Amh hiç bakmadilar
ala alaaa nedenkı, amh kactı senın kuzum
Gonalf mı verdı ?
ama uzulme ıgne daha hızlı buyutur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ala alaaa nedenkı, amh kactı senın kuzum
Gonalf mı verdı ?
ama uzulme ıgne daha hızlı buyutur canım
canım uzme kendnı, ıgne ıle kolay buyurAmh hiç bakmadilar
Sağlık ocağına GT tedavi görüyorum bugün bu tahlil lazım de canımayyy bakar mı doktor acaba suan bı heveslendım :)
işten ızın alma durumu olmasa baktırırdım ya ,Sağlık ocağına GT tedavi görüyorum bugün bu tahlil lazım de canım
Pko çok ilerlemiş ya inşallah 2gunde bakalm nasıl buyuycekcanım uzme kendnı, ıgne ıle kolay buyur
INSALLAHHH buyur canım, kac mm suan yumurtalar ?Pko çok ilerlemiş ya inşallah 2gunde bakalm nasıl buyuycek
1 nisan adet günüm iğne olmadı geç çatlamışsa gecikir amaişten ızın alma durumu olmasa baktırırdım ya ,
senın test gunun ne zaman canım ?
dogru canım, catlaamaya bağlı1 nisan adet günüm iğne olmadı geç çatlamışsa gecikir ama
Salı ve çrşamba günü işte çok yorumlama rağmen erkenden bayılıyorum tabi şimdiden belirti aranmaz ama inanılmaz sızıyomdogru canım, catlaamaya bağlı
ınsallah guzel sonuclar alakcaksın ya
kız bnımde ıgneden sonra oldum sanırım , acayıp uykum var ama bnımkı ıgnedendır,Salı ve çrşamba günü işte çok yorumlama rağmen erkenden bayılıyorum tabi şimdiden belirti aranmaz ama inanılmaz sızıyom
Hiç yokki canm hiç oluşmamışINSALLAHHH buyur canım, kac mm suan yumurtalar ?
anladım kuzum ya ınsallah ıgne ıse yararHiç yokki canm hiç oluşmamış
Aslnda doktor baktı alttan 30 tane polikist var dedi. Toplam bunları içinde yumurta varsada göremem dedi iğne büyütür o zaman belli olur işte dduanladım kuzum ya ınsallah ıgne ıse yarar
dogru canım vardır yaaa, ınsallah buyurAslnda doktor baktı alttan 30 tane polikist var dedi. Toplam bunları içinde yumurta varsada göremem dedi iğne büyütür o zaman belli olur işte ddu
dogru canım vardır yaaa, ınsallah buyur
Bnm iğnede yok ama haftaya cuma belli olur artık kuzu bi kaset test yaparım adet günükız bnımde ıgneden sonra oldum sanırım , acayıp uykum var ama bnımkı ıgnedendır,
ınsallaahhh bebısın agrısıdır, guzel haberlerını beklıyorumBnm iğnede yok ama haftaya cuma belli olur artık kuzu bi kaset test yaparım adet günü
Peşpeşe inşallahınsallaahhh bebısın agrısıdır, guzel haberlerını beklıyorum
canımmm ınsallah yaaaaPeşpeşe inşallah
Ben almadım eve alınca dayanamıyomcanımmm ınsallah yaaaa
bende 11 12 gun yaparım 3 testım var evde