- 28 Eylül 2009
- 3.546
- 5.590
- 41
Hayırlı olsun canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. 5 gün kullandıktan sonra kontrole gitmişsin ya aslında 8.gün kontrole gitmişsin ozaman 10 mm olması normal degilmi onu anlayamadın. 3 gün sonra ve 4 gün sonra gitmişsin yani 17.günde catlatma ignesi vurulmus ozaman, döngün uzunmuydu? cunku 17.günden sonra tutması icin biraz zaman gerekiyor, progestan filan vermiş miydi? beklemek cok zor ya, benim kısmetse 2.olacak birkac aydır deniyoruz, inşallah femara bize de iyi gelirKızlar ben femara ile ilk denememde hamile kaldım. Bende pcos vardı ve ovulasyon testleriyle denedim bir kez kimyasal oldu. bir kere de folikül kisti olunca. Doktorun kapısını çaldım. Doktorum direkt olarak femara başlattı. Femaranın klomenden daha etkili olduğunu ve kontrollü olarak yumurta büyüttüğünden bahsetti. Femara ayrıca rahim tabakasını da besliyormuş. klomen kullanımını uzun vadede tavsiye etmiyorlar.
Adetin 3.günü femara başladım. 5 gün kullanıp usg için kontrole gittim. inatçı yumurtlarım büyümedi. 2 gün daha kullan dedi iki gün sonra tekrar gittim 10 mm civarlarında 5-6 yumurtam vardı. 3 gün daha kullandım tekrar gittim. 3 tane 12-13 mm boyutlarında yumurta göründü. Doktor ilacı bırak biraz kendi hallerinde biraz daha büyüsünler dedi. 4 gün sonra tekrar kontrole gittim. sağda 16 mm solda 20 mm iki yumurtam vardı. Aynı gün ovitrelle vurdum. ertesi günden başlamak üzere gün aşırı ilişki önerdi ve çok şükür pozitifi gördüm.