Evet ya 2 ay onceki gonalf tedavimdede 2 tane ovitrelle vurmustum . Cogul gebelik ihtimali var haberiniz olsun dedi . İnşallah ya sagda sıkıntı var ama umidim Allah'tanaa ben ilk defa ard arda iğne olanı duydum şuan benim ikinci iğnem ama ikinci ayımda öyle birşeyde mi oluyormuş ve maşaalah yumurtaların güzel inşallah gebelik gerçekleşir bide ikiz olabilir felan dedi mi doktorun yumurta çok olanlara diyomuş da
Tedaviniz farklı sanırım sağ taraf tüpte mi sıkıntı var çok geçmiş olsun ikizleriniz olabilir de yani rabbim gönlünüze göre versin inşallah yaEvet ya 2 ay onceki gonalf tedavimdede 2 tane ovitrelle vurmustum . Cogul gebelik ihtimali var haberiniz olsun dedi . İnşallah ya sagda sıkıntı var ama umidim Allah'tan
Ayy inşallah Allah duysun sesini canim benim çok güzel olur tabikiBide tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyomuşsun ne kadar güzel olur yaaa :) ben7 nisanda yine iğne vuruldum bugün gidebilirsem kontrole gitmem gerek yumurtalar çatlamış mı diye bakacak doktor yine geçen ayki gibi devam bakalım
Evet sağda hafif yapisiklik var laparoskopi yapalim diyor dr . İnsallah olurda gerek kalmazTedaviniz farklı sanırım sağ taraf tüpte mi sıkıntı var çok geçmiş olsun ikizleriniz olabilir de yani rabbim gönlünüze göre versin inşallah ya
benim de sağ da kist vardı onu aldırdım şubat ayında çikolata kisti solda da yapışıklık varmış temizlenmişken hemen hamile kalmaya çalışıyorum ki çikolata kisti hemen oluşuyormuş o yüzden acele ediyorum ikinci iğnem solda 2 adet yumurta vardı 7 nisan cuma iğne oldum bakalım nasıl olacak bu mübarek günler inşallah yüzümüz güler allah isteyen herkesin kollarını doldursun inşallahEvet sağda hafif yapisiklik var laparoskopi yapalim diyor dr . İnsallah olurda gerek kalmazgüzel dualariniz icin cok tesekkur ederim rabbim bekleyen isteyen herkesin kucagini doldursun insallah cok tesekkur ederim sizin kac yumurtaniz var kac gun oldu igne yapali pkosmu var sizdede
inşallah ay sonu mutlu haberlerimizi veririz birbirimiz canım şu mübarek aylarda dualarımız gerçek olsunAyy inşallah Allah duysun sesini canim benim çok güzel olur tabikiama o kadar umutsuz bir aydayim ki ovulasyon takvimine bile bakmıyorum kısmetimde varsa olacaktır.
Ayy güzel bir ay olsun senin gibi için genelde ilkinden sonraki seferler daha çok tutarmis diye okuyorum burada Allah bu ay yüzünü güldürsün emeğinin karşılığını alırsın inşallahhaberleselim
Soldaki yapisiklik acildimi ? İnsallah hemen gebe kalirsiniz stres yapmayin bu surecte . Guzel haberlerimizi verelim buradan innnssallahh .bendede pkos varbenim de sağ da kist vardı onu aldırdım şubat ayında çikolata kisti solda da yapışıklık varmış temizlenmişken hemen hamile kalmaya çalışıyorum ki çikolata kisti hemen oluşuyormuş o yüzden acele ediyorum ikinci iğnem solda 2 adet yumurta vardı 7 nisan cuma iğne oldum bakalım nasıl olacak bu mübarek günler inşallah yüzümüz güler allah isteyen herkesin kollarını doldursun inşallah
Doktor açtık dedi tabi onun söylemesiyle açıldığına inanıyorum iğneden üç gün sonra yani dün ağrılarım başladı ya belim aşırı ağrıyor dün doktora gittim yumurta çatlama olmuş mu diye çatlamamıştı ikiside aksine büyümüşler 33 olmuş 22 olan anlayamadım doktor değerlendir bu süreci dedi ama belim o kadar ağrıyo ki inan ki hiç değerlendircek ağrım yok tabi kasıklarımda ağrıyoSoldaki yapisiklik acildimi ? İnsallah hemen gebe kalirsiniz stres yapmayin bu surecte . Guzel haberlerimizi verelim buradan innnssallahh .bendede pkos varbirde agriniz oldumu igneden sonra
Bence siz degerlendirin nekadar ağrınız olsada benimde ilk baslarda ağrım oluyordu degerlendir dedigi gunler yinede degerlendirmeye calistim hep birde havuc suyu veya kati meyve sikacaginiz yoksa gunde 2 3 tane falan havuc yemeye calisin catlamaya falanda yardimci olur esinizde sizde yiyin insallah hayirla sonuclandirsin rabbimDoktor açtık dedi tabi onun söylemesiyle açıldığına inanıyorum iğneden üç gün sonra yani dün ağrılarım başladı ya belim aşırı ağrıyor dün doktora gittim yumurta çatlama olmuş mu diye çatlamamıştı ikiside aksine büyümüşler 33 olmuş 22 olan anlayamadım doktor değerlendir bu süreci dedi ama belim o kadar ağrıyo ki inan ki hiç değerlendircek ağrım yok tabi kasıklarımda ağrıyo
havuç tüketmeye çalışıyorum düşün sahuru 3 havuçla yapıyorum avakoda muz ve süt tüketmem lazımmış eğer gebelik olursa yerleşme işin ama ramazan olduğu için zor oluyo normalde iğneden 3 yada 4 gün sonra çağrıyolar çatlama gerçekleşmi diye aceba sizi niye çağırmadılar özele mi gittiniz devlete miBence siz degerlendirin nekadar ağrınız olsada benimde ilk baslarda ağrım oluyordu degerlendir dedigi gunler yinede degerlendirmeye calistim hep birde havuc suyu veya kati meyve sikacaginiz yoksa gunde 2 3 tane falan havuc yemeye calisin catlamaya falanda yardimci olur esinizde sizde yiyin insallah hayirla sonuclandirsin rabbimbeni hic catlamismi catlamamismi diye bakmaya cagirmadilar ya hicbir tedavimde niye acaba
Özel bir kliniğe gidiyorum hic çagirilmadim vallahavuç tüketmeye çalışıyorum düşün sahuru 3 havuçla yapıyorum avakoda muz ve süt tüketmem lazımmış eğer gebelik olursa yerleşme işin ama ramazan olduğu için zor oluyo normalde iğneden 3 yada 4 gün sonra çağrıyolar çatlama gerçekleşmi diye aceba sizi niye çağırmadılar özele mi gittiniz devlete mi
Günaydın şey olabilir mi yumurtalarınız çok ya aceba kesin çatlar diye mi çağırmıyolar sor bi daha gittiğinde ama dediğim gibi hem yumurta çokluğu hemde iki iğneydi sanırım senin o yüzden olabilirÖzel bir kliniğe gidiyorum hic çagirilmadim valla
Aynen olabilirGünaydın şey olabilir mi yumurtalarınız çok ya aceba kesin çatlar diye mi çağırmıyolar sor bi daha gittiğinde ama dediğim gibi hem yumurta çokluğu hemde iki iğneydi sanırım senin o yüzden olabilir
Senin test yapmana az kalmıştır dimiAynen olabilir
Yarin kan testi günüm ama hic cesaretimde yok korkuyla karisik heyecan diyelimSenin test yapmana az kalmıştır dimi
Ayyy canım benim inşallah güzel haberle sonuçlanırr benim daha 10 gün var önce sen pozitif çık sonra ben :)Yarin kan testi günüm ama hic cesaretimde yok korkuyla karisik heyecan diyelim
Ayy insallah yaa ne guzel olur vallahi rabbim cifte bayram yaşatsin ikimizede bekleyen herkesedeAyyy canım benim inşallah güzel haberle sonuçlanırr benim daha 10 gün var önce sen pozitif çık sonra ben :)
amin amin kaset test yapmadın mı canım sen?Ayy insallah yaa ne guzel olur vallahi rabbim cifte bayram yaşatsin ikimizede bekleyen herkesede
Hayir direk kan verdim bugun kaset test stres yapiyor beniamin amin kaset test yapmadın mı canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?