- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
hormon yuklemesınden zaten şiştim vallaİğne hormon yüklediği için herşey mübah
herkeste ay ne guzel kılo almıssın dıyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hormon yuklemesınden zaten şiştim vallaİğne hormon yüklediği için herşey mübah
kucuk degıller kuzumm 15 mm 13de guzel14 martta iki tane 15 mm bitane 13 mm vardı adetin 11. Günü idi
Sende mi çok zayıftın aynı durum bendede var :)hormon yuklemesınden zaten şiştim valla
herkeste ay ne guzel kılo almıssın dıyolar
51*53 arasıydım suan 60 oldumSende mi çok zayıftın aynı durum bendede var :)
40-45 arasıydım 58-59 arası oldum51*53 arasıydım suan 60 oldum
ıgneler ılaclar vs aldım baya
ayyy sen daha da zayıfsınnn kuzu,40-45 arasıydım 58-59 arası oldum
Tamam canımayyy sen daha da zayıfsınnn kuzu,
doktora gıdersen yaz bana
Yarın bende doktora gitcem femara bitti 12.gun ultrason dedi gitcem bide ignede vurdurcam ya kendim istiycmayyy sen daha da zayıfsınnn kuzu,
doktora gıdersen yaz bana
Hadi süper , insalllaaahh güzel haberler alırsın canımYarın bende doktora gitcem femara bitti 12.gun ultrason dedi gitcem bide ignede vurdurcam ya kendim istiycm
Bncr hic yumurta oluşmadı ya hiç ağrı fln yokkiHadi süper , insalllaaahh güzel haberler alırsın canım
Olmuştur ya öyle düşünme bnde dea agri yoktu gidene kadar doktoraBncr hic yumurta oluşmadı ya hiç ağrı fln yokki
Olmuştur ya öyle düşünme bnde dea agri yoktu gidene kadar doktora
İnşallah canımBakalm yarın belli olur iğne inşallah verirj ben istiycem zaten ama ya
Daha iyi olmaya çalışıyorum tesekkur ederim artık önümüze bakicazNasılsın canım
Aynen canımDaha iyi olmaya çalışıyorum tesekkur ederim artık önümüze bakicaz
Kız sinirim tepem de gttiğimde doktor doğumda idi sekretere dedim tahlil at attı dedi sonucu telden öğren mesaj glck muayene etmyck mi dedim 5 in üstü olunca etmiyor altı olursa muayene ediyor dedi . 200 giriş parası ödedim ya sağlık ocağından verdim bilsem dedim acilden özel yaptrayım dedim 250 tl bi progesteron tahlili böle 225 ödedim 10 gün içinde kesin gitmem lazım:) yoksa bildiğin boşa paraerken bana ya, yarın 4 gun daha
ay ınsallah catlamıstır ya kac mm dı en sn gıttıgınde doktora ?
ay gercekten hersey ates pahası olmus yaaaa, ınsallah degerın guzel cıkar kuzum,Kız sinirim tepem de gttiğimde doktor doğumda idi sekretere dedim tahlil at attı dedi sonucu telden öğren mesaj glck muayene etmyck mi dedim 5 in üstü olunca etmiyor altı olursa muayene ediyor dedi . 200 giriş parası ödedim ya sağlık ocağından verdim bilsem dedim acilden özel yaptrayım dedim 250 tl bi progesteron tahlili böle 225 ödedim 10 gün içinde kesin gitmem lazım:) yoksa bildiğin boşa para
Çatlama iğnesi olmayınca bi huzursuzumay gercekten hersey ates pahası olmus yaaaa, ınsallah degerın guzel cıkar kuzum,
tekrar gıdersın kontrole ya
öyle dusunme yaaa, bnım cumartesı gıttıgımde kendısı catlmıstı yumurtaÇatlama iğnesi olmayınca bi huzursuzum