum ikinci iğnem solda 2 adet yumurta vardı 7 nisan cuma iğne oldum bakalım nasıl olacak bu mübarek günler inşallah yüzümüz güler allah isteyen herkesin kollarını doldursun inşallah

inşallah ay sonu mutlu haberlerimizi veririz birbirimiz canım şu mübarek aylarda dualarımız gerçek olsun

Soldaki yapisiklik acildimi ? İnsallah hemen gebe kalirsiniz stres yapmayin bu surecte . Guzel haberlerimizi verelim buradan innnssallahh .bendede pkos var birde agriniz oldumu igneden sonra

Soldaki yapisiklik acildimi ? İnsallah hemen gebe kalirsiniz stres yapmayin bu surecte . Guzel haberlerimizi verelim buradan innnssallahh .bendede pkos var birde agriniz oldumu igneden sonra
Doktor açtık dedi tabi onun söylemesiyle açıldığına inanıyorum iğneden üç gün sonra yani dün ağrılarım başladı ya belim aşırı ağrıyor dün doktora gittim yumurta çatlama olmuş mu diye çatlamamıştı ikiside aksine büyümüşler 33 olmuş 22 olan anlayamadım doktor değerlendir bu süreci dedi ama belim o kadar ağrıyo ki inan ki hiç değerlendircek ağrım yok tabi kasıklarımda ağrıyo

Bence siz degerlendirin nekadar ağrınız olsada benimde ilk baslarda ağrım oluyordu degerlendir dedigi gunler yinede degerlendirmeye calistim hep birde havuc suyu veya kati meyve sikacaginiz yoksa gunde 2 3 tane falan havuc yemeye calisin catlamaya falanda yardimci olur esinizde sizde yiyin insallah hayirla sonuclandirsin rabbim beni hic catlamismi catlamamismi diye bakmaya cagirmadilar ya hicbir tedavimde niye acaba

havuç tüketmeye çalışıyorum düşün sahuru 3 havuçla yapıyorum avakoda muz ve süt tüketmem lazımmış eğer gebelik olursa yerleşme işin ama ramazan olduğu için zor oluyo normalde iğneden 3 yada 4 gün sonra çağrıyolar çatlama gerçekleşmi diye aceba sizi niye çağırmadılar özele mi gittiniz devlete mi

Özel bir kliniğe gidiyorum hic çagirilmadim valla

Özel bir kliniğe gidiyorum hic çagirilmadim valla
Günaydın şey olabilir mi yumurtalarınız çok ya aceba kesin çatlar diye mi çağırmıyolar sor bi daha gittiğinde ama dediğim gibi hem yumurta çokluğu hemde iki iğneydi sanırım senin o yüzden olabilir

Aynen olabilir

Merhaba kızlar 4 nisan sabahı çatlatma iğnemi yaptım. Bugün 10. Günüm ve sabah test yaptım. Burdan da paylaşmak istedim belki benim gibi buralarda tırım tırım test sonucu görmek isteyenler için çok silik çıktı. İğne etkisi yüksek ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…