Ben günde 1 kullanıyorum 5 gün boyunca iğne yapıyorum 6.gün yumurtalar büyüdüyse tabi doktor yumurtaların gitmiş dediğinde bi an kokrtum ama doktor açıkladı durumu çatlayabiliyor ve kayboluyor dedi yani çatlamanın gerçekleşmiş olduğu görülüyor dediAa hepsi çatlayıp kayboluyorsa iyi bir şey mi bilmiyordum ben ilk kez geçen bu ay doktora gittim ve igne yaptırdim. Günde kaç tane kullanıyorsun klomeni?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femera ve ovitrelle ile 9. Gun belirtiler testler
- Konu Sahibi gamzee58
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- catlama iğnesi hamilelelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben çikolata kistimi aldırdığım için ara verme şansım yok kist tekrarlayabilir dedi o yüzden her ay kontrollü bi şekilde devam ediyorum senin öyle bi sorunun yoksa stressiz bi şekilde dene çünkü iğneden sonra bi kaç ay içinde hamile kalan çok okudum burdanPazartesi arayacagim doktoru bakalım ne diyecek. Bu arada bir ay ara versem sonraki ay devam etsem daha iyi olmaz mı sence yani böyle tedaviler için hemen devam etmek mi ara vermek mi iyidir sence?
Ben günde 1 kullanıyorum 5 gün boyunca iğneyi6.gün yapıyorum yumurtalar büyüdüyse tabi doktor yumurtaların gitmiş dediğinde bi an kokrtum ama doktor açıkladı durumu çatlayabiliyor ve kayboluyor dedi yani çatlamanın gerçekleşmiş olduğu görülüyor dedi
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Aaa anladım eğer yumurtalar yok olmuşsa çatlamış oluyorlar şimdi anladım. Bende 5 gün boyunca günde üç kez hap aldım büyüdü yumurtam ve doktor iki ay böyle deneriz tutmazsa göbekten iğne ile deneriz dedi., sanırım senin yaptığın gibi? Bu arada benim bu ay catladi mi bilmiyorum kontrolle gitmedim ama regl oldum tabi ve bu ay çatlatma iğnesi olmayacağım akışına bırakacağım.Ben günde 1 kullanıyorum 5 gün boyunca iğne yapıyorum 6.gün yumurtalar büyüdüyse tabi doktor yumurtaların gitmiş dediğinde bi an kokrtum ama doktor açıkladı durumu çatlayabiliyor ve kayboluyor dedi yani çatlamanın gerçekleşmiş olduğu görülüyor dedi
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Aa o zaman sen haklısın ara verme tabiki Allah bu ay nasip etsin inşallahben çikolata kistimi aldırdığım için ara verme şansım yok kist tekrarlayabilir dedi o yüzden her ay kontrollü bi şekilde devam ediyorum senin öyle bi sorunun yoksa stressiz bi şekilde dene çünkü iğneden sonra bi kaç ay içinde hamile kalan çok okudum burdan
Ya ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum ve koldandi ama niye bilmiyorum bu ay ara vermek istiyorum olmazsa tekrar devam ederim igne ile. Bakalım nasip olur bize de inşallah bu mübarek ayda
Arkadaşlar merhaba, 5 Nisan da (2 gün önce) akşam 8’de ovitrelle vuruldum. Süreç nasıl ilerliyor bir fikrim yok Allahtan hayırlısını diliyorum. Benim şu ana kadar iğneyle ilgili hiçbir belirtim olmadı. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne de sızlama. Bu normal mi acaba ? Cevap verirseniz çok sevinirim
- 21 Ocak 2023
- 431
- 641
- 23
Iğnenin ertesi günü kasıkta hafif bi sızlama ve şiddetli baş ağrısı yaşadım ama belirti herkeste olmuyor sanırım, gün aşırı değerlendirmeye çalışınArkadaşlar merhaba, 5 Nisan da (2 gün önce) akşam 8’de ovitrelle vuruldum. Süreç nasıl ilerliyor bir fikrim yok Allahtan hayırlısını diliyorum. Benim şu ana kadar iğneyle ilgili hiçbir belirtim olmadı. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne de sızlama. Bu normal mi acaba ? Cevap verirseniz çok sevinirim
Ertesi günü çok çok az benimde sızlama ve sol bacağım hafif kasıldı ama kayda değer bir şey değildi. Yani aklım orada olmasa hissetmeye bilirdim. Tedirgin oldum açıkçası ya etkisi olmazsa diye..Iğnenin ertesi günü kasıkta hafif bi sızlama ve şiddetli baş ağrısı yaşadım ama belirti herkeste olmuyor sanırım, gün aşırı değerlendirmeye çalışın
Ertesi günü çok çok az benimde sızlama ve sol bacağım hafif kasıldı ama kayda değer bir şey değildi. Yani aklım orada olmasa hissetmeye bilirdim. Tedirgin oldum açıkçası ya etkisi olmazsa diye
yumurtaların boyutu ve sağda mı soldamı oda etkiliyor bende bugün iğne yaptıracağım inşallah geçen iğnemde aşırı kassık ağrısı yaşadım ve kabızlık sorunu olmuştuErtesi günü çok çok az benimde sızlama ve sol bacağım hafif kasıldı ama kayda değer bir şey değildi. Yani aklım orada olmasa hissetmeye bilirdim. Tedirgin oldum açıkçası ya etkisi olmazsa diye..
canım merhaba gittin mi doktora naptın yoksa ara mı vereceksinAa o zaman sen haklısın ara verme tabiki Allah bu ay nasip etsin inşallah
Ya ilk kez çatlatma iğnesi vuruldum ve koldandi ama niye bilmiyorum bu ay ara vermek istiyorum olmazsa tekrar devam ederim igne ile. Bakalım nasip olur bize de inşallah bu mübarek ayda
Kaç gün sonra kasık ağrısı yaşamıştınız acaba. Benim sağ ve solda 19 mm yumurtam olmuştu (2 yumurtam vardı.) ertesi günü de iğne oldum muhtemelen yumurtam 20mm olmuştur iğne olacağım güne kadar. İnşallah bu iğnen sonuncudur, bebeğin olur.yumurtaların boyutu ve sağda mı soldamı oda etkiliyor bende bugün iğne yaptıracağım inşallah geçen iğnemde aşırı kassık ağrısı yaşadım ve kabızlık sorunu olmuştu
Benimde ilk iğnemde sağ ve solda 2 yumurta vardı 19 18 di bi gün sonra iğne yapmıştık ben ğneden sonraki gün 1 hafta kasık ağrısı ektim ani batmalar oldu ve hafta bitimine doğru bel ağrısı bugün iğneden sonra avokada muz ve süt tüket demişlerdi hep sizde ugulayın yerleşmeye yardımcı oluyormuş ağrılarının olmaması daha güzel daha raht geçirirsin olmadı diye düşünme herkesin bağışıklığı farklı sonuçta
- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 33
- 35
Ara vermeye karar verdim canim doktora gitmedim, bu ay da böyle geçsin bakalım Allah büyüktür. Nisanın 27 de regl olacağım sonra girerim kontrolle tekrar tedaviye başlarım. Sen ne yaptın canım durumun nasıl?canım merhaba gittin mi doktora naptın yoksa ara mı vereceksin
- 23 Haziran 2021
- 1.146
- 595
- 73
- 26
Bende hem 31 martta hemde 4 Nisan'da 2 doz ovitrelle vurdum ama 2 gun falan kasıklarımda dediginiz gibi hafif farkedilmeyecek bir agri vardi siskinlik vardi . 6 yumurtam olusmus suan hicbir belirtim yok. Gogus siskinligi var bugune kadar gogus agrim vardi siskinlikten dolayi oda kayboldu sizin test tarihiniz ne zamanKaç gün sonra kasık ağrısı yaşamıştınız acaba. Benim sağ ve solda 19 mm yumurtam olmuştu (2 yumurtam vardı.) ertesi günü de iğne oldum muhtemelen yumurtam 20mm olmuştur iğne olacağım güne kadar. İnşallah bu iğnen sonuncudur, bebeğin olur.
19 Nisan canım.Bende hem 31 martta hemde 4 Nisan'da 2 doz ovitrelle vurdum ama 2 gun falan kasıklarımda dediginiz gibi hafif farkedilmeyecek bir agri vardi siskinlik vardi . 6 yumurtam olusmus suan hicbir belirtim yok. Gogus siskinligi var bugune kadar gogus agrim vardi siskinlikten dolayi oda kayboldu sizin test tarihiniz ne zaman
- 23 Haziran 2021
- 1.146
- 595
- 73
- 26
Dr bana 14ünde kan testi yap dedi ama 2. İgneyide vurdugum icin ignenin etkisi devam eder diye düşünüyorum ya19 Nisan canım.
İğnenin üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyorsa eğer 19 Nisana denk geliyor benim o zaman yaparım inşallah. Bugün randevum var yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakılacak. Nasip artık. Allah ne derse oDr bana 14ünde kan testi yap dedi ama 2. İgneyide vurdugum icin ignenin etkisi devam eder diye düşünüyorum ya
Bide tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyomuşsun ne kadar güzel olur yaaa :) ben7 nisanda yine iğne vuruldum bugün gidebilirsem kontrole gitmem gerek yumurtalar çatlamış mı diye bakacak doktor yine geçen ayki gibi devam bakalımAra vermeye karar verdim canim doktora gitmedim, bu ay da böyle geçsin bakalım Allah büyüktür. Nisanın 27 de regl olacağım sonra girerim kontrolle tekrar tedaviye başlarım. Sen ne yaptın canım durumun nasıl?
aa ben ilk defa ard arda iğne olanı duydum şuan benim ikinci iğnem ama ikinci ayımda öyle birşeyde mi oluyormuş ve maşaalah yumurtaların güzel inşallah gebelik gerçekleşir bide ikiz olabilir felan dedi mi doktorun yumurta çok olanlara diyomuş daBende hem 31 martta hemde 4 Nisan'da 2 doz ovitrelle vurdum ama 2 gun falan kasıklarımda dediginiz gibi hafif farkedilmeyecek bir agri vardi siskinlik vardi . 6 yumurtam olusmus suan hicbir belirtim yok. Gogus siskinligi var bugune kadar gogus agrim vardi siskinlikten dolayi oda kayboldu sizin test tarihiniz ne zaman